Unul dintre cei mai talentati si cunoscuti artisti italieni din intreaga lume, va reveni pe scena din Romania pentru a sustine un concert de exceptie pe 3 noiembrie, la Sala Palatului din Capitala, incepand cu ora 20.00. De aceasta data compania care il va aduce pe Toto Cutugno este MEI Concerts Entertainment. Concertul va fi cu siguranta unul memorabil.
Artistul a cantat pentru prima data in tara noastra in 1993, cand a sustinut o reprezentatie la festivalul Cerbul de Aur. Toto Cutugno a indragit Romania si de atunci a revenit pentru mai multe concerte cu mare priza la publicul meloman.
Iubit de intreaga planeta, Toto Cutugno a compus mai mult de 400 de melodii si a vandut peste 100 de milioane de discuri in intreaga lume.
Este singurul cantaret italian care a castigat concursul Eurovision, in 1990. Interpretul are multe melodii celebre printre care si piesa "L‘italiano", lansata in 1983, hit care a primit peste 160 de versiuni din partea multor artisti internationali, fiind printre cele mai fredonate cantece italiene din toate timpurile.