Cautare

4074 de rezultate pentru "bnp gramada gheorghe" (2.80 secunde)
Sa stiti ca la OSIM sunt o gramada de oameni care au rezervat o gramada de denumiri. De exemplu, ginerele lui Ceausescu si-a inregistrat propriul nume.
In conditii de aderenta redusa, sau cand trebuie sa fortati iesirea dintr-un gramada de zapada, decuplati controlul tractiunii, altfel electronica nu va va da voie sa turati cat trebuie. ... - daca ramaneti blocati intr-o gramada de zapada, incercati sa iesiti prin balans.
O gramada de treburi asteapta sa fie terminate si va ocupati de ele doar cand considerati ca s-au mai linistit celelalte preocupari.
cu tot aspectul ei monstruos, gramada de blocuri de otel groase cat un perete, unele intregi, altele sparte, trantite la intamplare, pare sa fie o amestecatura netrebnica.
La recorelarea pensiilor o gramada de pensionari au fost pusi pe drumuri dupa adeverinte de studii terminate cu zeci de ani in urma sau dupa hirtii de la cine stie ce locuri de munca din capatul tarii.
La fel e intr-o gramada de locuri, ginditi-va de cite ori ati dat spaga, fara a avea vreun avantaj, ci doar ca cel spaguit sa isi faca treaba corect.
Intr-adevar, chiar daca s-au constituit o gramada de chestii de genul politie de proximitate, politie comunitara, se mai adauga la astia jandarmii si gardienii, pe strada sint tot aia, putinii, care umblau si acum citiva ani si in capul lor se sparg toate oalele.
Asa ca visul a devenit o gramada de scanduri prafuite ce se diferentiaza de o gramada de scanduri prafuite normale doar din punctul de vedere al costurilor.
Dar ce va face statul cu banii, toti gramada, pe care-i va lua pe BCR? ... Cu alte cuvinte, acesti bani ce vor fi luati gramada nu rezolva vreo chestiune stringenta a economiei romanesti.
Dar astfel de cetateni rromi ucid si in Romania o gramada de cetateni romani, astfel de fapte nu se mai pun la numaratoare?
Asa cum potentialul salvator al lui E112 nu a fost cunoscut inainte de integrare, si acum mai primesc bani o gramada de oameni platiti tocmai pentru a lucra la departamentele de integrare europeana, oameni care ar fi trebuit sa aduca, din timp, la cunostinta publicului noutatile din toate domeniile si privilegiile castigate ca cetateni europeni.
Daca te plimbai ieri prin oras, in plina zi a turului intai de la locale, chiar si prin cartiere sau la iesirea spre strazile principale, la fiecare cativa metri vedeai candidati surazatori fie de pe bannerele legate intre stalpii de electricitate, fie din afisele puse claie peste gramada pe stalpi.
Geoana intentioneaza sa propuna Biroului Permanent National (BNP) ca Nica sa preia acest post, mai spun lideri ai PSD.
Acesta are mai multe dulapuri si sertare, care au fost inchise de fostul sef al unitatii Gheorghe Rusu si pe care actualul conducator, Mihai Axinte, nu le poate deschide.
Consiliul Judetean al PSD Satu Mare care s-a intrunit ieri pentru a-si alege cei 11 vicepresedinti a luat o intorsatura neasteptata dupa ce prim-vicepresedintele ales joi, Ioan Tou, a anuntat ca demisioneaza din functie si dupa ce alti sase din fostii vicepresedinti au anuntat ca renunta sa mai faca echipa cu actualul presedinte Gheorghe Ciocan si nu mai candideaza.
Andrei Ioan Chiliman (Uniunea Social Liberala), Theodor Paleologu (Partidul Democrat Liberal), Gheorghita Liviu Goncea (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei), Mihai Alexandru Iorgulescu (Partidul Poporului - Dan Diaconescu), Victor Dan Dumitrescu (Partidul Ecologist Roman), Ovidiu Ioan (PP-PS), Emil Marian Nae (Partidul Socialist Roman), Denes Aron (UDMR), Cristian Marius Balaneanu (Partidul "Totul pentru Tara"), Cristian Trasca (Partidul Poporului PP-LC), Gabriel Tiberian (PRM), Carmen Nonica Alistar (PNG-CD), Flor Pomponiu (Partidul ProDemo), Gheorghe Nedelcu (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Gigel Andrabulea (Partidul Uniunea Ecologista din Romania), Claudia Mirela Costescu (Partidul Verde), Cornel Chiuaru (PNDC) si Zaharia Theodor Cristian Nicolau (Forta Civica).
Grupul de Investigatii Politice (GIP), condus de Mugur Ciuvica, a facut ieri publica informatia ca firma la care este actionar ministrul de stat Gheorghe Seculici a primit in ultimul an noua contracte fara licitatie de la Primaria Arad, condusa de Gheorghe Falca - ginerele ministrului Seculici, fin al presedintelui Basescu si secretar executiv al PD.
Tractorul Brasov, lichidat de trei de Gheorghe In anii de glorie, la Brasov se fabrica un tractor la fiecare 9 minute, intr-o uzina cu 25.000 de angajati. ... Gheorghe Apostu, lider sindical pana in 2007, cand s-a inchis uzina, face o sinteza:
Candidatul Aliantei „Dreptate si Adevar“ PNL-PD la Primaria Techirghiol, liberalul Gheorghe Zamani, s-a nascut si a crescut in acest oras, unde locuieste si in prezent alaturi de familia sa.
Cert e ca de cand cu aceste fantani care au fost folosite la irigat, satul s-a inaltat binisor, mi-a spus Gheorghe David care si-a initiat unul din fii, pe Ion, de 28 de ani, in aceasta frumoasa meserie. Povestea modului cum a descoperit Gheorghe David acest mestesug e simpla;
google-analytics.com