Cautare

70 de rezultate pentru "biscuiti" (3.45 secunde)
In plus, toti cei care citesc in iarba primesc un pachet continand reviste, nectaruri Tedi, biscuiti Poieni, mini-produse La Roche-Posay, baloane si alte surprize.
Cei care beneficieaza de acest program mai au dreptul sa primeasca si malai, paste fainoase, biscuiti, orez, mazare, fasole boabe, bulion, zahar si rosii in bulion insa livrarea acestor alimente nu a fost sistata, contractele fiind incheiate cu alte firme.
Grasimile trans sau hidrogenate se gasesc in margarina, in produse de patiserie, in prajituri si biscuiti, dar si in produsele alimentare prajite.
Iar dintre dulciurile romanesti cel mai bine se vinde salamul de biscuiti - la 4 RON/kg", a mai spus Maria Dinca.
din lapte, ciocolata alba si neagra, dar si biscuiti cu soia (cu 8 multivitamine). De asemenea, avem si napolitane fara zahar, 3 ciocolate cu stevie:
prajitura cu gem de capsuni si nuca, prajitura cu morcovi, stafide si nuca, prajitura cu branza, stafide si lamaie, biscuiti cu fulgi de ovaz, prajitura cu nuca si crema de portocale si bezea, la 5 RON 100 de grame.
cornulete cu magiun fara zahar - 5 RON/ 100 de grame, chec cu visine - 30 RON/ kg, piure de castane - 20 RON / borcanul de 316 ml si 22 RON - borcanul de 350 ml, ciocolata de casa cu nuca - 6 RON bucata, covrigei - 50 RON/ kg, cornulete cu magiun - 50 RON/ kg, magiun simplu - 30 RON/ kg, salam de biscuiti - 10 RON bucata ori 300 de grame, prajitura Figaro cu nuca si gem de capsuni - 5 RON / 100 de grame.
prajitura cu gem de capsuni si nuca, prajitura cu morcovi, stafide si nuca, prajitura cu branza, stafide si lamaie, biscuiti cu fulgi de ovaz, prajitura cu nuca si crema de portocale si bezea, la 5 RON 100 de grame, dulceata de cirese amare si gem de afine - la 28 RON borcanul.
batoane de cereale, biscuiti integrali, frappe si supe de legume pentru a nu intra in monotonie sau saturatie. Precautie: cand consumati batoane de cereale sau biscuitii integrali beti foarte mult apa, ajutand astfel la umplerea stomacului, asigurandu-va in acest mod o satietate completa.
Este dovedit stiintific ca faina alba contine bromat de potasiu, dar si L-cisteina, un amino-acid care se adauga in mod obisnuit in compozitia produselor de patiserie, blaturi de pizza, biscuiti sau paste, avand rolul de a accelera procesarea industriala.
Avem 50 de sortimente de miere, precum laptisor de matca - 100 RON/ 100 de grame, biscuiti cu miere si faina integrala - 8 RON, diverse sortimente de miere intre 13 RON (de rapita, poliflora, floarea-soarelui) - 16 RON (miere de fructe de padure, zmeura, salcam;
Mai avem pulbere de Moringa, la 60 de grame - 60 RON, biscuiti cu Moringa - 8 RON/ 100 de grame, paine cu Moringa - 12 RON / 1 kg.
Daca pana acum eram obisnuiti sa ne gandim doar la suc ori de cate ori auzeam de brandul Tedi, de anul trecut, odata cu lansarea noilor produse din gama biscuiti Tedi cu cereale, cei petit beurre, piscoturi Tedi, Strudelino, Tedi a devenit expert si in gustari tedicioase.
- mariniquq caramel - 70 RON / kg - krantz - 80 RON / kg - salam de biscuiti de casa - 50 RON / kg - prajitura fara zahar cu mere - 60 RON / kg - mar cu bezea - 50 RON / kg - ciocolata de casa - 50 RON / kg - placinta cu mac - 60 RON / kg - tort visine betive - 70 RON / kg - prajitura cu mac si branza - 60 RON / kg - sniker - 70 RON / kg - brownie - 70 RON / kg - placinta cu mac, vanilie si lamaie - 60 RON / kg Brownie, tortul cu visine betive si placinta cu mac sunt cele mai cautate la targul de pe platoul de la Amzei.
Actorii sunt excelenti, sala e frumoasa, la iesire te asteapta biscuiti. Piesele sunt diverse si bine de tot jucate, dureaza sub o ora, va recomand cu caldura.
La standul Delicii traditionale - Romania, Siria, Turcia, din cadrul targului din curtea MTR, vizitatorii au putut cumpara cataif, suberek cu branza, ciocolata de casa si salam de biscuiti, cozonaci si poale-n brau, pasca, cataif cu nuca.
cataif, suberek cu branza, ciocolata de casa si salam de biscuiti, cozonaci si poale-n brau, pasca, cataif cu nuca. Mai multe detalii despre produse si comenzi gasiti pe site-ul www.delicii-traditionale.ro.
La standul Delicii traditionale - Romania, Siria, Turcia, din cadrul targului Piata Taraneaasca organizat in curtea MTR, vizitatorii au putut cumpara cataif, suberek cu branza, ciocolata de casa si salam de biscuiti, cozonaci si poale-n brau, pasca, cataif cu nuca, baclava.
La standul Delicii traditionale - Romania, Siria, Turcia, din cadrul targului din curtea MTR, vizitatorii au putut cumpara de la Valentin Dinca, detinatorul brandului, cataif, suberek cu vita, suberek cu branza, ciocolata de casa si salam de biscuiti, cozonaci si poale-n brau, pasca, cataif cu nuca.
La standul Delicii traditionale - Romania, Siria, Turcia, din cadrul Pietei Taranesti din curtea MTR, vizitatorii au putut cumpara cataif, suberek cu branza, ciocolata de casa si salam de biscuiti, cozonaci si poale-n brau, pasca, cataif cu nuca.
google-analytics.com