Cautare

2153 de rezultate pentru "centru de excelenta" (3.06 secunde)
Apoi a vazut ca purta o casca, precum cea de scafandru. A urmat o noua conversatie telepatica, insotita de intepaturi in ceafa la fiecare cuvant. ... stim despre tine o multime de lucruri". ... Dar cand a intrebat de ce a fost tocmai el, raspunsul a fost mai confuz.
Autismul este o tulburare ce poate afecta comportamentul, modul de gandire, comunicare si interactiune cu ceilalti. ... Cei mai multi - ar fi vorba despre cateva mii de persoane in Romania - sunt in continuare nediagnosticati, ne-a declarat pentru Ziare.com psihoterapeutul Sinziana Burcea.
Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, a afirmat, in cadrul unei intalniri pe care a avut-o cu secretarul de stat Valentin Fatuloiu, ca autoritatile americane vor acorda sprijin financiar pentru infiintarea unui centru regional de pregatire in domeniul criminalitatii informatice la Bucuresti, potrivit MAI.
Nivelul ridicat al panzei freatice ingreuneaza procesul de constructie al Centrului Expozitional si de Afaceri din Craiova Cele trei firme care au castigat licitatia pentru construirea Centrului Multifunctional s-au adunat ieri pe locul fostului Targ Romanesti, pentru a incepe lucrarile.
Asociatia "Centrul Roman de Initiative" (CRI), Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila"(UMF) Bucuresti si Dental Profile 2000 SRL au lansat proiectul POSDRU/161/2.1/G/ 135696 "PRESMED - Practica Europeana pentru Studentii la MEDicina".
AGENTIA DE STIRI BASILICA, A PATRA ANIVERSARE Agentia de stiri a Patriarhiei, Basilica, a implinit, azi, patru ani de existenta. O initiativa excelenta, ca si televiziunea TRINITAS.
Prezenta domniei sale la Calarasi a fost ocazionata de disputarea unui meci amical intre echipa de fotbal pe care Gheorghe Hagi o antreneaza, Viitorul Constanta, si echipa locala, Dunarea Calarasi, pe stadionul din municipiul Calarasi.
In decorul pretentios al Ateneului Roman, inconjurat de elite ale vietii culturale si de lideri politici, Baconschi a anuntat lansarea Fundatiei sale si a vorbit despre noua viziune pe care o va aduce PDL-ului, partid al carui membru este din 28 septembrie.
"Sorin Oprescu a participat la festivitatile prilejuite de marcarea Noului An Chinezesc". Primarul General, Sorin Oprescu, a participat, sambata, in Parcul Herastrau, la festivitatile prilejuite de marcarea Noului An Chinezesc.
PREMIERUL PONTA, REZULTATE FOARTE BUNE PENTRU ROMANIA, IMPRESIE EXCELENTA LA BRUXELLES, APRECIERI CORDIALE INCLUSIV DIN PARTEA UNOR PERSONALITATI DE DREAPTA Premierul Victor Ponta a sustinut o conferinta de presa la Bruxelles: S-a adoptat Pactul pentru crestere economica si locuri de munca, un rol important avand presedintele Frantei, d-l Hollande.
PONTA, MUTARE EXCELENTA. BASESCU, IN OFSAID Premierul Ponta a fost de data aceasta cu folos maxim la Cotroceni. ... In sfarsit s-a dovedit pe deplin demn de functia de prim-ministru, printr-o mutare excelenta:
Excelenta miscare. ... Celor loviti de greturi le recomand sa-si activeze neuronii. Parteneri loiali, Constitutie temeinica, neutralizare a extremistilor clociti de tandemul Basescu-Orban. ... Excelenta pa naiba. ... Pozitia lor a fost de partea noastra, dar majoritatea conducerii lor a decis altfel.
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica de la tribuna Senatului Romaniei. ... Efectele nocive asupra sanatatii ale consumului de tutun sunt de necontestat atat la nivelul fumatorilor activi, cat si a celor pasivi.
Sorin Rosca Stanescu) Fluturand drapelul Tinutului Secuiesc, un drapel de lupta pentru autonomie si respectiv pentru dezmembrarea statului roman, ne-am putea imagina ca Excelenta Sa Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, a identificat un nou aliat strategic.
Victoria avuta de PSD la alegerile parlamentare 2016 i-a adus liderului PSD popularitate, dar si un val de incredere. Romanii spera acum ca Dragnea ii va scoate din saracie cu programul sau de guvernare. ... De profesie este inginer, iar in politica a inceput sa fie cunoscut ca membru PD.
Anuntul premierului Dancila Premierul Viorica Dancila a semnat joi decizia de numire a Mihaelei Triculescu in functia de presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), cu rang de secretar de stat.
Fratii Viorel si Ioan Micula, patronii Grupului de firme European Drinks, au primit vineri, in cadrul unei ceremonii gazduite de Palatul Cotroceni, Trofeul de Excelenta in creativitate. Inalta distinctie le-a fost acordata pentru activitatea desfasurata de firma Intermark, una dintre societatile membre ale Grupului lor.
Excelenta Sa Doamna Ambasador al Canadei la Bucuresti Marta Moszczenska s-a intalnit, ieri, cu ocazia unei vizite de lucru in Oradea, care se desfasoara in perioada 13- 14 martie, cu o mana de oameni de afaceri bihoreni.
Comisia Europeana si Ministerul Comertului au inceput in decembrie un proiect denumit "Destinatii Europene de Excelenta", in care se pot inscrie zone turistice din intreaga tara, dintre care va fi selectata una, care va fi promovata la nivel national.
Firmele mici sunt cele care au reusit sa gaseasca usor reteta succesului pe piata de afaceri din judet.  Chiar daca nu este la îndemâna oricui, câteva sute de societati din Dolj au reusit sa gaseasca cheia transformarii unei simple firme într-o afacere de succes.
google-analytics.com