Cautare

248 de rezultate pentru "bucovina rogojesti fcm dorohoi" (3.25 secunde)
Dacia lui Burebista si Decebal se intindea de la Tisa, Carpatii Padurosi in Slovacia, Bucovina de nord din Ucraina de azi, peste Nistru pana la Bug. ... Dacii liberi au ramas in Partium, Maramures, Tisa, Bucovina de Nord, Moldova pana la Nistru -Bug si Muntenia.
Si in Bucovina este o importanta comunitate de catolici de etnie poloneza si germana.
Avem o traditie in produse din Bucovina. ... Artista Sofia Vicoveanca ne recomanda produsele, ne-a spus Geanny Lungu, director de vanzari la Tara de Sus din Bucovina - Gusturi Regasite.
Aflat in concediu in Bucovina natala a sotiei sale, Basescu nu s-a simtit in largul lui in prezenta presei si a avertizat ca, daca va constata absenta unui „comportament reciproc decent“, sepepistii raspunzatori de viata presedintelui vor asigura distanta corespunzatoare intre el si ziaristi.
Multimile, milioanele au aclamat-o.“ Asa cum, indeobste, s-au derulat si evenimentele finale, atat in Sfatul Tarii, la 27 martie 1918, unde s-a hotarit unirea teritoriilor cuprinse intre Prut si Nistru cu Romania, cat si la Congresul National al romanilor din Bucovina din 15/28 noiembrie 1918, care, de asemenea, a proclamat unirea cu Romania, dar mai ales in cadrul Adunarii Nationale de la Alba Iulia, din 1 decembrie 1918, atunci cand s-a decretat in aclamatiile a peste 100.000 de reprezentanti din toate regiunile Ardealului „...unirea tuturor romanilor din Transilvania, Banat si Tara Ungureasca si a tuturor teritoriilor locuite de dansii cu Romania“.
Ceea ce s-a intamplat pe Valea Trotusului si in Harghita-Covasna, unde munti intregi au luat-o la vale din cauza taierilor salbatice, se va intampla curand si in Bucovina. ... Atunci cand au avut nevoie de voturi in Bucovina, liberalii au promis marea cu sarea.
inundatiile din Bucovina si Moldova. ... Aflat in Bucovina natala a sotiei sale, presedintele - dupa ce le da vesti incurajatoare sinistratilor - se apuca sa-i mustruluiasca, sfatuindu-i sa nu astepte sa le pice ajutoarele din cer.
Bucovina a fost inclusa din nou intr-un circuit turistic international de lux, pretul unui bilet fiind de aproape 130.000 de dolari.
Festivalul Placintelor Traditionale din Bucovina In Bucovina, un taram de o frumusete rara, se desfasoara anual Festivalul Placintelor Traditionale, al carui obiectiv este celebrarea gastronomiei locale.
In aceasta dimineata ar fi trebuit sa aiba loc sedinta Comitetului Executiv in cadrul careia urma sa se decida daca va fi sau nu un meci de baraj intre Gaz Metan Severin, ocupanta locului trei in Liga a II-a, seria a 2-a, si FCM Targu Mures, echipa care a retrogradat de pe locul 15 in Liga I, insa aceasta a fost amanata pentru sambata.
A urmat apoi Portul Constanta, Sportul Studentesc, Dinamo Bucuresti, Rocar Bucuresti, Universitatea Craiova, Otelul Galati, FCM Bacau, Steaua Bucuresti, FC National Bucuresti, Hapoel Bnei Sachnin, Maccabi Netanya si Sageata Stejaru.
Ionut Misu - Dinamo II, Ionut Gugu - FCM Targu Mures, Alexandru Ologu - Astra Ploiesti, Mihai Roman - Petrolul Ploiesti, Nelu (Jakie) Nicolae - UTA Arad, Catalin Craciun - Alro Slatina, Cornel Suciu - Viitorul Constanta.
Stim bugetul unor echipe puternice precum Olimpia Cluj si FCM Targu Mures, formatii sponsorizate de catre primarii si consilii locale.
La apelul Asociatiei Suporterilor din Romania au corespuns cu prezenta reprezentanti ai echipelor din Bucuresti, Dinamo, Steaua si Rapid, plus "emisari" ai Craiovei, Hunedoarei, "U" Cluj, FC Brasov, FCM Tg.
Mai exact, amicalul programat sambata dimineata nu se va mai disputa in compania colegei de serie CSM Valcea, ci in fata celor de la FCM Pitesti (Liga a IV-a), confruntarea urmand sa aiba loc in deplasare, de la ora 14.00.
de la Bradu, in compania formatiei de Liga a IV-a, FCM Pitesti, scor 0-1, singurul gol venind in repriza a doua.
Pandurii risca sa joace meciul cu FCM Targu Mures, programat inainte de Paste, cu portile inchise. Pandurii, maestra revenirilor Echipa lui Petre Grigoras a aratat ca este puternica psihic si fizic, reusind sa revina in trei randuri dupa ce a fost condusa, cu FC Brasov, Dinamo si Steaua.
Masura se aplica la jocul cu FCM Targu Mures, programat pe "Municipal" in sambata Pastelui. Doar femeile si copii au acces la acest meci, iar Petre Grigoras spera sa fie cat mai multi in tribune.
Dintre cele doua formatii, doar echipa gorjenilor, antrenata de Dorian Gugu si Sorin Vintilescu, s-a calificat in faza urmatoare, asta dupa ce a invins, la Arad, pe FCM Targu Mures cu 6-1, pe CFR Cluj cu 1-0 si pe UTA Arad cu 5-3.
Oltencele au fost invinse duminica, in deplasare, de vicecampioana FCM Targu Mures, scor 3-0, dupa un meci pe care antrenorul Sorin Patrascu l-a catalogat ca fiind cel mai slab de pana acum al elevelor sale.
google-analytics.com