Cautare

802 de rezultate pentru "becali" (3.07 secunde)
Dupa spusele acestora, Becali e decis sa le doneze chiar si o salvare. In localitatea Grivita, biserica din satul Calmatui a fost dotata cu instalatie de sonorizare - prea mare, se pare - pentru incinta de acolo.
Potrivit Monicai Macovei, aceste alegeri sunt importante deoarece Parlamentul European ‘‘este singura institutie in care oamenii din Europa isi trimit direct reprezentantii si care ia decizii ce afecteaza viata tuturor, a romanilor si a celorlati europeni‘‘.Pentru candidatul PRM George Becali, alegerile europarlamentare par sa reprezinte mai degraba o tombola.
Marea surpriza o constituie accederea in Parlamentul European a lui Vadim Tudor si Gigi Becali din partea PRM, partid care nu a reusit sa depaseasca pragul electoral in parlamentul roman.
Traian Basescu s-a intors si s-a indepartat, fara a ciocni cupa de sampanie cu cei doi europarlamentari "crestini patrioti", Vadim Tudor si George Becali. ... Dupa aceasta replica, seful statului a renuntat sa mai dea noroc cu Vadim Tudor si colegul sau de Parlament European, George Becali.
Gigi Becali (foto) s-a laudat ca stie patru limbi straine. ... Dupa ce si-a ridicat certificatul de europarlamentar, Gigi Becali s-a pupat cu liderul PSD Mircea Geoana si a stat de vorba cu fostul jurnalist, Traian Radu Ungureanu, intrat in Parlamentul European pe listele PD-L.
Sub podium se claseaza Gigi Becali, cu 9%, Corneliu Vadim Tudor si Sorin Oprescu, cu cate 7 procente (in conditiile in care Sorin Oprescu nu si-a anuntat candidatura). ... Gigi Becali se bucura si el de increderea a 24% dintre romani.
"Si tu, si eu cunoastem cel putin cinci oameni inteligenti care ne-ar putea reprezenta mai bine in Parlamentul European decat EBA sau Becali".
• Vadim, Becali si Basescu la o masa rotunda: ... Becali: Ba eu sunt trimisul Lui. Basescu: Sunteti nebuni amandoi, nu v-am trimis pe niciunul.
URR-ul lui Cozmin Alexandru, PNG-ul lui Becali, PIN-ul lui Cozmin Gusa. Tentativele lor au esuat deoarece fie s-au intamplat prea devreme (Alexandru), fie au gresit liderul si publicul (Becali, Gusa).
Precedentul Gigi Becali "Eu am o teorie care cred ca se va verifica in viitorul apropiat. ... Gigi Becali si PNG s-au inscris in aceeasi maniera de exprimare a degradarii.
Se vorbeste despre o alianta intre PDL, UNPR, partidul muribund al lui Gigi Becali, despre noua formatiune pe scena politica romaneasca infiintata de Dan Diaconescu, ba chiar si de o aripa al PNTCD. ... Partidul lui Becali, PNG-CD, exista doar pe hartie.
Depinde, daca va face o asociere cu partide satelit sau cu Gigi Becali si partidul lui Dan Diaconescu. PNG si PP exista in sondajele de opinie.
Astfel, la alegerile locale din 10 iunie candideaza Sorin Mircea Oprescu (candidat independent, sustinut de USL), Vasile Silviu Prigoana (Partidul Democrat Liberal), Vasile Horia Mocanu (Partidul Poporului - Dan Diaconescu), Anghel Iordanescu (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei), George Becali (Partidul Noua Generatie Crestin Democrat), Petre Popeanga (Partidul Romania Mare) si Adrian Irinel Columbeanu (Partidul Popular si al Protectiei Sociale).
Uniunea Social Liberala a inregistrat luni la BEM cele 40 de candidaturi pentru noul legislativ, iar printre numele celor de pe lista regasim persoane cunoscute precum Calin-Popescu Tariceanu si George Becali sau membrul trupei HI-Q, Mihai Sturzu, care candideaza pentru un mandat de deputat.
Becali candideaza din partea USL si se va confrunta cu fostul director al Metrorex, Gheorghe Udriste (ARD), si cu generalul in rezerva Mircea Chelaru (PPDD).
Istoricii Vlad Nistor si Dinu Giurescu candideaza pentru mandate de deputati, in sectorul 1, respectiv 4, iar cantaretul Mihai Sturzu, membru al formatiei HI-Q, doreste votul bucurestenilor din sectorul 6, pentru un fotoliu la Camera Deputatilor, la fel ca patronul clubului de fotbal Steaua, europarlamentarul George Becali.
Dinu Patriciu, care ocupa locul 76, Gigi Becali (89) si Dan Voiculescu (96) se numara printre cei noua cei mai bogati oameni de afaceri de la noi.
Potrivit Mediafax, el a mentionat ca printre investitorii interesati se afla Gigi Becali, fratii Paunescu, Atlassib si Mahindra&Mahindra, alaturi de firme din Olanda sau Italia.
Surse judiciare au declarat ca în prezent se afla în curs de desfasurare procedura de instituire a masurii sechestrului pe averile persoanelor puse sub învinuire de procurorii DNA în acest dosar.Vizati de ancheta DNA în dosarul transferurilor internationale din fotbal sunt impresarii Ioan Becali, Victor Becali si Gheorghe Popescu, patronul clubului Rapid - Gheorghe Copos, avocatul Sica Puscoci, fostul director al FC Otelul Galati - Mihai Stoica, presedintele executiv al lui Dinamo - Cristian Borcea, fostul presedinte al lui Dinamo - Mircea Stoenescu, presedintele Gloriei Bistrita - Jean Padureanu si actionarul clubului Dinamo - Gheorghe Netoiu.În ultimele luni, atât cei împotriva carora s-a început urmarirea penala, cât si fosti sau actuali presedinti de cluburi au fost audiati de procurorii anticoruptie.
Becali, si-a zis ca a invatat destul in materie de tupeu megalomanic si debitat enormitati pe foc atomat ca sa le ia apa de la moara.
google-analytics.com