ziarulactualitatea.ro: Lansarea candidatilor USL Lugoj pentru alegerile parlamentare s-a facut intr-o sala neincapatoare (Autor: Patricia GHEMES)

Luni, 12 noiembrie 2012, la Teatrul "Traian Grozavescu", avut loc lansarea candidatilor Uniunii Social Liberale Lugoj pentru alegerile parlamentare. Afirmatia primarului Francisc Boldea, din deschiderea evenimentului: "Banatul nostru isi are sufletul la Lugoj", si sala neincapatoare pentru cei care isi sustin candidatii au dovedit pe deplin acest lucru.
"Acasa in Banat" nu este doar un slogan electoral, Banatul si mai ales Lugojul nu a importat candidati. Senatorul Ilie Sarbu, deputatii Sorin Stragea si Dorel Covaci au fost si vor ramane alaturi de banateni, iar continuarea si finalizarea proiectelor incepute cu siguranta nu vor ramane doar la nivel de promisiuni electorale.
O organizatie puternica si o echipa castigatoare cu siguranta vor face ca "USL pe locul 3 pe buletinul de vot sa ocupe locul 1 la alegerile din 9 decembrie 2012!", ne-a declarat senatorul Ilie Sarbu. Castigarea mandatului de deputat in colegiul 6 zona Recas de catre tanarul Catalin Tiuch va asigura legatura colegiilor din zona noastra cu Timisoara, astfel vom putea spune cu certitudine: doar banatenii pot sa-i reprezinte cu adevarat pe banateni!
Sorin Stragea: "Romanii nu mai accepta sa fie prostiti cu promisiuni ieftine, scenariul Udrea la bloc nu face decat sa demonstreze ca adversarii nostri uzeaza de orice metode pentru a se agata in continuare de putere... Niciodata cineva care nu are legatura cu o comunitate si nu-i cunoaste crezul nu va putea sa o reprezinte si nu va avea succes".
Titu Bojin ne-a asigurat de intregul sau sprijin: "daca am primit functia de presedinte al CJT si am fost ales cu sprijinul vostru, dati-mi si parghiile pentru a finaliza proiectele pe care le-am inceput. Merita sa mergem la vot si sa finalizam ceea ce am inceput la alegerile locale!"
Mandria de a fi romani si intonarea melodiei "Treceti batalioane romane Carpatii", impreuna cu solistul de muzica populara Dinu Iancu Salajanu, a demonstrat ca patriotismul, desi considerat perimat, nu si-a pierdut din substanta.
Cele mai apreciate melodii ale solistei Stana Izbasa au incheiat un eveniment special, bine organizat, ale carui rezultate se vor evidentia in data de 9 decembrie!