Infopress.tv informeaza: Jojo dezvaluie ce nume va avea copilul
Jojo mai are cateva zile pana cand va deveni mamica. Vedeta nu a vrut sa stie dinainte daca va avea fetita sau baiat, mai bine surpriza. Cert este ca va naste prin cezariana, iar nasa micutului va fi Monica Anghel. Va asista sotul sau la nastere? Accepta actrita sa fie filmata cand naste? In Exclusivitate pentru Prokid, Jojo dezvaluie despre ce vorbeste acum cu bebe.
Am intalnit-o pe Jojo la Magazinul Z din Calea Victoriei. Cauta un cadou pentru bebelusul prietenei sale. Si se uita la lucrusoarele pentru nou-nascuti, dar nu stia ce culoare sa aleaga pentru copilul sau: roz sau bleu. A gasit un set de body-uri by Andreea Esca, au amuzat-o "mesajele" simpatice si s-a hotarat. Dar cel mai mult i-au placut botoseii, pantofiorii, sandalutele ...
Reporter: Se apropie ziua cea mare. O sa nasti prin cezariana?
Jojo: Cred ca asta va fi decizia finala. Doamna doctor e putin ingrijorata din anumite puncte de vedere medicale pe care nu le pricep si spune ca cezariana ar fi mai potrivita pentru mine. Nu stiu, o chestiune cu soldurile ... habar n-am care e.
Rep.: Vrei sa asiste sotul tau la nastere?
Jojo: Va asista de pe hol, de la distanta. Nu vreau. Si in niciun caz sa filmeze atunci. O filmare de dupa as vrea sa fie, cand va fi bebelusul adus, sa-l vada si mamele noastre. La nastere, mi se pare asa bizar sa filmezi.
Rep.: Nasa va ramane tot Monica Anghel sau te-ai razgandit?
Jojo: Da, clar, Monica. E ziua Monicai pe 1 iunie si implineste 40 de ani. Deci, cadoul cu finutul sau finuta vine mai tarziu.
Rep.: Monica Anghel ce zice?
Jojo: Monica ma suna in fiecare zi. Vorbim la telefon, cand nu ne vedem. Si evident ma tot intreaba: "Ce face finutul sau finuta mea?" In fiecare zi. E foarte incantata de faptul ca in acest fel legatura dintre noi doua, care era foarte puternica fiind cele mai bune prietene, va deveni si mai puternica. Vom fi o familie, practic.
Rep.: La nume te-ai mai gandit? Ai o lista?
Jojo: Nu. Ne gandisem la Ionut, dar acum ne gandim si la Ioan. Pentru fata, inca am ramas la Ana, dar nu stim nimic, suntem mai debusolati decat la inceput. Poate Maria. Nu mai stim. Ne-am pierdut un pic. Mama spune sa asteptam nasterea si sa-l strigam dupa aceea sau sa o strigam pe nume.
Rep.: Vorbesti cu bebe?
Jojo: Cum sa nu! Ii spun tot. Aseara, de exemplu, am mers la o petrecere si ii povesteam despre rochia pe care o port. Noi vorbim despre orice. Nu, nu exista un subiect pe care sa nu-l discut cu bebe, mai ales cand suntem singuri. Cand este si tatal lui in apropiere, vorbim in soapta. Eu sunt convinsa ca ii transmit o stare de bine copilului si sunt convinsa ca e atent si la interviu acum.
Rep.: Ai avut ceva ticuri ca graviduta?
Jojo: Ticuri? Asta n-am mai auzit.
Rep.: Pui mana tot timpul pe burtica, iti rotesti firele de par ..
Jojo: A, nu. Nu mi-am format un tic. Pun mana de cate ori se misca, pentru ca e un copil foarte energic si uneori, din ce in ce mai mult in ultima perioada, loveste foarte puternic si ca sa-l linistesc imi ating burtica. Dar nu, nu a fost ceva permanent.
Rep.: Sau cand dormi? Dormi numai pe o anumita parte?
Jojo: Nu, cand dorm nu mai pot sa dorm pe nicio parte. Ma rasucesc pe toate partile, dreapta, stanga, nu-mi gasesc locul foarte bine in ultima perioada. Dar s-a facut si cald.
Rep.: Ai avut o mancare preferata in perioada sarcinii?
Jojo: Am avut o pasiune pentru capsuni, dar nu, nimic altceva. Am avut acelasi regim alimentar pe care il aveam si inainte, in afara de povestea cu capsunile. Si chiar mi-a parut rau pentru ca nu au existat capsuni cu gust real, in piata, acum o sa inceapa. Mamicile care nasc mai tarziu sunt norocoase daca au pofta de capsuni.
Rep.: Stiu ca o sa-ti reiei activitatea profesionala foarte repede. Ce proiecte ai?
Jojo: O sa incep un proiect nou, un film, pe care il incep la o luna si jumatate dupa nastere. Da si o sa lucrez intensiv cam o luna si jumatate. Este un film artistic in care detin rolul principal. Nu pot sa dezvalui deocamdata despre ce este vorba.
Rep.: Rolul iti permite sa joci in starea in care vei fii, de proaspata mamica?
Jojo: Trebuie sa fiu brici. Trebuie sa-mi revin foarte rapid. Trebuie sa fiu foarte energica. Dar sunt convinsa ca imi revin.
Rep.: Si cu emisiunea tv?
Jojo: Am luat vacanta saptamana trecuta de la filmari. Din toamna o luam de la capat.