Cautare

4047 de rezultate pentru "cate" (4.51 secunde)
In cele din urma, Cristian Darie si Cristinel Dragomir au fost alesi vicepresedinti ai Consiliului Judetean Constanta cu 21, respectiv 28 de voturi pentru, in timp ce candidatii PD-L si PNL au primit doar cate 6 voturi.
Aici concureaza cu succes un democrat-liberal - Petrisor Nicolae Potec si un membru al Partidului Noua Generatie - Crestin Democrat - Iulian Carstiuc - ambii nascuti in 1980 si amandoi candidand pentru cate un post de deputat.
Nu se stie care sunt companiile care au facut angajari si nici cate contracte s-au desfiintat in aceeasi perioada.
Constanta - 22, Buzau, Teleorman si Brasov - cate cinci, Arad, Bacau, Giurgiu, Iasi si Sibiu - cate patru, Calarasi, Dambovita, Hunedoara, Timis, Vaslui - cate trei, Bucuresti, Dolj, Ilfov, Braila si Vrancea - cate doua si Arges, Botosani, Caras Severin, Galati, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Bihor, Cluj, Ialomita, Harghita, Prahova, Salaj si Suceava cu cate o contestatie.
De cele mai multe ori studentii cauta un apartament cu doua camere, mobilat sau semimobilat, pe care oficial il inchiriaza doar cate doi. Insa, de obicei, intr-o astfel de locuinta vor sta cate patru sau chiar sase persoane, tocmai pentru a da cat mai putini bani la chirie.
De cate ori pe saptamana se face dragoste in mod normal (Autoare : ... de cate ori pe saptamana se face dragoste, in mod normal? ... De cate ori fac cuplurile dragoste In medie, un barbat are 11 erectii zilnic.
Exercitii pentru picioare Fa cate un set de exercitii fara sa te odihnesti, cronometreaza cat timp iti ia acest lucru si odihneste-te de 2 ori mai mult, dupa care poti repeta.
Pozitionati rapid mana dreapta inapoi pe spatarul bancii si repetati aceasta miscare de cate 12 ori pentru fiecare parte pastrand un ritm alert.
Capul camilei il vedem in momentul de fata si este reprezentat de aceste identificari de pacienti, cate unul, cate doi, cate 10 cate 20 in fiecare zi. ... Intrebat cate luni ar trebui sa dam stop joc, profesorul Streinu-Cercel a raspuns sincer:
Ca au venit la mine doua cadre care mi-au cerut sa le imprumut, pentru ca, la fiecare examen, le luau cate 100 de euro. ... Posibilitati de frauda sunt cat incape." 2) "Prea va plimbati prin lume cate zece.
Sunt nume mari de oameni care se ocupa, atunci cand nu sunt la tribunal, in birouri avocatesti, de institutii de renume sau chiar parlamentare, de matrapazlacuri urate, de furturi de identitate, de imobile si cate si mai cate...
Abia pe 15 mai 2010, Curtea de Apel Craiova s-a pronuntat si i-a condamnat pe Daniela Ilie, Gabriel Tudor si Daniel Schiopirlan la cate cinci ani de inchisoare. Mastalier, Manescu si Negoita au primit cate trei ani si sase luni de inchisoare.
Miroase ingrozitor in tot orasul, din cauza algelor putrezite, care sunt lasate pe plaja chiar si cate o saptamana. ... Din cate am vazut, cei mai multi hotelieri abia acum se agita sa amenajeze plaja.
d) sesizeaza de indata organele judiciare competente ori de cate ori exista indicii ca incalcarea drepturilor persoanelor cu dizabilitati a fost facuta prin fapte de natura penala si poate face plangere, daca este cazul, impotriva solutiilor de neurmarire sau netrimitere in judecata;
Castigatorul licitatiei va trebui sa proiecteze si sa construiasca, in linii mari, podul suspendat, care, de altfel, reprezinta principala structura a proiectului, plus doua viaducte a cate 110 metri lungime, un drum principal cu o lungime de aproape 19,1 km si un drum de legatura cu DN22 (Smardan-Macin), in lungime de 4,328 km.
Si-a castigat painea, pentru el, sotie si cei doi copii, ca instalator bun la toate ("handyman"), la dispozitia cate unui bloc de locuinte, 24 de ore, 7 zile pe saptamana. ... simtea cate o intepatura in ceafa.
Sub podium se claseaza Gigi Becali, cu 9%, Corneliu Vadim Tudor si Sorin Oprescu, cu cate 7 procente (in conditiile in care Sorin Oprescu nu si-a anuntat candidatura). Kelemen Hunor si Principele Radu Duda ar fi votati de cate 4% dintre cei care s-ar prezenta la urne.
Petrescu a confirmat ca marinarul Basescu era pasionat de femei, avind cate o iubita in fiecare port: "Mergeam si noi la cate un bar, la cate un cabaret, ca orice barbat.
Din spatele draperiilor de catifea roase de vreme, iesea, din cand in cand, cate un cuplu. ... Cu mainile batrane, galbene, osoase, au inceput sa aseze pe farfurii, cu o indemanare fantastica, sarmalute, carnaciori, aripioare, ici-colo cate-o lingura de salata, fursecuri, prajituri si fructe.
Ca sa scoti o hotarare de consiliu, stiti cate compromisuri trebuie sa faci? Cate terenuri trebuie sa dai? Cate contracte sa dai unor firme?
google-analytics.com