Cautare

248 de rezultate pentru "bucovina rogojesti fcm dorohoi" (3.36 secunde)
Astfel, Real va juca in play-off alaturi de echipele Olimpia Cluj, FCM Targu Mures si CS Brazi, dupa sistemul fiecare cu fiecare, tur si retur. Lupta pentru medalii va incepe chiar duminica, Real urmand sa intalneasca in primul meci, in deplasare, pe FCM Targu Mures.
Jiu 34 12 11 11 47-40 47 8 Universitatea Cluj 34 11 14 9 46-37 47 9 Concordia Chiajna 34 13 6 15 42-52 45 10 FC Brasov 34 13 6 15 39-34 45 11 Ceahlaul Piatra Neamt 34 11 9 14 36-46 42 12 Astra Ploiesti 34 11 8 15 36-43 41 13 Gaz Metan Medias 34 11 8 15 39-54 41 14 Petrolul Ploiesti 34 10 9 15 42-45 39 15 FCM Tg.
Gazarii au luat licenta, dar vor afla abia maine, dupa sedinta Comitetului Executiv, daca vor promova in Liga I direct de pe locul trei sau daca vor sustine un meci de baraj cu FCM Targu Mures Formatia olteana Gaz Metan Severin si-a asigurat locul trei in seria a doua din liga secunda si, beneficiind de decizia Timisoarei (locul doi) de a-si retrage licenta, ar trebui sa promoveze in Liga I, conform regulamentului FRF in vigoare.
A aparat culorile alb-albastre pana in 1986, incheindu-si cariera la FCM Brasov, unde a jucat in ultimele doua sezoane competitionale ale carierei (din 1986 pana in 1988).
In tot acest timp datoriile la stat ale societatii au tot crescut, facturile neachitate ale populatiei s-au majorat ca viitura pe Prut, volumul pierderilor a ajuns sa fie acelasi cu al apei care mai ajunge si prin casele oamenilor, Fiscul a pus sechestru pe masina directorului, preturile au crescut mai ceva decit nivelul apei la Rogojesti cind ploua torential, iar serviciile ...
La 15/28 noiembrie 1918, a avut loc al doilea mare moment din procesul de reintregire nationala a statului roman, cand Congresul general al Bucovinei, format din reprezentantii alesi ai romanilor si ai nationalitatilor din Bucovina, a hotarat, in unanimitate ''unirea neconditionata si pe vecie a Bucovinei, in vechile ei hotare pana la Ceremus, Colacin si Nistru cu regatul Romaniei''.
Mesterii populari sunt prezenti cu ceramica de Horezu si de Corund, obiecte din piele, mic mobilier pictat, oua incondeiate din Bucovina, ii din Breaza, tesaturi fine de borangic, oale, linguri, cauce din Babeni, ibrice de alama de la caldarari romi, marame, scoarte si cergi din Bucovina, Moldova sau Bistrita, icoane pictate cu smerenie pe lemn si pe sticla, pristolnice, zargane si port taranesc din toate zonele etnografice.
Folcloristul Simion Florea Marian presupune ca in Moldova si Bucovina martisorul era compus dintr-o moneda de aur sau de argint, prinsa cu ata alba-rosie, si era purtat de copii in jurul gatului.
Traditii de Paste in Transilvania, Banat, Bucovina, Moldova Sarbatoarea Sfintelor Pasti este cea mai marita si solemna dintre sarbatorile anului, care aduce omenirii speranta mantuirii si a vietii vesnice, prin sacrificiul lui Iisus Hristos. ... paste in Bucovina.
• La Dorohoi, am ajuns la un grup de oameni, unde incep tipetele unei doamne care reprosa ca primul pe care l-am vizitat era un PDL-ist. ... Daca am un semn de intrebare am, la Dorohoi.
Pana acum au fost numiti patru din cei cinci membri ai CA, doi din partea CL Dorohoi, iar doi de la Directia de Sanatate Publica. ... Constituirea unui CA la Spitalul Dorohoi e ultimul pas spre trecerea la administratia locala.
Are peste 50 de ani, este din Dorohoi si a lucrat toata viata in asistenta sociala, la spital, iar in ultima vreme, la una din scolile speciale ale orasului. ... Il fac mai des decit unul de la Dersca la Dorohoi sau Flaminzi.
Andrei Alexandru (Bucuresti), Dorela Alistar (Bucuresti), Ioan Domonco (Dorohoi), Cristian Diaconescu (Bucuresti), Victor Moraru (primarul orasului Amara, Ialomita), Mircea Geoana (Dolj), Victor Ponta (Gorj), Miron Mitrea (Vrancea) si Radu Mazare (Constanta).
Dupa noaptea crunta de la Dorohoi, pana spre pranz, marti, nu ajunsese la fata locului niciun parlamentar din circumscriptia electorala! ... La Dorohoi, versantii cheliti de drujbe nu au putut retine nimic din ruperea de nori.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va incerca sa vanda saptamana aceasta principala sectie a producatorului de portelan de menaj si decorativ Portelanul Dorohoi pentru cel putin 1,1 milioane de dolari, se arata intr-un comunicat al institutiei.
In urma cu aproape un an de zile, aflat in vizita in judetul nostru, ministrul sanatatii, domnul Nicolae Banicioiu, a promis sprijin pentru achizitia de aparatura medicala pentru Spitalul Judetean Mavromati si Spitalul Municipal Dorohoi.
Mai multe echipaje ale Politiei Rutiere Dorohoi, Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera si Inspectoratului Judetean de Jandarmi au impanzit timp de doua zile ruta Mihaileni - Dorohoi.
Sefa biroului judetean pentru rromi le-a spus rromilor din Dorohoi sa se rascoale, ca sa isi primeasca drepturile. ... Iar cind mai auzi ca vor sa se si rascoale sau ma rog semenii lor din Dorohoi, numai de toleranta sa nu auzi, ca vezi rosu in fata ochilor.
Aproximativ aceeasi este situatia si in privinta programelor de dezvoltare a resurselor umane, pentru care in 2005, Primaria Dorohoi, Camera de Comert, Grupul Scolar "Gheorghe Asachi " si alte institutii au primit finantari de 356.290 euro.
Un galatean care a talharit un valutist din Dorohoi a fost incarcerat dupa mai bine de 11 ani de la comiterea faptei.
google-analytics.com