Cautare

223 de rezultate pentru "bucovina rogojestfcm dorohoi" (7.30 secunde)
Ministrul Elena Udrea a promis de la inceputul lunii ca va veni in judet pentru a parafa documentele necesare derularii celor trei proiecte alte CJ, dar si a celui de la Dorohoi privind reabilitarea sediului Directiei de Asistenta Sociala si un plan integrat de dezvoltare urbana, insa nu a facut acest lucru.
Municipalitatea dorohoiana a inceput evaluarea fostelor terenuri ale Armatei de la intrare in Dorohoi.
A participat la numeroase simpozioane de sculptura - la Targu Jiu, Tulcea, Bacau, Galati, Chisinau, Dorohoi, Giurgiu, Focsani. A obtinut numeroase premii, printre care mentionam Marele Premiu - plastica mica la Targu Jiu si Premiul I la Chisinau in 2003.
El bagase de seama ca arhitectura de cristale deosebeste ninsoarea din Alaska de ninsoarea din Vladivostok, ca intr-un fel ninge la Filiasi si altcum la Dorohoi, iar fulgii, ca si casele, ca si oamenii au o amprenta a locului si un suflet al lor.
Luna trecuta, tot in acest spatiu, scriam despre locuitorii din Bucecea ca incepe sa li se dezlipeasca eticheta de oraseni aplicata de fosta putere.
Zilele trecute prefectul Cristian Roman facea o criza de nervi la aflarea vestii ca un inspector din Dorohoi aduna alimente folosind numele prefectului.
Doua din cele trei mari actiuni pe care le-a demarat de cind a preluat functia ii vizeaza pe Contac si pe primarul PSD de Dorohoi, adica social-democratii cu cele mai inalte functii in administratia locala.
Chiar sint curios cum o sa-i mai viziteze Nastase pe rromii de la Dorohoi, cind stie lumea ca are pe el zece milioane de parai ca nimica.
Drept premiu probabil pentru atitea interventii ca sa avem gaz, in timp ce in alte orase presiunea e redusa cu 50% sau si mai putin, la Botosani si Dorohoi s-a diminuat cu 80%, asa, probabil ca sa nu uitam ca am votat cam putin Alianta.
In 2015, multi dintre noi vom circula liberi intre Vancouver si Dorohoi, actele primarului din Diosti vor fi recunoscute in Texas, iar daca iti pierzi locul de munca la Isalnita vei putea sa te angajezi la Cancun.
El este cercetat acum sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa", a precizat comisarul sef Ioan Sisiiac, adjunctul sefului Politiei Dorohoi.
Concluzia politistilor este ca, in general, soferii circula cu viteza in patru zone ale judetului - spre Dorohoi, spre Iasi, spre Suceava si spre Bucecea - Varfu Campului, dar si in municipiul Botosani.
Concluzia politistilor este ca, in general, soferii circula cu viteza in patru zone ale judetului - spre Dorohoi, spre Iasi, spre Suceava si spre Bucecea - Varfu Campului, dar si in municipiul Botosani.
Concluzia politistilor este ca, in general, soferii circula cu viteza in patru zone ale judetului - spre Dorohoi, spre Iasi, spre Suceava si spre Bucecea - Varfu Campului, dar si in municipiul Botosani.
Un tren privat de calatori, care circula pe ruta Dorohoi-Iasi, a izbit o masina la trecere la nivel cu calea ferata.
Acest dosar este o sesizare a SC Bucovina Grand SRL Suceava privind savarsirea de catre Nicolae Marghiol a infractiunii de inselaciune.
Acestia au cerut dovezi clare ca padurile au fost, de drept, in proprietatea Bisericii, prin Fondul Bisericesc din Bucovina, sau ca i-au fost date, de la inceput, doar spre administrare.
Potrivit prevederilor acestui pact infam, in iunie 1940, Armata Sovietica a invadat, ocupat si anexat provinciile romanesti Basarabia si Bucovina de Nord.
Pentru ca eu personal am avut si am privilegiul de a ma fi nascut intr-una dintre cele mai frumoase, bogate si nealterate zone ale Romaniei â€" Bucovina.
Sper, stimate cititorule, ca te-ai convins ca avem oarece interese si dincolo de Nistru, cu toate ca probabil esti tipul de roman care se revolta ca americanii nu stiu de spatiul nostru mioritic, dar care permite cu seninatate sa fie tinut in bezna de o scoala ce nu i-a dat nici cele mai elementare date despre fratii sai din Transnistria, Transcarpatia, Pocutia, Bucovina de Nord, Basarabia de Nord, Herta, Basarabia de Sud, Cadrilater, Timocul sarbesc si bulgaresc, Banatul de Vest, Ungaria de est, despre fratii sai aromani, meglenoromani si istroromani.
google-analytics.com