Cautare

69 de rezultate pentru "bojin olimpia" (2.52 secunde)
Valori pur si simplu si valori orientative In prima parte a proiectului de hotarire, sint cuprinse sumele prevazute pentru activitatile ce vor fi organizate in Piata 25 Octombrie, in zilele de 7 si 8 mai, inclusiv pentru realizarea imnului echipei de fotbal Olimpia - 1,030 miliarde lei;
Cum majoritatea celor controlati sustine ca nici nu stiau ca li se va mai cere asa ceva, iar altii nu au informatician, ori pur si simplu nu stiu sa foloseasca progamele instalate, am luat decizia sa nu reziliem contracte, cel putin in acest an", a declarat directorul CJAS, Olimpia Buzia.
Sintem in situatia ciudata de a avea bani pentru spitale, dar de a avea mai mult decit, legal, acestea au furnizat servicii", a declarat directorul CJAS, Olimpia Buzia.
Tot rezilierea contractului s-a facut si in cazul farmaciilor unde s-a gasit nerespectarea conducerii gestiunii cantitativ-valorice", a declarat presedintele-director general al CJAS, Olimpia Buzia.
Farmacia Rom Gal Leader din Beresti nu avea farmacist in farmacie, situatie ce i-a atras sanctionarea", a declarat directorul CJAS Galati, Olimpia Buzia.
Directorul DMSSF, Niculina Olimpia Ralea, ne-a explicat ca modificarile aduse ordonantei au fost de natura reparatorie. Acestea se adreseaza mamicilor care au cotizat macar zece luni la bugetul statului sau care si-au platit stagiile la casele de pensii.
Directorul general al Casei Judetene de Asigurari de Sanatate, Olimpia Buzia, a declarat ieri ca doar un singur spital galatean, mai exact Spitalul Clinic de Urgenta, va beneficia de aceasta clementa financiara ministeriala.
"Ne asteptam ca numarul mare de solicitari de ajutor de incalzire sa vina din partea celor ale caror venituri se situeaza intre 345 de lei si 390 de lei", ne-a declarat directorul DMSSF Galati, Niculina Olimpia Ralea.
Important este ca exista o lege care ne protejeaza oamenii plecati la munca, iar noi sintem pregatiti pentru tot ceea ce ne asteaptaā€¯, a punctat directorul DMSSF Galati, Niculina Olimpia Ralea.
Dupa ce angajatii Directiei de Munca, Solidaritate Sociala si Familie (DMSSF) Galati si-au obtinut primele de vacanta in instanta, a venit si rindul directorului institutiei, Niculina Olimpia Ralea, sa faca acelasi lucru.
prestatiile sociale ale acestor tari sint cu mult mai mari decit ale noastre", a punctat directorul DMPS, Niculina Olimpia Ralea.
Daca nu au stampila, atunci nu li se elibereaza alocatiile, iar banii nu-i vor mai primi decit atunci cind fie au carnetele in regula, fie isi fac un alt dosar la primariile de domiciliu", ne-a spus directorul DMPS, Niculina Olimpia Ralea.
Potrivit declaratiei directorului Casei Judetene de Asigurari de Sanatate, Olimpia Buzia, din cele 6 milioane de lei care au venit de la rectificare pentru cheltuielile spitalelor galatene, circa 75% a ajuns la Spitalul Clinic de Urgenta.
Am reusit, de asemenea, sa incheiem protocolul cu CEC-ul, avand in vedere ca institutia are peste tot locatii, lucru acesta este extrem de benefic, in special pentru locuitorii din mediul rural, care-si pot deschide acum conturi pentru a le fi virata alocatia", a spus Niculina Olimpia Ralea.
Noi asteptam ca aceste decizii care au fost luate in sedinta de guvern sa ajunga in Monitorul Oficial, insa toti cei luati in calcul vor beneficia de aceste ajutoare marite in lunile februarie - martie 2008 si noiembrie - decembrie 2008", ne-a declarat seful Directiei de Munca si Protectie Sociala (DMPS) Galati, Niculina Olimpia Ralea.
Albu Olimpia - inspector asistent Cl 1 Tr 1 - a declarat un venit din salarii de 30.110 lei, adica 2.500 de lei pe luna, mai mult decat sotul ei, Danut Albu, patron la Suplac si pompier, care a raportat un venit anual de 23.239 de lei;
Am facut o inventariere a instalatiilor la o parte dintre asociatii", a precizat Olimpia Geanta, director economic RATf. La momentul respectiv, speculatiile au fost multe, ca dispar asociatiile, ca restantierii vor fi debransati, ca bun-platnicii nu vor mai avea de suferit de pe urma vecinilor.
"Ma asteptam la acest verdict, chiar daca am concurat cu Alin Cioban, presedintele de la Olimpia Cluj si, totodata, presedintele comisiei de fotbal feminin.
Gorjenii au fost repartizati la turneul semifinal de la Cluj-Napoca, urmand sa intalneasca pe Olimpia Satu Mare (16 iunie) si Steaua Bucuresti (18 iunie).
In campionatul precedent au participat 20 de echipe, impartite in doua serii, est si vest, iar primele doua clasate in fiecare serie (Olimpia Cluj, Real Craiova, FCM Targu Mures, CS Brazi) au evoluat in play-off.
google-analytics.com