Cautare

288 de rezultate pentru "baneasa" (2.90 secunde)
Decizia procurorilor a venit dupa ce completul de noua judecatori ai instantei supreme a emis motivarea in urma careia fostul lider PSD va fi anchetat cu privire la refuzul acestuia de a pune in aplicare o hotarare judecatoreasca, in dosarul "Aeroportul Baneasa".
"Impricinatii" sint forurile deliberative locale din comunele Baneasa, Cosmesti, Suceveni, Draguseni, Draganesti, Vinatori, Priponesti si Grivita.
Primarul din Baneasa, de exemplu, Gelu Iordache, este student in anul trei la Facultatea de Drept a Universitatii Libere Internationale din Moldova (ULIM), care are o filiala si la Constanta.
Totusi, activitatea are si puncte slabe, pe care senatorul le cuprinde la capitolul "insatisfactii", unde a nominalizat proiectul nefinalizat al introducerii gazului in Mangalia, proiect care s-a lovit de prea multe "hartogarii", nefinalizarea proiectului centrului multifunctional din orasul Baneasa, precum si neinceperea lucrarilor la Unitatile 3 si 4 ale Centralei Nuclearelectrice de la Cernavoda.
In ultimele zile, sindicalistii de la Romaero Baneasa au inceput o serie de proteste, nemultumiti de faptul ca nu s-au efectuat investitii care sa-i permita companiei onorarea unor contracte incheiate cu firme straine, si au solicitat privatizarea de urgenta a unitatii, aflata in proprietatea MEC.
In domeniul constructiilor s-a inceput deja materializarea unor proiecte de mare anvergura (Baneasa Park), iar altele sunt deocamdata in faza de idee (Esplanada).
Aeroporturile internationale "Henri Coanda" si Baneasa din Bucuresti vor fuziona intr-o companie denumita Aeroporturi Bucuresti si care va putea fi privatizata de catre autoritatile romane.
Printre tronsoanele care vor fi modernizate se numara Bucuresti-Baneasa- Fundulea, Lehliu-Fetesti si Fetesti-Constanta. ... Reabilitarea altor doua sectiuni, Bucuresti-Baneasa-Fundulea, respectiv Fundulea-Lehliu-Fetesti, va avea loc in intervalul 2007-2010, valoarea totala a pro-iectului fiind de 366 de milioane de euro.
Potrivit declaratiilor deputatului Emil Strunga, judetul nostru va primi circa 500.000 de lei, suma care va ajunge in comunele Nicoresti, Baneasa si Vladesti.
In cursul anului 2009, Aeroporturile Otopeni si Baneasa vor mentine tarifele aeroportuare si chiriile pentru spatiile comerciale la nivelul anului trecut, pentru a sprijini companiile aeriene si segmentul comercial, au declarat reprezentantii celor doua aeroporturi.
Ministerul Transporturilor si Infrastructurii a aprobat vineri, in adunarea generala extraordinara a actionarilor Aeroportului International Aurel Vlaicu din Baneasa, fuziunea aerogarii cu Aeroportul International Henri Coanda din Otopeni, prin infiintarea Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti.
Noul proiect se va intinde pe o suprafata de 40.000 de metri patrati, in zona Baneasa, in apropierea padurii Tunari si va adaposti 234 de angajati.
Tarom, Romatsa si aeroporturile Otopeni si Baneasa au avut pierderi de aproape 5 milioane euro, de joi pana luni, din cauza norului de cenusa vulcanica, a declarat luni seara secretarul de stat in Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (MTI) Marin Anton.
Evenimentul se va desfasura in perioada 21-24 septembrie, la Romaero Baneasa, Bucuresti in cadrul unui pavilion de 3000 de m2, accesibil si avantajos atat pentru expozanti, cat si pentru vizitatori.
Evenimentul se va desfasura in perioada 21 - 24 septembrie, la Romaero Baneasa, locatie situata in zona de business a Bucurestiului - in imediata apropiere a aeroportului Aurel Vlaicu- un spatiu expozitional ce ofera multiple avantaje expozantilor si vizitatorilor.
Check-in la Gara de Nord Aeroporturile Henri Coanda si Baneasa vor fi legate de garile Baneasa, Basarab, Gara de Nord - unde s-ar putea face si "check-in" pentru cei care pleaca cu avionul de pe cele doua aeroporturi, dupa cum ne-a precizat directorul general al Metrorex SA, Gheorghe Udriste.
Pasajul subteran de la Baneasa a venit la Comisia de Urbanism de pe langa Primaria Capitalei pentru obtinerea aprobarilor pentru PUZ abia cand era aproape gata.
In plus, se mai lucreaza la reabilitarea Bulevardului Aerogarii si a pasajului suprateran Baneasa (de langa Elvila). ... • Parcarea park&ride la Baneasa - lucrarile sunt in curs de executie.
Prima parcare de tip park&ride din Bucuresti mai intarzie Tot in 2011 ar fi trebuit sa avem prima parcare de tip park&ride din Capitala, cea de la Baneasa. ... Pe langa cea de la Baneasa, Primaria vrea sa construiasca alte parcari si la Liviu Rebreanu si Pantelimon.
Magazinele Reserved sunt amplasate in centrele comerciale AFI Palace Cotroceni, Liberty Center si Baneasa Shopping City (Bucuresti). ... Magazinele D’s Damat se afla in Baneasa Shopping City, AFI Palace Cotroceni si Fashion House Outlet, din Bucuresti.
google-analytics.com