Cautare

69 de rezultate pentru "bojin olimpia" (3.57 secunde)
Pentru mai multe detalii si informatii referitoare la proiectul "Practica in intreprindere simulata" - POSDRU/109/2.1/G/81777 puteti contacta: Olimpia Muresan, Asistent proiect, olimpia[email protected] Proiect cofinantat din FSE-POSDRU Investeste in oameni!
In speta, potrivit agentiei NewsIn care citeaza surse judiciare, MTS ar fi incheiat, in perioada in care era ministru al Tineretului si Sportului, doua contracte prin care a cumparat laptopuri, telefoane mobile si fixe, imprimante, xeroxuri, frigidere si aspiratoare la preturi supraevaluate, una din firmele de la care a fost facuta achizitia fiind a vicepresedintelui filialei PD-L Gaesti, Aurica Bojin, potrivit unor surse apropiate partilor din dosar.
Titu Bojin ne-a asigurat de intregul sau sprijin: "daca am primit functia de presedinte al CJT si am fost ales cu sprijinul vostru, dati-mi si parghiile pentru a finaliza proiectele pe care le-am inceput.
In Regiunea Vest, pretendent la o functie de vice regional este Titu Bojin (presedite CJ Timis). Acesta ar putea avea un contracandidat in persoana lui Ion Mocioalca.
Candidatii pentru regiunea Vest sunt presedintele CJ Timis, Titu Bojin, si presedintele PSD Caras - Severin, Ion Mocioalca.
Din acest motiv, Emil Bojin, expertul APC Romania, recomanda autoritatilor sa se acorde o atentie speciala informarii si educarii tinerilor, demararea unei campanii de informare privind subdiviziunea leului greu si o cercetare realista privind evolutia preturilor odata cu trecerea la leul greu, cu atentie speciala in domeniul serviciilor.
In mod direct, vreau sa ma implic in proiectul turistic Surduc, lansat, recent, dupa cum stiti, de presedintele Consiliului Judetean Timis, colegul meu Titu Bojin.
In mod direct, vreau sa ma implic in proiectul turistic Surduc, lansat, recent, dupa cum stiti, de presedintele Consiliului Judetean Timis, colegul meu Titu Bojin.
Dupa deschiderea plicurilor si analizarea ofertelor, comisia de evaluare, formata din presedinte Ionel Ciobotea (secretarul general al prefecturii), respectiv membrii Baloi Olimpia, Eugen Marinescu, Ervin Popovici si Victor Nicoara, a declarat cistigatoare SC MEDIA SUD MANAGEMENT SA.
Printre cei care au primit aceste documente de la presedintele BEM, Olimpia Raducu, s-au aflat Dan Ioan Popescu, Sorin Oprescu, Ecaterina Andronescu, Aura Vasile, Rodica Nassar, Zamfir Dumitrescu si Adrian Severin.
”, cei doi au trecut la represalii declansind cercetari asupra firmelor unuia dintre cei trei coproprietari ai ziarului Gazeta de Nord-Vest, Mircea Govor, si asupra clubului de fotbal Olimpia Satu Mare, la care acesta a fost presedinte.
De asemenea, directorul DMSSF Galati, Niculina Olimpia Ralea, ne-a facut cunoscut faptul ca o suta de cereri tip vor exista si la sediul Directiei pentru a fi distribuite in cazuri speciale.
In fiecare zi primim rapoarte ale primarilor din localitatile afectate care schimba datele din situatia trimisa la Bucuresti si trebuie sa ne miscam foarte repede pentru a prezenta autoritatilor centrale situatia exacta", a precizat Olimpia Baloi, directoarea Directiei de Integrare Europeana din cadrul Prefecturii Dolj.
Pe fisele completate de comisiile care au facut evaluarea caselor distruse trebuia trecuta si adresa proprietarului si numarul de persoane care locuiesc in acel imobil, iar unde a fost trecuta cifra zero autoritatile au considerat ca acelea sunt case de vacanta, care nu vor fi reconstruite din fondurile alocate pentru casele distruse in urma inundatiilor", a explicat Olimpia Baloi, director al Directiei de Integrare Europeana din cadrul Prefecturii Dolj.
Printre proprietarii societatilor beneficiare se afla Petroianu Crina Olimpia, cumnata sefului Comisiei de Urbanism, consilierul judetean Ion Stefan si mai multi oameni politici.
Printre proprietarii societatilor beneficiare se afla Petroianu Crina Olimpia, cumnata sefului comisiei de urbanism, consilierul judetean Ion Stefan si fiica lui Eugen Durbaca.
Potrivit lui Cancescu, acuzatiile ce i se aduc ar fi legate de gestionarea fondurilor si a contractelor de proprietate privind mai multe obiective ale Brasovului, precum un imobil din Piata Sfatului si baza sportiva Olimpia.
Directoarea Olimpia Bratu va fi si ea schimbata cu un om al "portocaliilor". Pana acum, ea a fost sustinuta pe functie de Partidul National Liberal.
34/2006, privind contractele de achizitie publica, incredintand unei societati comerciale lucrari in valoare de 43.515.990 de lei, fara nici un fel de licitatie. Inceperea urmaririi penale a fost confirmata luni de procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Orsova, Olimpia Cunicel.
Proiectul de hotarare privind rectificarea bugetului propriu de venituri si cheltuieli al judetului Satu Mare pe anul 2004, a iscat primele discutii.
google-analytics.com