In cadrul expozitiei Body Mind Spirit organizat la Sala Palatului in acest week-end ii puteti gasi si pe cei de la Viatanaturala.
"La standul nostru gasiti produse precum cele din gama de igiena orala: foite mentolate care sunt in locul gumei de mestecat - Strips (24 de foite pe un ambalaj), pasta de dinti fara parabeni si fara SLS, apa de gura cu propolis si ceai verde (fara alcool), spray de gura cu propolis si fara zahar - la 15 RON, dar si alte produse precum gel antibacterian pentru maini, cu aroma de portocala", ne-a spus Iulia Nutu de la Viatanaturala.
La promotii gasiti: apa de gura cu pasta de dinti pentru adulti, iar din gama de igiena orala pentru copii Pasta del Capitano Tutti Frutti (doua paste de dinti la 15 RON sau doua paste sau doua periute pentru copii), dar si apa de gura pentru copii - la 15 RON. Produsele de la Viatanaturala se gasesc la vanzare si in magazinul naturist de vizavi de Cocor, dar se pot comanda si online la nr. de telefon 0728252154 (Iulia Nitu).
Unul dintre produsele cautate la acest stand este pasta de dinti del Capitano (fabrica Ciccarelli e pe piata din anul 1995).