Cautare

802 de rezultate pentru "becali" (2.80 secunde)
Intrebat de ce nu solicita acelasi lucru si in cazul lui Gigi Becali, Ponta a raspuns: ... Dupa meciul Steaua-Rapid de joi, presedintele Traian Basescu s-a intalnit la restaurantul Golden Blitz cu jucatorii echipei Steaua si cu finantatorul gruparii, Gigi Becali, unde au consumat bauturi alcoolice.
"Ma refer la stilul de limbaj, categoria Traian Basescu - Marian Vanghelie - Gigi Becali", a spus senatorul. (C.A.)
Intrebat despre cresterea in sondaje a partidului condus de Gigi Becali, presedintele UDMR a spus ca nu se bucura "deloc" de ceea ce el a denumit "becalizarea vietii politice".
"Nu ma cobor la a comenta declaratiile doamnei Elena Udrea, acest Gigi Becali cu fusta si decolteu a politicii romanesti".
Vicepresedintele PNL Puiu Hasotti considera ca Theodor Stolojan actioneaza impotriva liberalilor la impulsurile lui Traian Basescu si a apreciat ca declaratiile fostului lider al liberalilor la adresa PNL sunt identice cu cele ale lui Gigi Becali si ale Elenei Udrea.
Liderul UDMR, Markó Béla, crede ca acceptarea in viata publica a unui "anumit tip de retorica" de tipul celei promovate de Gigi Becali poate compromite institutiile statului si conduce la situatii periculoase.
Pe de alta parte, seful statului ramane pe primul loc in preferintele romanilor, urmat de Stolojan si Becali.
Presedintele Basescu este urmat, la mare distanta, de liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, cu 13% din optiuni si Gigi Becali, cu 10%.
Urmatorii in drumul spre Paradis ar fi Gigi Becali (10,2 l%) si Ion Iliescu (9,4 %), releva rezultatele, publicate duminica, ale unui sondaj de opinie efectuat de Biroul de Cercetari Sociale (BCS).
Cei care semnau tabelul pe care era inscrisa intrebarea "Doriti sa sustineti candidatura PNG la alegerile pentru PE?" primeau un calendar cu chipul si sigla presedintelui partidului, George Becali.
In schimb, Partidul Noua Generatie condus de Gigi Becali a ajuns la 16%. ... Basescu este urmat, in preferintele romanilor, de George Becali cu 39,8% si Mihai Razvan Ungureanu cu 34,7 procente.
Conservatorii lui Durbaca fug la partidul lui Becali. ... Adrian Smarandoiu a mai anuntat si ca o parte a conducerii locale a PNTCD si-a facut bagajele si s-a "mutat" in partidul lui Becali.
Liderul PIN, Cozmin Gusa, apreciaza ascensiunea fulminanta in sondaje a liderul PNG, George Becali, ca fiind creata artificial de forte obscure interesate, astfel incat "marea dezamagire legata de seful statului sa-si gaseasca un corespondent intr-un om incapabil sa guverneze Romania".
Gusa, contracandidatul lui Becali Dupa ce consilierul lui Gigi Belcali, Dan Pavel, a afirmat ca presedintele PNG vizeaza o candidatura la prezidentiale, liderul PIN, deputatul Cozmin Gusa, a declarat ca va participa si el la aceasta cursa.
"Prin candidatura mea doresc sa blochez fenomene anacronice, gen ascensiunea lui Gigi Becali. ... Mai avem, apoi, spre rusinea institutelor de sondare si a lui Traian Basescu, un Gigi Becali si avem din partea PRM-ului eternul candidat Corneliu Vadim Tudor.
Cele mai importante evenimente Evenimentul numarul unu al saptaminii politice a fost fara nici o indoiala reprezentat de vizita la Galati a presedintelui executiv al PNG, Dan Pavel, considerat a fi principalul "vinovat" de ascensiunea politica a lui Gigi Becali.
La capitolul "incredere in capacitatea oamenilor politici de a-si asuma acum sau pe viitor roluri importante in conducerea tarii, persoanele chestionate i-au ales pe Traian Basescu (45%), Gigi Becali (32%), si, la egalitate, cu 30%, pe Mircea Geoana si Theodor Stolojan.
Presedintele PNL Calin Popescu Tariceanu sustine ca presedintele Traian Basescu il copiaza pe Gigi Becali si ca un asemenea model nu este recomandabil.
Partidul lui Gigi Becali incepe sa-si demonstreze lipsa de omogenitate, dar si faptul ca a fost "umflat" artificial in sondajele de opinie.
Nasul partidului este Viorel Hrebenciuc, sponsor principal este Gigi Becali. ... Desi are bani, Gigi Becali nu a reusit sa formeze un partid serios si viabil.
google-analytics.com