Tribunalul a amanat pentru a treia oara consecutiv procesul deschis de Sindicatul Solidaritatea al Siderugistilor (SSS) impotriva ArcelorMittal Galati pentru plata a 150.000 de lei reprezentand contravaloarea chiriei platite pentru sediul in care si-au desfasurat activitatea si combustibilul folosit la deplasarile in interesul sindicatului.

Cererea de amanare a fost formulata de administratia combinatului siderurgic care spera sa ajunga pe ultima suta de metri la o intelegere amiabila pe acest subiect cu reprezentantii SSS. Conducerea sindicatului amintit a precizat deja in instanta ca nu renunta la pretentiile banesti si prefera sa se judece cu administratia ArcelorMittal Galati pe acest subiect.

Pe lista revendicarilor celor de la Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor se mai numara participarea la sedintele adunarii generale a actionarilor din cadrul ArcelorMittal Galati, precum si comunicarea hotararilor adoptate de acest for. Instanta de judecata a amanat pentru ultima oara judecarea dosarului pana la 20 octombrie, data pana la care partile trebuie sa ajunga la o intelegere.