Cautare

360 de rezultate pentru "bistrita nasaud" (2.66 secunde)
Cele mai putine conturi sunt in judetele Covasna (1,02%), Ilfov (1,14%), Ialomita (1,25%), Bistrita-Nasaud (1,26%) si Giurgiu (1,35%).
Astfel, pentru Regiunea N-V, beneficiarul eligibil este Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Transilvania de Nord, care este in curs de infiintare si care va avea ca asociati Consiliile Judetene din Cluj, Bihor, Satu Mare, Bistrita-Nasaud, Salaj, Maramures.
In orasul Baraolt din Covasna vor incepe lucrarile la 28 de locuinte, iar in comuna Maieru, Bistrita-Nasaud, vor fi construite 24 de apartamente.
18 localitati din 200 afectate sunt in continuare fara curent electric. Judetele afectate au fost Suceava, Botosani, Bacau, Iasi, Maramures si Neamt, dar si Bistrita-Nasaud si Vaslui.
Bistrita-Nasaud 1.055; Dambovita 1.049; Salaj 1.046; Arad 1.037; Hunedoara 1.034; Mures 1.023; Satu Mare 1.014;
Bistrita-Nasaud este singurul din regiune unde nu se va organiza un miting din cauza ca producatorii de palinca inca nu au reusit sa se organizeze.
Fondurile au fost alocate judetelor Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Brasov, Buzau, Calarasi, Covasna, Dolj, Gorj, Harghita, Iasi, Maramures, Mures, Neamt, Olt, Satu Mare, Sibiu, Teleorman, Timis, Vrancea si municipiului Bucuresti, conform unei decizii adoptate in sedinta de miercuri a Guvernului.
061), urmat de judetele Constanta (733) si Hunedoara (597). Cele mai putine slujbe libere sunt in judetele Mehedinti (28), Bistrita-Nasaud (47) si Valcea (57).
Ilfov, Prahova, Giurgiu, Dambovita, Calarasi, Arges, Olt, Buzau, Valcea, Gorj, Mehedinti, Ialomita, Mures, Constanta, Neamt, Vaslui, Iasi, Timis, Caras-Severin, Brasov, Sibiu, Covasna, Teleorman, Cluj, Salaj, Bistrita Nasaud and Maramures.
Intre timp, Geoana isi fidelizeaza filialele: Bistrita-Nasaud si Clujul au anuntat ca il sustin pe Geoana. 6. Justitia a decis nedefinitiv:
Pe locul al 15-lea se regaseste Nord-Vest Romania, adica judetele Bihor, Bistrita-Nasaud, Cluj, Maramures, Satu-Mare si Salaj. Transilvania a devansat astfel, in 2008, o regiune din Polonia, coborand un loc in topul saraciei.
Bistrita-Nasaud. Recent s-a finalizat si un proiect de "Subprogram tematic pentru zona montana", in cooperarea Forumului Montan cu Ministerul Agriculturii, pentru noul PNDR 2014-2020 si ca strategie multianuala - orizont 2040, elaborat de prof.
In localitatea Teaca s-a deschis cel de-al saptelea magazin din judetul Bistrita Nasaud, pe strada Principala, nr. 348. Unitatea in format Loco are o suprafata totala de 293 m2 si o sala de vanzari de 193 m2.
Castelul Dracula din Pasul Tihuta este situat la o altitudine de 1.116 metri in Muntii Bargaului, la granita dintre judetele Bistrita-Nasaud si Suceava.
"Am fost prezenta zilele trecute si la targurile de la Vatra Dornei si de la Bistrita-Nasaud. Am adus la acest targ oua incondeiate:
Intre ei se numara tesatori instruiti in prima etapa a proiectului, dar inscrierile sunt deschise pentru toti artizanii care au domiciliul in mediul rural, judetele Bihor, Bistrita - Nasaud, Cluj, Maramures, Satu Mare si Salaj.
Judetele unde medicii vin in ajutor Testarile gratuite cu ocazia Zilei Mondiale a BPOC vor avea loc in 32 de orase din 24 de judete (Alba, Arad, Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Brasov, Galati, Iasi, Maramures, Mures, Neamt, Prahova, Sibiu, Timis, Valcea, Vrancea) si Bucuresti.
Judetele unde medicii vin in ajutor Testarile organizate cu ocazia Zilei Mondiale a BPOC, vor avea loc in 32 de orase din 24 de judete (Alba, Arad, Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Brasov, Galati, Iasi, Maramures, Mures, Neamt, Prahova, Sibiu, Timis, Valcea, Vrancea) si Bucuresti.
- la granita dintre judetele Bistrita Nasaud si Cluj (219 cazuri) - in judetul Mures (145 cazuri) - in judetul Arad (113 cazuri din care 2 decese la copii cu varsta sub 1 an) - in judetul Timis (71 cazuri din care 1 deces la copil cu varsta sub 1 an) - in judetul Suceava (27 cazuri) - in judetul Brasov (33 cazuri) - in judetul Salaj (7 cazuri) - in judetul Hunedoara (14 cazuri) - in judetul Caras - Severin (13 cazuri) - in judetul Alba (3 cazuri) Cazuri sporadice de rujeola au fost confirmate la persoane nevaccinate / incomplet vaccinate din Bucuresti (4 cazuri) si din judetele:
Avertizarea este valabila in judetele Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Brasov, Buzau, Caras Severin, Cluj, Covasna, Dambovita, Dolj, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita,Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Valcea si Vrancea.
google-analytics.com