Cautare

90 de rezultate pentru "blanda" (8.66 secunde)
Este o metoda blanda si neinvaziva de eliberare de durerile fizice si emotionale, contribuind la calmarea sistemului nervos si restabilirea echilibrului energetic al corpului.
Draga cititorule, iti doresc o minte agera si lucida, o inima calda si blanda si un trup voios si sanatos.
Daca va aratati si jumatatea blanda a dumneavoastra, sigur isi vor schimba parerea. FECIOARA 23.08-22.09: In ultima perioada v-ati tot facut planuri si liste cu tot felul de cumparaturi.
Tehnologia de curatare profunda, folosita in gama Advance White, exploateaza puterea unica a bicarbonatului de sodiu pentru albire avansata si o dantura uimitor de curata, prin curatarea profunda eficienta, dar blanda, a danturii.
Uitam ca PUTEREA BLANDA a Uniunii Europene, cea care ne putea face liderul lumii si elementul structurant al procesului de globalizare, este modelul sau social?
Clima din Siria este mult mai blanda. Unui sirian ii e greu sa se adapteze climei din Golf. In plus, e mai usor sa ajungi in Europa decat in tarile din Golf.
Femeia feminina este moale dar puternica, inteleapta dar nu gandeste mult, gratioasa dar cu coloana vertebrala, ea poate obtine tot ce-si doreste dar ramane blanda.
Iar pentru micutul Milan Cristian reprezinta cea mai blanda crema, dar si un ingredient minunat pentru viitoarele mancarici de bebe.
Borseta Pret:34,74 Lei Ingrediente active Mod de utilizare Sampon hidratant Gerovital H3 Men Samponul contine ingredienti cu actiune blanda ce curata delicat, hidrateaza si protejeaza firul de par.
Ana Aslan au fost concepute intr-o formulare blanda, de tip emulsie, care respecta atat pielea delicata a axilelor, oferind o protectie de lunga durata impotriva mirosurilor neplacute ale transpiratiei cat si materialele hainelor pe care nu lasa urme albe sau galbene.
Cu o modestie straina de aceste vremuri, o voce grava dar blanda, cu degete care taie in carne vie, dar doar pentru a ne curata de imperfectiunile care-si fac cuib in trupul nostru plamadit sa fie perfect, doctorul Octav Ginghina stie in sufletul lui ca razboiul nu e pierdut.
Daca se asaza pe el o oaie neagra, iarna va fi blanda, daca oaia e alba, iarna va fi cu multa zapada.
Uneori, moartea este atat de blanda incat membrii familiei nici nu isi dau seama. De aceea, moartea este realmente un proces linistit pe care il putem recunoaste si pentru care ar trebui sa fim pregatiti.
Barbate, arunca-i femeii de langa tine cea mai mica si nevinovata aluzie despre colega ta de munca si urmareste-o cum se transforma din cea mai blanda pisica, de te zgarie pasional pe spate cand faceti dragoste (sau sex, dupa caz), intr-o felina gata de atac, cu ghearele scoase si vizandu-ti beregata.
Iubirea e blanda, nu judeca, inseamna si putere si slabiciune. Iubirea poate produce schimbari. Iubirea invinge, au scris cele doua.
Si intr-adevarat, de ce sa nu lauzi femeia care nu-si arata indispozitia, e intotdeauna blanda, respectuoasa si renunta la prioritatile sale de dragul sotului?
Vremea devine mai blanda in ultima parte a intervalului De vesti ceva mai bune vom avea parte in ultima jumatate a intervalului prognozat, cand vremea se va mai indrepta, ajungand treptat la valori normale, pe intreg teritoriul tarii.
Pana cand nu este prea tarziu si epidemia violentei nu va face ca gripa aviara sa devina doar o blanda amenintare.
Cerul era inalt, lumina era blanda, iar soarele prietenos. Gara din Umbraresti, banala si comuna, atragea atentia doar prin frumoasa sotie a sefului garii;
"Fiinta superioara, sociala, cu gandire si inteligenta" e caracterizata prin omenie, altfel spus printr-un "complex de calitati alese, o purtare blanda, intelegatoare si o atitudine respectuoasa si cuviincioasa".
google-analytics.com