Cautare

130 de rezultate pentru "banesti" (4.11 secunde)
Impozitul pe veniturile agricole s-a majorat la 2%, aplicindu-se doar veniturilor banesti si va fi aplicabil din 2008. Cistigurile la bursa ramin neschimbate, adica unu% pentru titlurile detinute peste un an si 16% pentru cele detinute sub un an.
Potrivit reprezentantilor institutiei, aceasta masura nu va afecta clientii care isi primesc in prezent pensia intr-un cont deschis la CEC, acestia continuand sa-si ridice drepturile banesti de la aceasta banca.
Soldatii si gradatii voluntari vor semna un contract pe o perioada de pana la patru ani si vor dispune de o solda lunara si alte drepturi banesti.
Adeverintele contin insa doar acele drepturi banesti pentru care s-a platit o contributie la Fondul de Pensii si nu, spre exemplu, premieri sporadice sau alte drepturi care nu pot fi luate in calcul la stabilirea pensiei".
Ordonanta mai reglementeaza si drepturile banesti care le revin politistilor implicati in misiuni din strainatate, din cadrul fortelor de mentinere a pacii, sub egida ONU, NATO sau a altor organizatii internationale.
Sunt insa suficiente zile intre transele de plata a drepturilor banesti, astfel ca, spre exemplu, numai pentru aceasta transa de plata, pentru numele care incep cu una dintre literele D - L, pensionarii au la dispozitie trei zile pentru ridicarea banilor.
Pe langa comertul cu produse contrafacute, in Romania au aparut si fraudele electronice, culmea acestui tip de infractiune fiind un site web falsificat asemanator celui al Bancii Nationale a Romaniei, prin care autorii lui solicitau celor care il accesau codul PIN de la carduri, chipurile, pentru a strange donatii banesti in vederea ajutorarii sinistratilor.
Statisticienii spun ca ponderea acestor preturi in totalul cheltuielilor banesti ale populatiei se reflecta intr-un procent de 6,1. Scaderi de preturi, in grupa marfurilor alimentare, au fost inregistrate la zahar cu 1,67%, precum si la legume si conserve din legume cu 8,81%.
Societatea de Investitii Financiare (SIF) 5 Oltenia acorda dividende in valoare totala de circa 80 de milioane de lei pentru detinatorii de actiuni reziduale care nu si-au incasat drepturile banesti in ultimii trei ani, a anuntat ieri Florian Teodor Buzatu, vicepresedintele Consiliului de Administratie al societatii.
Statul roman si-a propus sa-si diminueze cat mai mult in viitor gradul de implicare in plata drepturilor banesti catre segmentul tot mai mare din populatie constituit de pensionari, urmand astfel exemplul tarilor dezvoltate in care sectorul pensiilor private este dominant comparativ cu cel al asigurarilor sociale de stat.
Statul roman si-a propus sa-si diminueze cat mai mult gradul de implicare in plata drepturilor banesti catre segmentul tot mai mare din populatie constituit de pensionari.
Curtea de Apel a stabilit si un precedent odata cu actiunea introdusa de un electrician impotriva deciziei de concediere, instanta stabilind ca angajatorul trebuie sa-i achite acestuia drepturile banesti de care a fost lipsit in perioada cuprinsa de la data emiterii deciziei de desfacere a contractului de munca si pina la reintegrarea sa efectiva, si nu pina la data la care s-a pronuntat prima instanta.
In evidenta AJOFM Dolj exista si aproximativ 13.200 de persoane fara slujba, care nu beneficiaza de drepturi banesti. "Potrivit legislatiei in vigoare, in functie de stagiul de cotizare, indemnizatia de somaj se primeste pentru o perioada de 6,9 sau 12 luni", a spus Laura Nicolaescu.
Tinand cont de faptul ca este vorba despre bani publici, Gheorghe Albu a spus ca judetele unde apar astfel de exagerari pot pierde dreptul de a fi declarate calamitate si, prin urmare, nici producatorii agricoli indreptatiti nu isi vor putea primi despagubirile banesti din partea statului.
Pe aceasta cale ii rugam pe acesti oameni sa vina si sa-si ridice drepturile banesti", ne-a spus directorul Directiei de Munca si Protectie Sociala (DMPS), Niculina Olimpia Ralea.
Prin emiterea unei asemenea polite, compania "se obliga sa acopere pierderile banesti pe care asiguratul (proprietarul cainelui) trebuie sa le suporte in cazul in care cainele aflat in paza sa juridica a cauzat un prejudiciu unei terte persoane si, in temeiul angajarii raspunderii sale legale, este obligat sa repare acel prejudiciu".
Conducerea sindicatului amintit a precizat deja in instanta ca nu renunta la pretentiile banesti si prefera sa se judece cu administratia ArcelorMittal Galati pe acest subiect.
Astfel, persoanele fizice care pana la data de 15 februarie 1992 au efectuat depuneri de sume la CEC in vederea achizitionarii de autoturisme (pana acum era precizata ca limita data de 1 noiembrie 1990) au dreptul sa obtina despagubiri banesti, daca depozitele astfel constituite in conturile active indeplinesc conditia neafectarii soldului initial.
De asemenea, incepand de anul viitor firmele vor plati, contributii sociale in functie de toate veniturile realizate de un angajat, adaugandu-se la salariu si sumele provenite din prime, stimulente sau alte beneficii banesti.
La rĂ¢ndul sau, directorul general al ELECTROPUTERE, Cornel Mondea, a spus ca societatea va plati banii imediat ce va avea disponibilitati banesti.
google-analytics.com