Cautare

1529 de rezultate pentru "carte telefonie" (2.67 secunde)
Insa veniturile firmei traditionale de telefonie fixa au scazut la 222,1 milioane de euro de la 222,9 milioane de euro, potrivit raportului prezentat de grupul OTE.
Operatorul de telefonie mobila a anuntat ca ofera acoperire de calitate in toate zonele Deltei Dunarii, inclusiv pe canalele de navigatie. In prezent, Cosmote este singurul operator de telefonie mobila care ofera acoperire completa in regiunea Deltei.
Numerele de telefonie fixa vor functiona de la 1 august numai cu prefix, iar pana la 30 septembrie, cand se va incheia Planul national de numerotatie, toate numerele de telefon vor fi formate din 10 cifre, a anuntat joi ANRCTI.
Dan Nica, ministru al Administratiei si Internelor, a solicitat un control pentru a fi identificate cauzele ce au condus la disfunctiunile din retelele de telefonie, dupa cutremurul de sambata.
Operatorii de telefonie au obligatia, incepand de azi, 14 mai, sa informeze mai bine clientii cu privire la serviciile oferite si la tarifele practicate, pentru ca acestia sa poata lua o decizie corecta.
Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) a publicat astazi raportul integral privind serviciile de telefonie mobila pentru cea de-a doua jumatate a anului 2011.
Operator telefonie Persoanele care lucreaza acum in departamentele de relatii cu clientii au de ce sa se teama. ... Cel mai bun exemplu e chiar robotul care iti raspunde atunci cand vrei sa afli informatii de la operatorul tau de telefonie.
Aplicatia colecteaza si analizeaza date din reteaua de telefonie mobila si ii avertizeaza pe utilizatori cu privire la amenintari, cum ar fi detectarea unor echipamente de ascultare, a unor detectoare IMSI (International Mobile Subscriber Identity catcher sau pisici de mare, cu ajutorul carora se intercepteaza traficul in retelele de telefonie si miscarile utilizatorilor) si in legatura cu atacuri asupra Sistemului de Semnalizare 7 (SS7, Signaling System 7).
-Costurile operatorilor de telefonie sunt nesemnificative: circa 250 de milioane de euro la nivelul tuturor statelor UE, pentru toate companiile de telefonie mobila. ... Implementarea acestui sistem ar costa operatorii de telefonie din Romania circa 3 milioane de euro, o suma modica.
Experienta sa nefericita dar si satisfactiile sale aduse de bobul de cafea au fost stranse in 2008, intr-o carte publicata la Humanitas Confesiunile unui cafegiu.
Ancorat in realitatea cotidiana, in care lectura se imbina cu diversitatea si modernismul, BookLand iese din stereotipul unui targ de carte clasic oferind publicului un adevarat mix cultural: ... Conceptul Caravanei BookLand este unul innovator ce ofera editurilor participante servicii integrate, merchandising, vanzare de carte si promovare.
Cea de-a IV-a editie a Salonului International de Carte Bookfest 2015 a gazduit o lansare - eveniment, prilejuita de aparitia cartii Stela Popescu si Alexandru Arsinel.
Interviu cu Matei Visniec, presedinte de onoare al Targului de carte Gaudeamus Realizator: Gaudeamus, Targul de carte, incepe astazi, iar Comisia Europeana are statut de invitat de onoare.
O carte exceptionala, scrisa de o femeie: ... Lukas PREFATA Seria Ghidul Incorect Politic demoleaza cu argumente, in cate o carte dedicata fiecaruia dintre acestea, miturile pe care ideologii corectitudinii politice incearca din rasputeri sa le impuna lumii intregi ca adevaruri absolute, incontestabile.
Cu aceasta ocazie, agentiile de presa anunta ca Libraria Integral plateste cititorii ca sa ia o carte! ... Zilnic, cei care trec pragul librarie primesc cadou 1 leu pentru fiecare carte aleasa, care de asemenea nu costa nimic!
Fiind o carte pe care, asa cum spun si in postfata, nu o inchizi cu zambetul pe buze, m-au incercat foarte multe emotii negative pe masura ce o scriam.
EIBAB - BIENALA de CARTE - OBIECT, ANAV "Asociatia Nationala pentru Arte Vizuale Contemporane prezinta astazi, de la ora 19.00, in spatiul cultural Gallery din Strada Leonida nr.
Plimbam dupa mine cate o carte in geanta, cu speranta ca voi prinde un strop de timp liber in metrou, in drum spre casa, sau 10 minute in parc, dupa ce las copilul la gradinita ori in pauza de pranz.
Este o carte care sparge barierele si spulbera viziunea mecanicista asupra psihicului si asupra felului in care intelegem Constiinta.
Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiilor (ANRCTI) intentioneaza sa lanseze un registru al abonatilor companiilor de telefonie mobila care va contine numerele de telefon si date de identificare ale acestora.
google-analytics.com