Cautare

21902 de rezultate pentru "cateva zeci de familii fara case" (5.23 secunde)
Piata muncii din constructii se confrunta cu o criza care se acutizeaza de la o zi la alta. Firmele nu pot face fata proiectelor pentru ca au deficit de personal.
La Targul de constructii din acest an romanii pot beneficia de oferte care par, la prima vedere, generoase.
Inainte de a scoate banii din buzunar pentru a achizitiona un imobil, cumparatorul ar trebui sa se gandeasca la propria locuinta in primul rand ca la o investitie imobiliara, care ulterior, daca e cazul, sa poata fi valorificata la un pret avanatajos.
FARCAS) Ultimele dosare OZN desecretizate de Ministerul Apararii al Regatului Unit, examinate de ufologul si jurnalistul dr.
Peste 10.000 de familii din sudul Doljului cultiva pepeni verzi si sunt in aceasta perioada in febra comercializarii productiei. Din cauza crizei financiare, cultivatorii au ajuns sa vanda lubenitele la preturi de nimic.
Bucharest Running Club a anuntat ieri, la Hotel Hilton, faptul ca peste 5.000 de participanti vor lua startul la prima editie a UNIQA Asigurari Bucharest 10 k@Family Run, la care se ofera premii in valoare de peste 15.000 de euro si care se va desfasura duminica, 3 aprilie, incepand cu ora 9.00, in Piata Constitutiei.
Sintem o tara de protejati, in care sub umbrela protectiei sociale este incurajata nemunca. ... Exista o lege care incurajeaza tinerele familii sa aduca pe lume copii.
In prezenta prefectului judetului Constanta, Danut Culetu, si a edilului sef al orasului, Zamfir Iorgus, Primaria Municipiului Mangalia a inaugurat marti, 25 aprilie, primele 13 case de tip duplex construite pentru familiile ce reprezinta cazuri sociale in localitate. Cele 26 de apartamente se afla in cartierul M.I.
Marius Diaconescu) - Continuare - Dubla identitate a aromanilor din Romania Romanii nord-dunareni stiau de existenta aromanilor sud-dunareni cel putin din secolul al XVII-lea.
Tecuciul a gazduit mai multi primari si viceprimari care s-au adunat sambata spre a-i da o mana de ajutor edilului municipiului afectat de precipitatiile de acum mai bine de o saptamana.
Fonduri europene in valoare de milioane de euro sunt irosite in fiecare an pentru sistemele de alimentare cu apa din comunele doljene. In majoritatea localitatilor care beneficiaza in prezent de alimentare cu apa, oamenii prefera sa ia apa de la cismele decat sa plateasca apa de la robinet.
Pusa Hack, proprietara brandului Exotique in Romania, este pasionata de Orientul indepartat si de obiectele de mobilier vechi pe care le achizitioneaza din calatoriile sale pe care le face impreuna cu sotul ei, Andrew.
Candidatul PD-L la fotoliul de primar al municipiului Constanta, senatorul Dorel Constantin Onaca, impreuna cu decanul baroului de avocati Ion Popescu au continuat dialogul cu cetatenii Constantei, deplasandu-se din nou in cartierul Poarta 6.
Teodora Pantu) In ultimii 50 de ani, America a experimentat cu o serie de noi configuratii maritale: casatorii heterosexuale, homosexuale, transexuale, parteneriate domestice, parinti singuri, parinti vitregi, parinti adoptivi, cupluri fara copii (asa anumitele DINK, double income, no kids).
Lucretia Borgia - Continuare - Punctul de cotitura Lucretia cu copilul sau sunt trimisi la Nepi "motivul acestei calatorii, e acela de a cauta putina consolare si distractie de la durerea provocata de moartea ilustrului Alfonso d'Aragona, sotul sau" scrie Burcardo.
Poti sa faci de toate-n viata, dar fa-le la timpul lor, spune un cantec celebru din folclorul romanesc. Nici un alt vers n-ar descrie mai bine situatia cu care se confrunta o treime din romancele trecute de 35 de ani.
Chiar daca toate lucrarile sunt inca la stadiul de proiect, intre autoritatile implicate au inceput sa apara divergente, proiectele se suprapun, iar sinistratii nu asteapta decat un acoperis deasupra capului.
Romania si-ar putea rezolva problema locativa fara ANL si fara interventia statului in subventionarea constructiei de case prin introducerea in acest an la tranzactionarea pe bursa a obligatiunilor ipotecare, a declarat ieri Varujan Vosganian, presedintele Comisiei de Buget, Finante si Banci a Senatului.
Inundatiile de anul acesta au distrus si deteriorat foarte multe locuinte atat de la sate, cat si de la orase. Natura nu a facut diferenta intre imobilele sarace si cele de lux.
Locuintele din Romania nu sunt de cele mai multe ori conectate la canalizare sau nu dispun de baie sau dus.
google-analytics.com