Cautare

20115 de rezultate pentru "baiatu spanzurat la 18 ani in arges" (3.23 secunde)
Diaconescu a declarat ca formatiunea sa a gresit atunci cand a incurajat, in 2000, migratia politica. "Acum s-a confirmat greseala politica de a aduce traseistii politici in partid", a mentionat Diaconescu.
Asa-zisa reforma a sistemului energetic romanesc, in spatele careia s-a aflat ex-ministrul economiei, pesedistul Dan Ioan Popescu, s-a dovedit a fi profitabila mai degraba pentru „baietii destepti“ de pe piata energiei, cum i-a numit presedintele Traian Basescu pe cei care castiga sute de milioane de dolari din intermediere.
Un tanar a fost prins cu hasis in lenjeria intima, dupa ce masina acestuia a fost oprita de politisti pentru un control de rutina pe raza localitatii Bascov, judetul Arges.
Piata de ciocolata prinde aripi De Ziua Indragostitilor dar si de 1 si 8 Martie, ciocolata, in diversele ei forme, este de nelipsit in cadourile pe care romanii si le fac, alaturi de flori si surprize.
6 noiembrie 1938, Marghia, Arges) este un autor de filosofie si metafizica, cunoscut in special pentru lucrarea Inteligenta materiei, publicata in Romania sub o forma cenzurata in perioada comunista, dar republicata integral si cu adaugiri dupa Revolutia din 1989.
Consilierii locali se vor intalni maine dimineata in sedinta extraordinara pentru a delega atributiile de primar unuia dintre cei doi viceprimari, Marinica Dinca sau Teodor Sas.
Puteti citi in continuare, preluat dupa site-ul PSD, transcriptul primei parti a Conferintei de presa sustinuta de presedintele PSD, Victor Ponta, dupa sedinta BPN din 12 iulie 2010.
Presedintele Traian Basescu face, joi, o vizita la Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei, de la Strasbourg. Seful statului va avea intalniri cu presedintele APCE si secretarul general al Consiliului si va rosti o alocutiune in plenul Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei.
Cum poti sa spui ca doctorii au influentat decizia judecatorilor in cazul Constantin Nicolescu?
Unul din zece parlamentari, in campanie pentru alegerile locale Aproape 11% dintre parlamentari candideaza pe liste la alegerile locale, ceea ce inseamna ca sunt deja in campanie electorala. Cei mai multi candidati sunt de la USL - 17, urmati de PDL - 16.
OLGUTA L-A CALCAT IN PICIOARE PE MARLAN Ma bucur nu doar politic pentru victoria Olgutei asupra grobianului de Solomon. ... S-a batut pentru nominalizare, pentru victorie, a crezut in ea, chiar daca in urma cu foarte putina vreme nici chiar mama ei nu credea ca ar avea sanse reale.
Macovei, un fost procuror comunist Presedintele PDL, Vasile Blaga, si-a sustinut, luni, la Pitesti, motiunea pentru un nou mandat in fruntea formatiunii din Modrogran. ... Despre prima a afirmat ca a venit din alte partide, iar despre colega din PE a declarat ca a fost in organele de securitate comuniste.
Rezultatul obtinut de Alianta PSD-UNPR-PC la alegerile europarlamentare are o semnificatie clara - este un mesaj de sustinere din partea romanilor pentru cei care lupta pentru ei, din partea celor care au vazut efectele pozitive ale guvernarii conduse de Victor Ponta.
Potrivit legii electorale, acestia sunt alesi de consilierii judeteni si nu direct de catre electorat, asa cum s-a intamplat in 2012.
Ministerul Economiei si Comertului (MEC) a finalizat un set de contracte de concesiune catre Distrigaz Sud prin care 58 de localitati vor beneficia, in premiera, de posibilitatea racordarii la reteaua de gaze naturale.
Grupul Rompetrol, prin Divizia de Explorare si Productie (Upstream), a castigat prin licitatie, de la Agentia Nationala pentru Resurse Minerale (ANRM), concesiunea de exploatare a gazelor naturale de la Golesti, judetul Arges, situata in apropierea retelei nationale de distributie a gazelor, la circa 5 kilometri de Pitesti.
Incepand de sambata, platforma Regiei Autonome de Transport Craiova a devenit gazda persoanelor fizice si juridice interesate sa investeasca in agricultura, cu ocazia deschiderii "Targului national cu participare internationala Agrotex 2006". Aflat la cea de-a 15 editie, Targul Agrotex 2006 se va desfasura in perioada 13-18 mai.
Pentru prima data la nivel national, Directia de Investigare a Fraudelor (DIF) din cadrul Politiei Române a monitorizat activitatea infractionala privind modalitatea solicitarii si a acordarii creditelor de consum.
Hotararea de Guvern care va stabili transferul activelor si cursurilor de apa aferente Canalului Dunare-Bucuresti de la Apele Romane la Administratia Canalelor Navigabile urmeaza sa fie semnata de premierul Calin Popescu Tariceanu in cadrul unei viitoare sedinte de Guvern, a declarat pentru "Replica" Ovidiu Cupsa, directorul general al Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile SA Constanta.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a anuntat ca a efectuat, pana miercuri, plati in suma totala de 80,58 milioane de lei catre pagubitii Fondului National de Investitii (FNI) si ca va continua platile A®n perioada urmatoare, in functie de disponibilitatile banesti."Marea majoritate a investitorilor FNI care au obtinut o sentinta civila definitiva si irevocabila sunt cei din Asociatia ANI FNI, pentru care AVAS a platit, in conturile asociatiilor din toata tara, suma totala de 80.586.128 lei", se arata intr-un comunicat al institutiei.
google-analytics.com