Cautare

138 de rezultate pentru "banc carolina" (5.36 secunde)
O astfel de posibilitate nu este un banc si nici o fantasmagorie. Iohannis se afla in plina lupta pentru CANDIDATUL MEU.
xxx Cand ma uit la prestatia unui important lider politic, imi vine in minte un banc care defineste contributia oualor la actul sexual:
La licitatia organizata de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale au depus oferte patru banci, respectiv Raiffeisen Bank, Banca Carpatica, BCR si Banc Post.
In urma lui, Guvernul parafrazeaza vechiul banc cu cei zece intelepti care se chinuie sa scoata din apa piatra aruncata de ...
De aceea, am incercat sa adunam deciziile de rectificare a bugetelor acestor institutii de stat, publicate timp de cateva luni in Monitorul Oficial, si dupa ce am pus datele cap la cap, am descoperit multe astfel de societati, unde salariul mediu lunar este de aproape 100 de milioane de lei, bugetele de publicitate se scriu in milioane de euro, dar profiturile sunt modeste, atunci cand exista, iar productivitatea muncii ramane un banc raspandit de capitalisti.
- Ma Gheorghe eu am patru copii: primul e medic, al doilea profesor, al treilea, fetita arhitecta si pictorita, al patrulea...hot de buzunare.
Se pare ca "batalia" intre banci pentru acest credit (BCR, BRD, Reiffeisen si Banc Post) au fost destul de stranse, comisia din partea primariei numita pentru negocieri fiind de neinduplecat.
Intamplarea, seaca si scurta ca un banc englezesc, ar putea fi tratata cu o umbra de umor, dar asta numai pana la poarta Spitalului Elias, unde Adrian Naidin a fost adus in regim de urgenta si internat la reanimare.
Exista si un banc despre parlamentari. Cica iese un parlamentar din sala de sedinta. E usor agitat si isi aprinde o tigara.
David a scos chiar si un banc, al carui erou principal este Nicusor Constantinescu, chiar daca nu aminteste si numele acestuia.
Cred ca n-am auzit bine, e cel mai bun banc de pana acum. Evident ca PSD va avea un candidat propriu, cu cat mai repede cu atat mai bine”, a spus Geoana.
• Liderul liberal nu s-a oprit aici, ci a continuat cu un alt banc despre presedintele in exercitiu: "Zice ca domnul Traian Basescu intr-o dimineata s-a incumetat sa se uite in oglinda", a inceput Vosganian, intrerupt de rasetele si aplauzele liberalilor.
"La Vantu, te relaxezi o data pentru 5 ani." Si ca sa fie si un finit coronat opus cineva mi-a mai trimis pe mail un banc:
"Cresterea economica de 1,5% este un banc. Hai sa fim seriosi. Va fi un an extrem de greu. Vorbind sincer, avem de-a face cu un Guvern cu multe persoane stimabile, dar si cu persoane care miros a coruptie.
' Desi sunt convins ca Silviu Prigoana a vrut sa faca un banc atunci cand a zis "Sa fie bucuros poporul roman ca n-am pus-o pe Bahmuteanca!", pentru vorbulita asta, cred, va plati fiul sau, candidatul Honorius.
Un banc celebru sustine ca japonezul i-a aruncat peste umar americanului, pe cand erau fugariti in jungla de un leu, ca nu spera sa alerge mai iute decat fiara, ci decat partenerul sau de vanatoare.
Unu‘ moare si ajunge in iad. Acolo descopera ca exista cate un iad pentru fiecare tara. Merge in iadul german si intreaba:
Chiar circula un banc despre ce bine era pe vremea lui Stalin. Raspunsul este legat de potenta, nu de libertati sau de bunastare.
Asta mi-a adus aminte de urmatorul banc: Un individ vrea sa-si cumpere un papagal vorbitor si-l intreaba pe vanzator: Cat costa papagalul ala.
"Unde e alegatorul in toata aceasta constructie ce se prefigureaza ?", el este dat de poanta unui vechi banc despre Lenin:
google-analytics.com