Cautare

106 de rezultate pentru "cantece" (2.67 secunde)
- Ora 19:00 - Aspecte etnofolclorice semnificative - Repertoriu de cantece din Baragan. - Ora 20:00 - Muzeul Dunarii de Jos - Istorie in imagini.
Ma lasi sa fac din ele cantece? Te las, dar tu faci muzica de film! Ce te-a apucat? M-a apucat!
- Duminica, de la 17:30, Actores Alidos - Galanias (Italia) prezinta un repertoriu de cantece pentru femei, bazat pe traditia sardiniana, refacute intr-o cheie polifonica si inovativa, de catre Valeria Pilia, lidera qvartetului.
Vor putea fi ascultate live hiturile artistului, asteptate de public de fiecare data, dar si noile sale cantece, lansate recent, cum ar fi Cand nu vezi, Gura, taci!
V/A - Romanian Etno Jazz Florin Juncu - Frumoasa mireasa Florian "Mosu" Lungu - SONO-PORTRET Jazzybirds - On The Road Florin Giuglea - Invitation To The Blues OUT SOON: George Enescu - Conductor V/A - Cantece din Bucurestii de altadata vol.1-6 (6 CD)
Și spre diferenta de multi artisti de jazz care adopta influente pop, Kenny nu simplifica deloc stilul propriu, trecand prin piese dificilie de hard-bop ca si cand ar fi cantece pentru copii, noteaza The Guardian.
Și spre diferenta de multi artisti de jazz care adopta influente pop, Kenny nu simplifica deloc stilul propriu, trecand prin piese dificilie de hard-bop ca si cand ar fi cantece pentru copii, noteaza The Guardian.
Evenimentul cultural- artistic este organizat sub forma unui spectacol - concurs, ce consta in sustinerea de momente artistice ( cantece, dansuri etc.) de catre elevii unitatilor scolare din municipiu , incepand cu invatamantul prescolar , pana la cel liceal.
Se intoarce in orasul natal, pentru lansarea CD-ului A DE LA PAUNESCU, Walter Ghicolescu - un nume, o voce si niste cantece care se tin minte (Andrei Paunescu).
Crede in ceea ce canta si are numeroase cantece superbe despre tara sa si despre frumusetile ei, pe care le-a facut cunoscute in intreaga lume.
Albumul Craciunul meu include 14 cantece ritualice, interpretate inegalabil de catre Narcisa- colinde rare, cu o puternica incarcatura emotionala. Narcisa Suciu povesteste despre cum a luat nastere albumul:
Albumul CRACIUNUL MEU include 14 cantece ritualice, interpretate inegalabil de catre Narcisa - colinde rare, cu o puternica incarcatura emotionala.
Am ales sa fac un album de cantece traditionale americane ce-mi transmit bucurie si confort sufletesc. Visam de multi ani sa fac un album de Craciun in maniera jazzistica si ma bucur c-am reusit acum, spune Viorica.
Atunci, violonistul Valentin Albesteanu si actrita Miruna Ionescu, alaturi de invitatii lor (actrița Manuela Harabor, soprana Ramona Paun, baritonul Marius Nine, Valentin Cucu - pian, Daniela Mustatea - acordeon si Nicolae Petre - contrabas) au recreat un univers sonor recompus din veacuri de cantece si slagare de neuitat, o poveste muzicala despre autenticitate, frumusete, traditie si adevar.
Lumanari, cantece, rugaciuni si buchete dadeau un chip luminos evlaviei noastre fata de Preasfanta Fecioara Maria, care ne aparea atunci ca Regina primaverii, primavara naturii si primavara sufletelor.
Oferindu-va si versiunea in limba romana, va invitam sa reascultati unul din cele mai profunde cantece ale mileniului, incercand sa-i patrundeti sensurile, dar mai ales sa va bucurati de vocea si interpretarea inegalabilului Frank Sinatra.
A compus peste 400 de cantece si reprezinta acea stirpe rara de creator care reuseste performanta de a fi si pe gustul marelui public si al criticii muzicale.
cantece sefarde si lucrari de compozitori spanioli si italieni Intrarea libera, accesul se face pe baza unei solicitari prealabile de rezervare a locului, la adresa de mail:
Asa s-au nascut primele cantece si prietenii au fost primii mei spectatori, spunea Mircea Vintila, unul dintre cei mai cunoscuti interpreti de muzica folk.
1, un material care reuneste versiuni reinterpretate ale celor mai cunoscute piese pe care trupa le-a scris vreodata - incluzand Faint Resemblance” (de pe albumul The Unraveling”, 2001), Audience of One sau piesa-fenomen Savior” (Appeal to Reason, 2008), dar si cateva cantece extrase de pe Wolves, album lansat de formatie in 2017, ce a debutat ca #1 in clasamentele Billboard's Alternative, Top Rock si Hard Rock Albums.
google-analytics.com