Cautare

2153 de rezultate pentru "centru de excelenta" (4.71 secunde)
Dupa ce multe luni piata imobiliara din Craiova a fost inghetata, aceasta da semne de revenire. Chiar daca numarul tranzactiilor nu a crescut, tot mai multi craioveni se intereseaza de locuintele disponibile si de preturile practicate.
Aurul este o protectie excelenta impotriva inflatiei, pentru ca tendinta este ca metalul sa se scumpeasca atunci cand nivelul de trai scade. 2010 se anunta un an aproape la fel de dificil din punct de vedere economic ca si 2009.
Regiunea Campania, Camera de Comert, Industrie si Artizanat din Salerno/Intertrade si Camera de Comert, Industrie si Artizanat din Caserta in colaborare cu Camera de Comert Italiana pentru Romania au prezentat recent, la Hotel Intercontinental din Bucuresti, la Club Lounge, evenimentul de degustare cu ocazia Zilei Europene a Mozzarellei dde Bivolita din Regiunea Campania D.O.P.
Construit din dragoste pentru europeni, Infiniti FX 30d le face viata grea unor modele SUV precum BMW X6 sau Porsche Cayenne, gratie noului propulsor diesel de 3.0 l si 238 CP.
Construit din dragoste pentru europeni, Infiniti FX 30d le face viata grea unor modele SUV precum BMW X6 sau Porsche Cayenne, gratie noului propulsor diesel de 3.0 l si 238 CP.
Masina a fost deja restilizata, dar modificarile sunt discrete si departe de a schimba radical imaginea popularei compacte coreene.
Dacia e brandul auto cu cea mai mare crestere in Europa in 2013 Dacia a reusit sa vanda in Europa in 2013 cu aproape un sfert mai mult decat in anul precedent, cresterea reusind sa transforme marca de la Mioveni in performera anului pe Batranul Continent.
TNT GHID DEZAMORSARE O excelenta brosura informativa de marketing politic electoral a fost pusa in parbrizele multor autoturisme din Bucuresti. ... Sfaturile sunt date de Ionut, un sofer care este adeptul sloganului:
Medicul care se ocupa de sarcina sexy-impresarei i-a dat o veste foarte buna: dupa trei operatii de cezariana, sotia lui Laurentiu Reghecampf nu trebuie sa-si mai faca acum griji pentru o a patra interventie de acest gen.
Ajunsa la cea de-a 7 a editie, Gala Performantei & Excelentei 2017 a fost dedicata promovarii si recunoasterii personalitatilor care au un renume in diverse domenii si care s-au remarcat prin proiectele si activitatile lor deosebite.
Daciana Sarbu le da clasa gospodinelor Pe langa eurodeputat si sotie de premier, Daciana Sarbu se dovedeste a fi si o excelenta gospodina.
Afla cine sunt finalistii Concursului pentru Excelenta Academica in Strainatate! Pentru al cincilea an consecutiv, Liga Studentilor Romani din Strainatate ii va premia pe cei mai buni studenti romani din tara si din strainatate in cadrul unui eveniment de exceptie.
Furnizor al Casei Regale a Romaniei, brandul de mobilier din lemn masiv si decoratiuni Exotique a fost prezent si anul acesta la targul international de mobila BIFE-SIM.
Lansarea albumului Providenta al artistei Margareta Paslaru La 29 martie 2018 are loc lansarea albumului de autor Providenta al indragitei si apreciatei soliste de muzica usoara Margareta Paslaru, prilej cu care artista aniverseaza 60 de ani de activitate. ... Muzica si o parte din texte sunt semnate de Margareta Paslaru.
Magda Marincovici) Reputatii profesori Jonathan Michael Shapiro si Bonaventura Clotet au fost onorati de Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" cu titlul de Doctor Honoris Causa in semn de recunoastere a exceptionalei lor contributii in domeniul cercetarii si luptei contra infectiei cu HIV.
Cu surmenajul nervos nu e de glumit, menajati-va psihicul. ... Parcurgeti o perioada de satisfactii, chiar daca nu spectaculoase, cel putin favorabile din punct de vedere psihic.
De foarte multe ori auzim diverse statistici care ne vorbesc despre faptul ca tinerii si, in general, oamenii de toate varstele, nu mai citesc si nu mai frecventeaza bibliotecile.
Virusul hepatitic A, distrus cu apa si sapun DSP Constanta anunta ca, pana acum, calitatea apei in zona litoralului romanesc este "excelenta" Virusul hepatitic A (VHA) nu rezista in apa foarte sarata a marii, ci in dejectiile umane, avertizeaza profesorul doctor Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase "Matei Bals".
• Ardei iute Ardeiul iute este de fapt o pastaie-fruct de la planta capsicum annum ce apartine familiei solanaceae. Exista peste 140 de soiuri de ardei iute si cele mai multe dintre ele cresc in Mexic.
Am stat destul de putin, dar suficient pentru a-mi intalni prietenii (prietenele) din showbiz, pentru a ne imbratisa, pentru a schimba cateva cuvinte.
google-analytics.com