Cautare

70 de rezultate pentru "biscuiti" (3.39 secunde)
cozonac traditional cu nuca - la 40 RON, pricomgidale - la 50 RON/kg, fondante - la 50 RON/kg, rulouri cu crema de vanilie - la 6 RON bucata, cremsnit - la 7 RON bucata, tarta - la 5 RON bucata, torturi de casa - la 55 RON/kg, chec - la 30 RON/kg, salam de biscuiti si prajituri de post - la 40 RON/kg, figurine din martipan - intre 5 - 15 RON", ne-a spus Gheorghita Ionescu.
prajituri cu mere, dovleac, nuca, marmelada, cozonac de post, dar si cu salam de biscuiti, prajitura cu branza, gogosi. "Saptamana aceasta, la MTR, vom aduce si pasca", ne-a spus Gabriela Mateiuc, director la Cozonac Domnesc de la Botosani.
ciocolata de casa, halvita, turta dulce, placinte cu nuca, cu mac - la 3 RON/ 100 de grame, bomboane Rafaelo - la 4 RON/ 100 de grame, bomboande fondante - la 5 RON/ 100 de grame, salam de biscuiti - la 4 RON/ 100 de grame, rulada - la 4 RON/ 100 de grame, prajitura Dobos - la 4 RON/ 100 de grame, grilias (crema caramel cu nuca) - la 5 RON/ 100 de grame, halvita - la 5 RON/ 100 de grame.
prajitura cu gem de capsuni si nuca, prajitura cu morcovi, stafide si nuca, prajitura cu branza, stafide si lamaie, biscuiti cu fulgi de ovaz, prajitura cu nuca si crema de portocale si bezea, la 5 RON 100 de grame.
Am adus turta dulce, rulada de ciocolata, grillias (napolitana cu crema caramel si nuca ciocolata) - 6 RON, placinta de visine si placinta cu mac - 5 RON/ 100 de grame, dobos (cea mai cautata prajitura), turta dulce, ciocolata de casa, nuca caramelizata - 8 RON/ 100 de grame, migdale caramelizate - 8 RON/ 100 de grame, salam de biscuiti si nuga stafide, spune Radu Zbircea de la Sweet Delights din Oradea.
Si cativa biscuiti ieftini. Si niste sfinti. Cu care ele vorbesc, se sfatuiesc, la care se roaga si de la care nadajduiesc ajutor.
corabioare cu fistic - 9 RON /100 de grame, [rejitura Craciunului - 8,5 RON /100 de grame, salam de biscuiti - 6 RON / 100 de grame, sarailie cu nucs - 6 RON/ 100 de grame, baclava cu visine - 6 RON / 100 de grame, cozonac de casa - 50 RON / bucata, sugiuv - 8 RON/ 100 de grame, cicolata - 6,5 RON / 100 de grame.
In aceasta transa, pe langa faina, malai, paste fainoase si biscuiti, va fi adus si zaharul. De cand a inceput impartirea acestor alimente, in luna septembrie, beneficiarii nu au primit zaharul.
Napolitane si biscuiti. Astea nu-s grele, dar umplu sacosa si daca sunt colorate au mare trecere la indigeni. N-ai voie sa ratezi pateurile.
La World Trade Center Plaza - Hotel Sofitel, a avut loc, in perioada 26-28 mai, cea de a cincia editie a Festivalului Inghetatei si Ciocolatei, o adevarata campanie publicitara a producatorilor autohtoni, dar si a importatorilor si distribuitorilor de inghetata, ciocolata, biscuiti si napolitane cu ciocolata, prafuri de inghetata si ingrediente, cofetarii, vesela speciala de inghetata si ciocolata.
De la 1 ianuarie 2007 insa, barierele vamale vor fi ridicate si procesatorii pot importa din UE faina, biscuiti si toate celelalte produse de panificatie.
Problema este ca acel canal nu a fost în întregime acoperit cu „biscuiti“ din beton. Mai mult decât atât, canalul nu a fost prevazut cu o scurgere, asa încât apa se revarsa în curtile oamenilor.
Problema este ca acel canal nu a fost în întregime acoperit cu „biscuiti“ din beton. Mai mult decât atât, canalul nu a fost prevazut cu o scurgere, asa încât apa se revarsa în curtile oamenilor.
Prin deschiderea celor doua platforme logistice internationale ale grupului REWE din Germania si Italia, si clientii Penny Market din Romania se pot bucura de dulciurile din gamele Akela si Covo (biscuiti si napolitane), Van D'Or (ciocolata), dar si de alte marci proprii internationale, precum Salty (snacksuri), Campus (lactate), Aurate si Nathalie (cosmetice).
Vinurile rosii, salamul de biscuiti, branza de burduf s-au dovedit la sfarsitul celei de-a treia zile insuficiente", a declarat Constantin Dumitriu.
Saff si-a extins aria de desfacere a produselor si livreaza pe piata interna de la conserve de carne, de legume si de peste pana la produse de patiserie, biscuiti, rulade, eugenii si bauturi racoritoare, respectiv bomboanele produse in "ograda"
Observand dorinta consumatorului de a experimenta tot mai multe povesti rafinate, portofoliul Leonidas s-a extins treptat cu produse precum nuga, biscuiti, calissons d'Aix, migdale in ciocolata, caramel, produse cu arome tipic belgiene, precum cuberdon.
de la paine, biscuiti, produse de patiserie si pana la bomboane, ciocolata. "Grasimile sanatoase se gasesc in avocado, semintele de dovleac, semintele de floarea-soarelui, peste, nuci.
Daca simte ca o femeie este sub un stres imens si trimite un semnal prin bluetooth catre smartphone, avertizand-o ca e in pericol de a apela la o ciocolata sau biscuiti.
din lapte, ciocolata alba si neagra, dar si biscuiti cu soia (cu 8 multivitamine). De asemenea, avem si napolitane fara zahar, 3 ciocolate cu stevie:
google-analytics.com