Cautare

66 de rezultate pentru "body" (3.19 secunde)
"’Adding Cardio Mix training program to a hypo-caloric diet increases the weight loss and especially body remodeling process, with positive consequences on maintenance the newly acquired weight once the diet is stopped " Concursul Slabeste Sigur si Natural cu Cardio Mix se adresează
Adriana Tudor, manager la Miledy Naturals, este prezenta zilele acestea la targul Body Mind Spirit "La standul nostru, gasiti:
Adrian Sinca, managerul firmei Aivia, participa in acest week-end cu mezeluri vegetale la Body Mind Spirit de la Sala Palatului.
In cadrul expozitiei Body Mind Spirit organizat la Sala Palatului in acest week-end ii puteti gasi si pe cei de la Viatanaturala.
La standul Co & Co Consumer 2002, firma importatoare de produse din medicina traditionala chineza, dar si distribuitoare, din cadrul expozitiei Body Mind Spirit de la Sala Palatului gasiti produse extrem de cautate.
Treasure este prezenta in acest week-end cu un stand in cadrul targului Body, Mind & spirit organizat la Sala Palatului. "Am adus o colectie de ceaiuri pentru suflet si corp.
Firma Hofigal este prezenta in acest week-end cu un stand in cadrul targului Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului.
In cadrul targului Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului, la standul firmei Hofigal gasiti la vanzare si cartea "Natura - medicina viitorului" de Stefan Manea, aparuta la Editura Tridona, Oltenita.
Catalin Aldea a participat cu un stand in cadrul targului Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului. "Am venit cu uleiuri presate la rece, extravirgine!
Miledy Naturals a fost prezenta recent cu un stand la targul Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului. Iata cu ce produse au venit reprezentantii firmei:
Romanii au cumparat recent, la targul Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului bucati de miere direct din fagure.
Daca te duceai la Primarie sa iei un act, o autorizatie, orice, vedeai usa lui de la birou scoasa pe acoperis, dar daca voiai sa intri in cladire, era plin de politisti comunitari, de body-guarzi.
Daniela Hantuchova este una dintre vedetele din sport alese de ESPN pentru "The Body Issue" Jucatoarea din Slovacia, Daniela Hantuchova, s-a dezbracat din nou!
Vezi cat de bine arata fiica unui savant si a unui toxicolog Daniela Hantuchova este una dintre vedetele din sport alese de ESPN pentru "The Body Issue" Jucatoarea din Slovacia, Daniela Hantuchova, s-a dezbracat din nou!
bijuteriile primite, felicitarile, gandurile scrise, primele suzete, primele body-uri, primele scutece, suvitele de par, banutii de argint cu suvitele de la un an, primele lor desene etc.
Pe de alta parte, o discutie cu Mircea Basescu poate deveni o adevarata aventura: de la politica la sport, amintiri din dulcele Iasi..., marinarie si nemultumirile nepoatei legate de body-guarzii care o insotesc.
La început, Alfonso a vrut sa pastreze body kit-ul, un M-Tech. A adaugat un set de jante negre de 19 inch.
A gasit un set de body-uri by Andreea Esca, au amuzat-o "mesajele" simpatice si s-a hotarat. Dar cel mai mult i-au placut botoseii, pantofiorii, sandalutele ...
Terra Biocare este o linie organica ce contine noua produse pentru purificarea pielii, pentru piele sensibila, anti-age, pentru purificare demachiere, dry oil pentru air-tips si body.
Recent, a pozat nud pentru revista "Body Issue", detinuta de ESPN. Fotbalista, care i-a uimit recent pe americani dansand cha-cha-cha la show-ul "Dansand cu vedetele" (Dancing with the stars), nu crede ca poate fi vazuta ca un sex simbol.
google-analytics.com