Cautare

106 de rezultate pentru "cantece" (4.03 secunde)
Voyager 1 are la "bord" un disc cu cantece, imagini de pe Terra si salutari in diferite limbi in cazul in care se intalneste cu o alta specie inteligenta.
Dramaturgul Tudor Musatescu a indrumat-o sa inregistreze cantece din repertoriul propriu, in special din zona Olteniei, de unde era originar tatal sau.
Bunica sa dupa tata era o adevarata comoara de legende si cantece populare. Conacul parintesc din Marbacka apare in toate amintirile ei din copilarie.
Fondator al grupului Pro Musica si autorul unuia dintre cele mai impresionante cantece ale revoluției romane: "Timisoara". Așa sumară
Noul album se numeste "Passione" si este o colectie de cantece de dragoste cu iz mediteraneean si in acelasi timp o continuare a povestii incepute in 2006 cu albumul "Amore".
"A fost foarte interesant, pentru ca poetul Ion Muresan a spus ca nu se pot face cantece pe asemenea texte si eu am fost convinsa ca nu se pot face, dar am incercat si, spre bucuria mea, a iesit acest CD.
Ad Hoc vine cu cantece de dragoste si leac, pentru indragostiti, dar si pentru cei care sufera din amor. Dan "Ursu" Olar, Sergiu "Corbu" Boldor, Adrian "Soimu" Bologa, Igor Antoniuc si Ciprian Musat sunt pregatiti sa celebreze casatorii medievale, cu durata optionala, de o noapte sau de o viata.
De la piese cu mesaj social (Tara te vrea prost, Aurolac, Maniac, Gasca de la bloc, Cocktail Molotov), la melodii cu nume de fete (Violeta, Ana are mere, Blonda din blocul meu) pana la cantece lirice (Daca n-ai fi tu, La televizor, Nu mai fac), Sarmalele Reci si-au creat un stil inconfundabil, in care ironia se imbina cu umorul fin, virtuozitatea instrumentistilor sustine timbrul cald si puternic al solistului, mesajul se dezvolta in pasaje muzicale de o forta incontestabila.
Cu siguranta ne vom revedea si cu alte ocazii si o sa-l incant cu noile mele cantece, in special cu single-ul de debut, "Paradise"!", spune, emotionata, Francesca.
Programul concertului va cuprinde cele mai frumoase cantece de dragoste din repertoriul indragitilor solisti, muzica de Broadway, compozitii proprii si chiar piese in prima auditie, interpretate in stil-ul Pop Opera care i-a consacrat.
Edith Piaf a avut 400 de melodii, mi-a fost usor sa aleg 20. Cand am auzit repertoriul ei am fost emotionata, m-am regasit in acele cantece...", spune Patricia.
Ana Maria Paunescu s-a intretinut cu artistii care au urcat pe scena si cu folkistii de renume si cu state vechi, multi dintre acestia interpretand la Folk You cantece ale caror versuri au fost scrise de marele Adian Paunescu.
In concertele din cadrul turneului vor putea fi ascultate atat hituri binecunoscute, cat si cantece de pe albumul "Altceva", de pe care artistul a lansat pana in prezent nu mai putin de patru single-uri:
Interpretul are multe melodii celebre printre care si piesa "L‘italiano", lansata in 1983, hit care a primit peste 160 de versiuni din partea multor artisti internationali, fiind printre cele mai fredonate cantece italiene din toate timpurile.
Poveștile devin cantece iar cantecele se desprind din ganduri si se aprind in suflete... In lacrimi se ascund vorbele nespuse, dorintele ascunse si bucuriile fara margini...
Autorul atator poezii de dragoste, unele devenite cantece, cum ar fi "Buna seara, iubito", s-a incapatanat sa demonstreze ca romanii au nu doar o trecatoare civilizatie a lemnului, ci si o durabila si eterna civilizatie a pietrei.
Ascultam cum razbateau spre mine cantece vechi si noi ce se luptau timid pentru o imaginara suprematie. Singurele de demult erau ramase doar marea, nisipul, cerul, luna si stelele...
Traditia aceasta a fost permanent atestata la scriitorii bisericesti (inca din secolul al III-lea, incepand cu Eusebiu si Origen), dar se pastreaza si in folclor (cantece si colinde) si in toponimele din jurul comunei Ioan Corvin, din Dobrogea, unde se afla pestera si paraul de unde si- a inceput propovaduirea in partile noastre.
Am scris pentru el 13 cantece si in seara asta voi canta pentru voi cateva dintre acestea", a mai spus Toto Cutugno.
Cel mai cunoscut si iubit interpret de colinde ii va incanta pe admiratori cu piese clasice precum Florile Dalbe”, Trei Pastori”, Afara Ninge Linistit”, Linu-i Lin”, Sfanta-i Sara de Craciun” dar si cu piese de pe noul sau album Cantece de acasa”.
google-analytics.com