Cautare

106 de rezultate pentru "cantece" (3.24 secunde)
TOTUL despre Turneul National CENACLUL FLACARA 45, ADRIAN PAUNESCU 75, ROMANIA MARE 100 - Galele Marilor Cantece pentru Tara, Iubire, Parinti, Dreptate si Libertate:
Este unul dintre cei mai simpatizati si mai longevivi cantareti francezi, a aparut in peste 60 de filme si a compus peste 1.000 de cantece, din care aproximativ 150 in limba engleza, 100 in italiana, 70 in spaniola si 50 in germana.
Seara ne multumeam sa ascultam o serie de cantece ragusite la o gradina de varietati, unde ne cheltuiam banii si tineretea.
Autorul atator poezii de dragoste, unele devenite cantece, cum ar fi Buna seara, iubito, s-a incapatanat sa demonstreze ca romanii au nu doar o trecatoare civilizatie a lemnului, ci si o durabila si eterna civilizatie a pietrei.
Au fost expuse epigrame si s-au interpretat si cantece si dansuri tematice. Noul spatiu expozitional este excelent pentru astfel de manifestari.
Peste 200 de persoane aflate in cortul respectiv au cantat alaturi de presedinte cantece patriotice, printre care "Noi suntem romani", dar si imnul Romaniei "Desteapta-te romane".
Va invit sa veniti in oricare din asezarile de pe valea Muresului si a Gurghiului sau din campia transilvana mureseana sa vedeti traditii romanesti autentice pastrate din mosi stramosi, cantece si jocuri populare in care oamenii locului isi canta nevoile si bucuriile si imbracati in costume populare vechi, de o frumusete rara, sa gustati din bucatele traditionale romanesti, sa va bucurati de frumusetea locurilor si a oamenilor.
Poate si pentru ca m-am suit uneori pe scene, iar multe dintre poeziile mele sunt cantece. Ca jurnalist imi fac meseria si de la tara unde distanta te ajuta sa discerni.
La editia din acest an, 500 de artisti si ansambluri folclorice din tari precum Turcia, Grecia, Cehia, Bulgaria, Republica Moldova si Romania incanta publicul prin reprezentatii de dans popular originar al tarilor participante, cat si prin cantece si voie buna.
Aceleasi cantece de leganat halba de bere. Bucle in timp, imi spun si zambesc amuzat: asta a fost gluma de ieri din Zell am See, cand cameramanii faceau time laps.
Gimnastica aerobica cu CSG Gimnis Iasi, Ansamblul Folcloric Catalina, dansuri si cantece cu Doina Carpatilor, Nina Cuciuc si Stefan Deaconita, iar apoi trupa The Iron Cross se vor produce inainte ca aparitia pe scena a lui Smiley sa incununeze prima zi a festivitatilor, in timp ce in a doua zi la toate acestea se va adauga trupa Inside, urmata apoteotic de Loredana.
In acest context, mesajul meu este si unul de felicitare pentru oamenii cu suflet mare, primarii si toti cei care s-au implicat in organizarea acestor evenimente, care au insemnat efort si daruire, dar si unul de invitatie pentru oricine de a veni in asezarile de pe Valea Muresului si a Gurghiului sau din campia transilvana mureseana, unde se pot vedea traditii romanesti autentice, cantece si jocuri populare in care oamenii locului iti canta nevoile si bucuriile imbracati in costume populare vechi, de o frumusete rara, unde se pot gusta bucate traditionale romanesti si se poate simti frumusetea locurilor si a oamenilor.
FLAG Dunarea Calaraseana, BRCT Calarsi, ADR Sud Muntenia, APM Calarasi, AFDJ Calarasi.Pe parcursul evenimentului publicul se va putea bucura de momente artistice (dansuri si cantece populare) sustinute de elevii Palatului Copiilor Calarasi si ai Centrului Judetean de Cultura si Creatie Calarasi.
Valentin pana la Dragobete, in expozitia 10 ZILE DE IUBIRE va dezvaluim 10 povesti de dragoste din lumea animalelor, povesti presarate cu tandrete, cantece, dansuri, acrobatii si alte momente delicate de afectiune.
Cu prilejul zilei de 1 Decembrie, au fost sustinute momente folclorice sustinute de artisti locali, iar invitatii s-au delectat cu cantece patriotice si bucate specifice zilei de 1 Decembrie:
Iosif, Iubeste-ti tara de Andrei Ciurunga, dar si cantece precum Marea Unire, Trec batalioane romane, Noi suntem romani si Tara mea-i un colt de rai.
Dar, de cate ori am si avem ocazia, cant cu mare placere muzica populara si de petrecere, doine si cantece patriotice.
Raman din pacate o sumedenie de cantece, pe care le ascultam vrand-nevrand in cartierele de blocuri la ore tarzii din noapte, si din care nu lipsesc niciodata referirile la decedatii din partea mamei cuiva.
Iarasi acceptam, cu umilinta si resemnare, ca si veacul acesta sa ni-l umple ca odinioara "saltimbancii si irozii", noii "ctitori de asezaminte, unde spumega desfraul in miscari si in cuvinte", aceiasi "virtuosi" care "cu evlavie de vulpe, ca in strane, sed pe locuri si aplauda frenetic schisme, cantece si jocuri"?
Magistratului Di Pietro i se inchinau cantece, numele sau era imprimat pe T-shirt-uri, era vedeta nationala. Monica Macovei n-a obtinut, ca incredere, nici macar un vot in Parlament.
google-analytics.com