Cautare

1520 de rezultate pentru "bv" (2.79 secunde)
Urmatorul domeniu abordat de cabinetul "din umbra" al lui Mircea Geoana dupa cel al invatamantului a fost agricultura. Subiectul s-a pus in discutie si la nivel local, unde Lia Pop a tinut o intreaga conferinta de presa pe aceasta tema.
Vicepretedintele PSD Marian Sarbu a declarat, in cadrul unei conferinte de presa pe tema majorarii pensilor, ca PSD solicita Guvernului devansarea termenului de crettere a pensiilor cu o luna fata de cel stabilit de Executiv.
Case, pensii si salarii marite si "supraimpozitarea hiperbogatilor", promisiunile de campanie ale PSD, fara a mentiona insa si resursele financiare necesare implinirii acestora.
La aproximativ o ora dupa declaratiile primarului Dumitru Nicolae privind noul pret al gigacaloriei, democrat-liberalii galateni au anuntat ca vor sustine in sedinta de CL ca tariful sa ramina acelasi.
Odata cu apropierea alegerilor, doi dintre parlamentarii bihoreni si-au schimbat cu repeziciune cariera, punandu-se la umbra Curtii de Conturi. Atat Verginia Vedinas, cat si Pete István considera ca demersul lor este normal, dat fiind ca au la baza profesii utile pentru respectiva institutie.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Aveti pamant, dar nu detineti utilaje cu care sa-l lucrati? O solutie ar fi sa-l dati in arenda unei societati agricole si sa primiti bani sau produse la schimb.
Politistii au propus trimiterea in judecata a fostului primar din comuna doljeana Dranic, dar si a contabilului si referentului agricol, cei trei fiind cercetati pentru savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu contra intereselor publice, fals intelectual si uz de fals.
Cancelarul german Angela Merkel (foto) a apreciat duminica, dupa summitul european consacrat crizei economice, ca gazoductul european Nabucco nu trebuie subventionat din bani publici.
Aproximativ 200 de persoane s-au imbulzit la Prefectura Dolj pentru a afla cum pot obtine bani pe o noua schema de finantare guvernamentala din Fondul Social European.
Institutiile publice finantate integral din bugetul de stat, local, din asigurarile sociale sau din subventii nu vor primi anul acesta tichete de vacanta si tichete cadou, potrivit proiectului de Ordonanta cu privire la rectificarea bugetara pentru anul 2009.
Desi multi directori ai institutiilor publice reclama faptul ca inregistreaza un deficit de personal, actualul guvern pare imun la solicitarile sefilor din teritoriu, daca tinem cont de proiectul Ordonantei privind rectificarea bugetara.
Parlamentarii, angajatii institutiilor publice finantate integral din venituri proprii si ai institutiilor publice autonome vor fi inclusi in Legea unitara de salarizare a personalului bugetar, potrivit proiectului de lege elaborat de Ministerul Muncii.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ca formatiunea sa va cere Executivului demararea unui program de construire de locuinte sociale si pentru inchiriat.
Senatorul PSD, Alexandru Mazare (fratele celebrului primar al Constantei Radu Mazare), afirma ca asteapta masuri concrete din partea ministrului Turismului, Elena Udrea, si nu doar campanii "lipsite de continut".
Cat de ieftine vor fi locuintele cumparate prin programul "Prima casa" vom afla astazi, cand Guvernul va adopta normele metodologice ale proiectului "Prima Casa".
Silvio Berlusconi (foto) s-a declarat sambata victima unei campanii de calomniere si "chiar de subversiune (. . . ) vizand sa il faca sa cada pe presedintele Consiliului si sa puna in locul sau o persoana care nu a fost aleasa de italieni".
Firmele cu datorii nu vor fi introduse in cele doua companii nou-infiintate. Dezbaterile publice vor avea loc in perioada 15 iunie - 15 iulie, CE urmand sa fie notificata la sfarsitul lunii viitoare.
google-analytics.com