Cautare

360 de rezultate pentru "bistrita nasaud" (3.24 secunde)
si PSD si-au adjudecat cate o primarie din Bistrita-Nasaud, in urma alegerilor organizate in comunele nou-infiintate Ciceu Mihaiesti si Runcu Salvei, alegeri fiind organizate, in aceeasi zi, si in localitati din Constanta si Vrancea.
Guvernul va expropria peste 250 de imobile pentru executarea lucrarilor de constructie si reabilitare a unor drumuri publice din judetele Mehedinti, Cluj si Bistrita-Nasaud, suma totala alocata pentru despagubirea proprietarilor depasind 3,3 milioane de lei (33 de miliarde de lei vechi).
Ioan Oltean, presedintele PD Bistrita-Nasaud, a anuntat ieri ca vrea ca vicepresedintele Liviu Ciupe sa revina asupra deciziei de a demisiona din partid.
Vicepresedintele PD Bistrita-Nasaud, Liviu Ciupe, declara la sfarsitul lui iunie ca va demisiona din partid daca procurorul Daniel Morar va ajunge sef al PNA.
Totodata, presedintele filialei Bistrita-Nasaud a PNL, Sabin Iliesi, a declarat ca nu este de acord cu fuziunea PNL-PD si a apreciat ca Alianta D.A.
Liderul PNL Bistrita-Nasaud, Sabin Iliesi, a declarat ca nu se opune fuziunii dintre PNL si PD, insa ii avertizeaza pe partizanii acestei idei ca de pe urma fuziunii ar putea rezulta nu unul, ci trei partide.
Liderul PNL Bistrita-Nasaud, Sabin Iliesi, a apreciat ieri ca decizia privind fuziunea PNL-PD ar trebui sa fie asumata de conducerea partidului, si nu de organizatiile din teritoriu.
Referindu-se la situatia PD Bistrita-Nasaud, Oltean a declarat ca pana in prezent filiala pe care o conduce nu a primit nici un ales local care a dobandit functia pe listele altor partide, dar, daca in termen de 45 de zile va primi cereri, organizatia le va analiza si se va pronunta intr-un sens sau altul.
In aceasta situatie, in Camera Deputatilor ar ajunge urmatorul pe liste un membru al PNL Bistrita-Nasaud, in cazul de fata viceprimarul Bistritei, Ioan Turc.
De asemenea, presedintele CJ Bistrita-Nasaud, Gheorghe Marinescu (PSD), precum si cei doi vicepresedinti au fost chemati la CNSAS, dar nici unul dintre ei nu s-a prezent personal la sediul institutiei.
Liderul PNL Bistrita-Nasaud, Sabin Iliesi, a declarat ca este de acord cu restructurarea Guvernului, insa nu si cu inlocuirea din functii a liberalilor Gheorghe Flutur si Eugen Nicolaescu.
Gheorghe Stefan, presedintele organizatiei liberalilor din Neamt, a caracterizat afirmatiile lui Flutur ca nefondate, iar PNL Bistrita-Nasaud si PNL Suceava au cerut PD sa se delimiteze oficial de opiniile lui Cezar Preda.
Daca inca un atac din partea PD nu ne surprinde, ne ingrijoreaza gestul", se precizeaza in comunicatul semnat de deputatul Cornel Popa, presedintele PNL Bihor. Totodata, impotriva acuzatiilor vicelui democrat s-au pronuntat si organizatiile PNL din Iasi, Olt, Bistrita-Nasaud si Suceava.
Copilul lor, in varsta de un an, a continuat sa doarma linistit in patul sau, pe tot parcursul observatiei. Adrian Patrut a investigat si o alta asemenea intalnire, langa satul Chirales-Lechinta, jud. Bistrita-Nasaud.
Toleranti si impaciuitori Singura organizatie care a salutat apelul la unitatea si relansarea PNL a fost cea de la Bistrita-Nasaud, condusa de Sabin Iliesi, care a propus actualei conduceri a PNL "sa-i reactiveze" pe cei trei lideri liberali.
Liderul PNL Bistrita-Nasaud, Sabin Iliesi, a declarat ieri ca la sedinta Delegatiei Permanente a PNL, care va avea loc astazi la Cluj, va vota impotriva excluderii din partid a unor membri.
Deputatul PD Augustin Zegrean, membru in Comisia juridica din Camera Deputatilor, a declarat ieri, la Bistrita-Nasaud, ca se va opune votarii legii privind salarizarea magistratilor, prin care acestora li s-ar acorda diferite privilegii.
Melescanu a spus ca la Sibiu si la Bistrita Nasaud, unde liderii sunt sustinatori ai Platformei Liberale, situatia va fi reglementata de filiale, fara a face alte precizari.
Deputatul Petru Calian, care este si presedinte al PC Cluj, a sustinut ca presiunile ar fi fost facute asupra unor membri marcanti ai PC si parlamentari din judetele Cluj, Maramures, Bistrita-Nasaud si Mures.
Presedintele Traian Basescu a rostit sambata un scurt discurs la sfarsitul slujbei de canonizare a Sfantului Pahomie de la Gledin (judetul Bistrita-Nasaud), spunand ca ori de cate ori o sa aiba intrebari daca este ceea ce se asteapta de la el n-o sa ezite sa se intoarca la popor.
google-analytics.com