Cautare

138 de rezultate pentru "banc carolina" (2.59 secunde)
Anul trecut, gigantul comunicatiilor a invitat pentru prima data o echipa TV in interiorul unuia dintre centrele sale de date, o fortareata top secret din Carolina de Nord.
ZIUA PAMANTULUI s-a nascut in SUA, in 1970, intr-o perioada in care au avut loc mai multe evenimente cu insemnatate, precum un accident nuclear la o centrala din Carolina de Sud, o revolta a studentilor impotriva razboiului din Cambodgia, iar protejarea mediului inconjurator a devenit o tema centrala in muzica vremii.
In medicina genomica pentru tratarea cancerului, se foloseste o portiune din tumora, care se scaneaza” genetic, a explicat, intr-o conferinta de presa la New York, Norman Sharpless, directorul Lineberger Comprehensive Cancer Center de la Universitatea Carolina de Nord, participant la acest program.
Palatul Principilor Transilvaniei, Axa Unirii, Sala Marii Uniri, lucrari de modernizare si intretinere a cetatii Alba Carolina etc. Ministrul Culturii si Identitatii Nationale considera necesara o abordare cat mai serioasa a situatiei obiectivelor mentionate, pentru identificarea solutiilor de finantare a acestora.
Amplasat in peisajul emblematic al plajei din Carolina de Nord, Noi, produs de Monkeypaw Productions, ii are ca protagonisti pe Lupita Nyong'o, castigatoare a premiului Oscar, in rolul lui Adelaide Wilson, o femeie care se intoarce la casa de vacanța unde si-a petrecut copilaria, icu soțul ei, Gabe (Winston Duke), si cu cei doi copii ai lor, pentru o binemeritata vacanța de vara.
Rezultate incurajatoare a obtinut si Anne Steiner, profesor la University of North Carolina School of Medicine, ele concretizandu-se intr-o cercetare publicata in cursul lunii iunie.
"Credem ca viata este doar activitatea carbonului si un adaos de molecule - traim un pic apoi cadem in pamant", spune profesorul din Carolina de Nord, SUA.
Potrivit cercetarii realizate la Universitatea din Carolina de Nord, in care s-au analizat datele a 148 de studii diferite, s-a ajuns la concluzia ca singuratatea prelungita este la fel de rea ca fumatul a 15 tigari pe zi.
Un nou studiu, realizat de un grup de biologi de la Universitatea de stat din Carolina de Nord, aduce dovezi potrivit carora, de fapt, acarienii sunt o prezenta sigura la adulti, in schimb la tineri, mai rar, explica pentru Huffington Post, Rob Dunn, coautor al acestei cercetari.
Colaborarea dintre CEFAA si GEIPAN a inceput in 2013, la Simpozionul pentru investigatii oficiale si stiintifice ale FAN (OZN-uri), de la Greensboro, Carolina de Nord.
Cercetatorii de la Universitatea din Carolina de Nord si Institutul National pentru Sanatate Publica din Mexic au realizat un studiu pentru evaluarea primelor efecte ale aplicarii acestei masuri, intr-o tara in care obezitatea bate recordurile.
Sonda fluorescenta O echipa de cercetatori de la Centrul Spitalului Universitar Duke din Durgham, Carolina de Nord (SUA), condusa de profesorul doctor David Kirsch, de la Departamentul de farmacologia si biologia cancerului, a conceput o substanta care actioneaza ca o sonda fluorescenta.
Conform cercetatorilor de la Universitatea Carolina de Sud cu cat in piscina intra mai multa lume, cu atat potentialul ei mutagen este mai puternic.
Fizicianul Laura Mersini-Houghton de la Universitatea Carolina de Nord si colegii ei sustin ca anomaliile de fond ale radiatiilor de microunde exista datorita faptului ca universul nostru este influentat de alte universuri existente in apropiere.
Tatal meu a plecat in Statele Unite in anul 1900, ca sa studieze la Universitatea Duke din Carolina de Nord.
Un exemplu pentru acest interes este cazul lui Mark Walker, reprezentant republican din Carolina de Nord, membru marcant al subcomisiei de informatii si combatere a terorismului din Congresul SUA.
Cercetatorii de la Universitatea din Carolina de Nord au transmis ca, in viitor, semafoarele ar putea sa aiba patru culori.
"Romania nu are nevoie de politicieni cinici, asa cum este Traian Basescu ", a continuat Nastase, care a spus apoi un banc din care rezulta ca Basescu isi doreste sa vinda si flota militara.
Un om moare si ajunge la Sf. Petru. Pe pereti vede numai ceasuri si il intreaba ce e cu ele.
Boc propune ca semn de recunostinta sa se tipareasca un timbru cu figura lui Basescu. Se duce Basescu, deghizat, la un oficiu postal, sa vada cum se vinde timbrul.
google-analytics.com