Cautare

1529 de rezultate pentru "carte telefonie" (3.66 secunde)
A scris doi ani la o carte pe care o lanseaza cu o luna inainte de Craciun, chiar la Targul Gaudeamus, pe 25 Noiembrie. ... Este o carte scrisa de un om care a trait in Romania, cunoaste societatea romaneasca.
Mai mult, glumind putin, cu un ebook reader "poti tine intr-o singura mana o carte de 1.000 de pagini".
RCA-ul cuprinde, din acest an, si asigurarea Carte Verde - necesara la calatoria prin UE. ... Polita obligatorie de raspundere civila auto este, din acest an, mai scumpa si cuprinde si asigurarea Carte Verde - necesara celor care calatoresc in UE.
Strada Boteanu se transforma intr-o zona pietonala, gazduind cel mai mare targ de carte in aer liber din Bucuresti.
LUPUL DE PE WALL STREET - Jordan Belfort este de departe cea mai bine vanduta carte a Editurii Adantis la Targul de carte Gaudeamus 2014.
Profesorul Ilie Stefan Radulescu si-a lansat a zecea carte Profesorul Ilie Stefan Radulescu si-a lansat a zecea carte, intitulata LIMBA ROMANA, INTRE IGNORANTA, INDECENTA SI AROGANTA. ... - Aceasta carte este una oarecum in premiera.
RomTelecom a redus la 1 octombrie cu 50% tariful pentru apelurile internationale efectuate de clientii persoane juridice catre orice retea de telefonie fixa din Uniunea Europeana, SUA si Canada, la 0,0999 euro pe minut.
Reprezentantii CosmOTE (Grecia), principalul actionar al operatorului de telefonie mobila, au declarat ca spera ca pana in 2007 sa acopere 30-35% din piata romaneasca. Astfel, competitia pe piata de telefonie mobila din Romania va fi mai stransa si, implicit, va creste calitatea serviciilor oferite consumatorilor.
de la telefonul fix catre centrala RomTelecom, care la randul ei este conectata cu centrala operatorului de telefonie mobila, de unde apoi este transmis apelul catre mobil.
Mai mult, cei care vor apela la serviciile altei companii de telefonie mobila isi vor putea pastra si numarul initial de telefon, schimbarea acestuia nefiind obligatorie.
Intr-o lume a vitezei, serviciile de telefonie mobila sunt indispensabile. Concurenta este acerba, mai ales ca pe piata sunt mai multe retele de telefonie mobila cu oferte care mai de care mai atractive. ... In Dolj, sunt 22 de dealeri de telefonie mobila Vodafone, din care 13 numai in Craiova.
Acest lucru pare sa-i nemultumeasca pe marii operatori de telefonie mobila, prezenti si in Romania, care sustin ca in cazul in care le-ar fi impuse tarife mai mici, nu si-ar mai putea acoperi costurile in ceea ce priveste acest serviciu.
Promotiile, precum si ofertele cu sute de minute incluse ale companiilor de telefonie mobila au facut ca numarul utilizatorilor care folosesc un telefon mobil sa creasca anul acesta cu peste 31% fata de anul trecut.
Clientii operatorilor de telefonie mobila vor plati in 2010 un tarif mediu de 0,25 lei pe minut, in scadere cu 30,6% fata de pretul mediu practicat de companii in 2006, potrivit datelor ANRCTI prezentate in Strategia de reglementare a sectorului comunicatiilor din Romania pentru perioada 2007-2010.
Romtelecom va lansa pana la finele acestui an servicii de telefonie mobila, in baza recentei licentei castigate, in conformitate cu oferta depusa in cadrul procedurii de selectie, a declarat directorul general al companiei, Yorgos Ioannidis.
Trecerea unui client la un alt operator de telecomunicatii fara renuntarea la numarul sau de telefon va fi tarifata cu 11 euro in cazul companiilor de telefonie mobila si cu 13 euro pentru furnizorii de telefonie fixa, a declarat presedintele ANC, Liviu Nistoran.
Telemobil, operatorul retelei de telefonie mobila Zapp, a lansat miercuri o cartela preplatita, Zapp NoPay, prin intermediul careia clientii primesc 0,08 euro pentru fiecare minut de convorbire primit din alte retele nationale sau internationale, fixe sau mobile.
Raportorul Parlamentului European privind reglementarea serviciilor de telefonie mobila in roaming, eurodeputatul PNL Adina Valean, si-a prezentat raportul pe tarifele in roamning, mentionand ca romanii vor plati maxim 11 eurocenti pe sms in roaming, daca regulamentul propus va fi adoptat de UE in acest an.
Moneda europeana face ca romanii sa scoata mai multi bani din buzunar pentru ratele la creditele in euro, pentru factura la serviciile de telefonie, pentru alimentarea cu benzina sau motorina.
Moneda europeana face ca romanii sa scoata mai multi bani din buzunar pentru ratele la creditele in euro, pentru factura la serviciile de telefonie, pentru alimentarea cu benzina sau motorina.
google-analytics.com