Cautare

733 de rezultate pentru "berceanu si pogea" (3.15 secunde)
Guvernul va elabora legislatia pentru intrarea in incapacitate de plata a autoritatilor locale si le va interzice acestora sa transfere sume de la cheltuieli de capital la cheltuieli curente, iar primariile care vor solicita fonduri suplimentare trebuie sa semneze programe de ajustare.
Constantin Sima, membru in consiliul director al Asociatiei Procurorilor, a declarat marti, dupa intalnirea de la Guvern, ca nu se mai pot face modificari semnificative pe grila salarizarii unice, dupa cum au anuntat reprezentantii Executivului, si ca nu crede ca noua lege se va putea aplica.
Guvernul va elabora legislatia pentru intrarea in incapacitate de plata a autoritatilor locale si le va interzice acestora sa transfere sume de la cheltuieli de capital la cheltuieli curente, iar primariile care vor solicita fonduri suplimentare trebuie sa semneze programe de ajustare.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, i-a transmis premierului Emil Boc sa se ocupe de colegii sai care conduc ministerele economice, respectiv cele conduse de Gheorghe Pogea, Adriean Videanu si Vasile Blaga, pentru a combate eficient criza, si nu de Ecaterina Andronescu.
Vicepresedintele Cartel Alfa, Octavian Luca, a declarat, marti, ca nu a existat nicio discutie pe aceasta tema cu partenerii sociali si ca acestia nu cunosc nici structura legii, nici proiectul efectiv.
(Eu sunt - n.r.) jucator si poate romanii nu mai vor un jucator. ... El a revenit, afirmand ca printre candidatii la alegerile prezidentiale se poate regasi si Vasile Blaga.
Seful statului a facut si aprecieri la adresa mai-marilor din PDL. ... "Oamenii aceia nu au dreptul sa se revolte pentru ca au fost doi ministri ai finantelor, Remes si Vladescu, care s-au intalnit cu capii Finantelor si cu sindicatele si i-au intrebat:
Vicepremierul Gheorghe Pogea a declarat ieri ca Guvernul intentioneaza sa sprijine anul viitor mai mult intreprinderile mici si mijlocii (IMM) pentru ca acestea sa fie pregatite sa faca fata competitiei de pe piata unica.
Cota unica va fi mentinuta si va exista stabilitate fiscala, care va permite tuturor operatorilor economici sa isi faca planuri multianuale de afaceri, a declarat, simbata, premierul Calin Popescu Tariceanu, la finalul reuniunii de lucru cu Colegiul Director al Ministerului Finantelor Publice (MFP).
O crestere economica sustinuta, de 8% anual de exemplu, ar permite Romaniei sa se apropie de nivelul de dezvoltare al celor zece noi membri ai UE, dar procesul ar putea dura pana la 15 ani, a declarat directorul Bancii Mondiale pentru Europa Centrala si de Est, Anand Seth, preluat de Mediafax.
In acest an, cresterea medie a salariilor in sectorul bugetar se va situa in jurul valorii de 6,6%, se mentioneaza intr-un comunicat remis de Cabinetul ministrului de stat Gheorghe Pogea.
Vicepremierul Gheorghe Pogea, aflat in vizita la Centrala Nuclearo-Electrica (CNE) de la Cernavoda, a anuntat ca Guvernul va privatiza in viitorul apropiat complexurile energetice de la Rovinari, Turceni si Craiova si unele unitati hidroenergetice de mici dimensiuni.
Vicepremierul Dan Nica a spus ieri, dupa întâlnirea liderilor PD-L si PSD, ca partidele din coalitie au stabilit ca proiectul de buget sa fie finalizat într-o saptamâna, urmând sa fie transmis parlamentului pentru a fi dezbatut în procedura de urgenta.
Guvernul nu doreste ca prin masurile pe care le va lua in perioada urmatoare sa afecteze calendarul de aderare a Romaniei la zona euro, a declarat, ieri, ministrul Finantelor Publice, Gheorghe Pogea (foto).
Tigarile si alcoolul se vor scumpi din nou. ... Afirmatia vine in contextul in care ministrul Finantelor Publice, Gheorghe Pogea, a anuntat, joi, ca de la 1 aprilie acciza la mia de tigarete va creste cu sapte euro, iar accizele la alcool se vor majora tot de la aceeasi data.
Gheorghe Pogea (foto), ministrul Finantelor Publice a declarat, ieri, ca valoarea proiectelor intocmite pentru accesarea fondurilor UE, aprobate in 25 februarie a.
Propunerea de transe ale impozitului forfetar stabilite in ultima forma a "Ordonantei de Urgenta cu privire la rectificarea bugetara pe anul 2009 si reglementarea unor masuri financiar-fiscale", data publicitatii de NewsIn, arata ca povara fiscala nu va fi prea mare anul viitor.
000 de euro vor trebui sa plateasca anual la stat un impozit minim de 500 de euro a declarat, joi, ministrul Finantelor, Gheorghe Pogea. El a precizat ca firmele care nu pot plati nici macar aceasta suma nu-si justifica existenta.
Aproape 110.000 de firme aveau in 2007 o cifra de afaceri mai mica de 10.000 de lei si un numar total de salariati de circa 67.000, de unde rezulta ca firmele respective fie nu functioneaza, fie evita sa-si declare veniturile la stat, potrivit unui document al Ministerului Finantelor.
000 de euro si pentru persoanele juridice, fata de 20. 000 de euro in prezent, iar termenul de rambursare va fi redus de la trei luni la 20 de zile, a anuntat, miercuri, ministrul de finante, Gheorghe Pogea. ... 000 euro pentru persoanele juridice si a 50.
google-analytics.com