Cautare

20115 de rezultate pentru "baiatu spanzurat la 18 ani in arges" (4.07 secunde)
A fost nebunie totala pe Arena Nationala la partida dintre FCSB si FC Arges din etapa cu numarul 12 din Liga 1, incheiata cu victoria ros-albastrilor, scor 3-2.
Politistii din Arges au anuntat ca vor verifica modul in care turistii au ajuns, pe un sector de drum inchis circulatiei, la Cabana Capra, unde sambata seara a avut loc o avalansa de proportii.
Accidentul s-a produs intre un tir inmatriculat in Romania si un microbuz cu romani care venea din Spania In apropiere de localitatea ungara Mako, pe autostrada M43, 14 cetateni romani si-au pierdut viata si alti doi au fost raniti grav duminica noapte, intr-un accident violent produs intre un tir si un microbuz.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, la ora 11:00, drumurile nationale pe care circulatia vehiculelor era intrerupta din cauza zapezii erau urmatoarele: ... - DN 73C Campulung - Curtea de Arges, restrictionat pentru vehicule cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone;
Inspectorii vamali din cadrul Directiei Regionale pentru Accize si Operatiuni Vamale (DRAOV) Craiova si directiilor judetene pentru accize si operatiuni vamale Dolj, Arges, Olt, si Valcea au aplicat recent amenzi in cuantum de 75.000 de lei si au retinut in vederea confiscarii 93 litri tuica si 45 pachete tigarete fara documente de provenienta si fara timbre fiscale.
CFR Cluj s-a impus in fata celor de la FC Arges, 3-1, intr-un meci din cadrul etapei cu numarul 26 a Ligii 1.
Dupa doua etape in care a avut o remiza si o infrangere, Universitatea Craiova a castigat cu 1-0 meciul cu FC Arges, din etapa a 28-a.
Mirel Radoi si-a demisia de la Universitatea Craiova si l-a acuzat pe SOrin Cartu ca nu l-a sustinut. ... Doar trei luni a rezistat Mirel Radoi pe banca Universitatii Craiova, dupa ce a fost instalat in august.
CFR Cluj a invins-o pe FC Arges cu 1-0 si s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei. La finalul jocului, Dan Petrescu a remarcat ca, dupa o buna perioada de timp, CFR Cluj a castigat din nou cu scorul sau favorit.
Modificarile la taxa auto vor intra in vigoare la 1 iulie, iar incasarile vor fi transferate de la bugetul de stat la Fondul de Mediu.
Ministrul Varujan Vosganian a precizat ca in urmatoarea sedinta a Executivului modificarile privind taxa de poluare auto vor fi promovate prin ordonanta de urgenta.
Conform statisticilor multe femei intarzie din ce in ce mai mult sa devina mame, fie din cauza carierei, pentru ca nu gasesc partenerul potrivit sau vor sa creeze un context cat mai potrivit inainte nasterii unui copil, ajungand astfel sa devina mame chiar si la 40 de ani.
In anul 1948 s-a desfasurat, sub egida ONU, prima reuniune internationala la nivel global consacrata sanatatii, momentul de constituire a Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS). Cu acest prilej, s-a decis ca ziua de 7 aprilie sa fie sarbatorita, in fiecare an, drept Ziua Mondiala a Sanatatii.
Iata cum putem trai cu pana la 17 ani mai mult Nu este o noutate faptul ca, daca va traiti viata pe o canapea cu berea, tigara si telecomanda in mana, consumand constant carne rosie, speranta de viata scade dramatic.
La data de 25 august 2010, ora 14.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 16 Politie au fost dirijati de catre Dispeceratul 112 - Sector 4 Politie in incinta unui complex comercial din sectorul 4 unde i-au depistat pe B. GABRIEL de 21 de ani si D.
La data de 18.11.2011, in jurul orei 23.20, C. Cristinel de 45 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism taxi marca Dacia Logan pe B-dul Nicolae Grigorescu dinspre Str. ... Cand a ajuns la intersectie cu str.
Regele Mihai, la 90 de ani:
Pentru a se adresa unui numar de clienti tot mai mare, bancile si-au diversificat din ce in ce mai mult ofertele. Daca varsta maxima pana la care poate fi accesat un produs bancar poate ajunge pana la 75 de ani, varsta minima tinde catre zero.
DOSARUL TRANSFERURILOR, la un nou termen. Copos, Borcea, fratii Becali, MM Stoica, Padureanu, Netoiu si Gica Popescu, judecati pentru inselaciune Astazi are loc un nou termen in "Dosarul Transferurilor", in care mai multi martori vor fi audiati de magistrati la Curtea de Apel Bucuresti .
Deci ei sunt antrenati, liderii lor sunt pregatiti in State si apoi trimisi sa conduca. ... Islamul e o religie pasnica, la fel ca si crestinismul. Ceea ce se intampla acum nu are legatura cu islamul, la fel cum Isus nu a avut legatura cu ce au facut cruciatii.
google-analytics.com