Firma Hofigal este prezenta in acest week-end cu un stand in cadrul targului Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului.
"Cel mai bine au mers la standul nostru drojdia de bere cu alfalfa si siliciu organic (un produs nou) si Echina Vit. C (vitamina C extrasa din macese). Toate produsele noastre sunt la pret de producator la acest targ", a precizat Analist Anita Petre, Public Relation Specialist la firma Hofigal.
Tot la standul firmei, gasiti si cartea "Natura - medicina viitorului" de Stefan Manea, aparuta la Editura Tridona, Oltenita.


Echina Vit. C

Are proprietati de stimulare si echilibrare a sistemului imunitar, de vitaminizare, de remineralizare si fortifiere a organismului.
Echina Vit. C are si calitati antioxidante, antianemice, antiseptice si de regenerare a pielii si mucoaselor, benefic prin functiile sale antivirale (herpes simplex si virus gripal); aigura un aport natural de vitamine si minerale (A, E, B1, B2, C) pentru cresterea si dezvoltarea armonioasa a copilului; contribuie la imbunatatirea memoriei (in special la copii).
Produsul nu contine lactoza!
Compozitie: extract de fructe de catina, extract de roinita, extract de fructe de maces, extract de echinacea, extract de fructe de zmeur, seminte degresate de in.

Complex Alfalfa

Compozitie: suc de lucerna, pulbere de tuberculi de topinambur, biomasa de spirulina, extract de lemn dulce si excipienti.
Furnizeaza fitonutrientii pentru imbunatatirea vietii.
Produsul Complex Alfalfa este o sursa naturala de vitamine (A, B1, B2, B3, B4, B5, B6, B9, B12, C, De, E, K), oligoelementem aminoacizi, proteine usor asimilabile, caroten, flavonoide, izoflavone, fitoestrogenti, eznime, saponine si fibre).
Poseda proprietati diuretice, antiinflamatoare, antidiabetice, antiulceroase, puternic detoxifiante, de reglare a poftei de mancare, extrogenice, usor laxative, restabileste si echilibreaza functiile metabolice ale unor tesuturi si organe, scade nivelul colesterolului "rau" din sange, impiedica dezvoltarea aterosclerozei, imbunatateste sanatatea inimii si a vaselor sanguine, scade tensiunea arteriala, asigura sanatatea ficatului, stimuleaza digestia si echilibreaza flora intestinala.
Faciliteaza eliminarea metalelor grele din organism, a toxinelor si a contaminantilor, inlatura efectele neplacute ale menopauzei, impiedica distrugerea ADN-ului celular, incetineste procesul de imbatranire precoce, promoveaza sanatatea sistemului osos si ajuta la inlaturarea starilor de oboseala fizica si mentala.
Produsul nu contine lactoza!