Cautare

3206 de rezultate pentru "badea vasile stejari gorj" (3.26 secunde)
Intre cei care sunt nou-veniti se afla numai sustinatori ai actualului presedinte al PSD Gorj. Pesedistii gorjeni au inlocuit aproape jumatate din conducerea partidului inainte de conferinta judeteana in care va fi desemnat noul presedinte al organizatiei PSD Gorj.
Conducerea Consiliului Judetean Gorj a anuntat ca pe primele doua luni si jumatate din acest an institutia inregistreaza un deficit in ceea ce priveste realizarea veniturilor.
Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Gorj nu a trimis inca anchetatorilor notele de control rezultate in urma verificarilor la firmele afaceristilor romi Barcina si Potarca.
Statul incearca fara succes sa recupereze macar o parte din sumele pe care Uzina Mecanica Sadu le are catre Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Gorj.
Codrut Seres s-a aflat, la sfarsitul saptamanii trecute, intr-o vizita de lucru in judetul Gorj. ... Ministrul Codrut Seres a sosit in Gorj sambata dimineata, fiind insotit de mai multi directori de departamente si agentii din cadrul ministerului pe care il conduce.
In ciuda faptului ca au crescut restantele oltenilor la credite, populatia din judetele Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt si Valcea a economisit mai mult in octombrie fata de septembrie.
Recent, in cadrul emisiunii Sinteza zilei de la Antena 3, Mircea Badea s-a decis sa-l voteze pe Remus Cernea.
Un barbat de 25 de ani, din comuna gorjeana Stejari, este cercetat pentru furt de produse petroliere. ... Barbatul a recunoscut ca a sustras gazolina de la sonda numarul 42 din Stejari.
Agentia pentru Protectia Mediului Gorj a devenit obiect de disputa intre pesedisti.
Sefi noi, dar si mai vechi in Gorj 20 de institutii deconcentrate din judetul Gorj au manageri, iar la altele se pregateste organizarea concursurilor. Directia Generala a Finantelor Publice Gorj este condusa de mehedinteanul Ion Cupa, iar sef al Garzii Financiare a devenit Ion Pupazan, fostul comisar-sef adjunct.
Jumatate din primarii din Gorj au facut rost de fonduri pentru propriile buzunare.
Cei peste 200 de angajati ai Energoconstructia Rovinari, care nu si-au primit de mai multe luni salariile, vor picheta in cursul acestei saptamani Prefectura Gorj.
Alegatorii din Gorj au preferat candidatii Uniunii Social-Liberale la scrutinul de duminica. ... Liderul PSD Gorj, Florin Carciumaru, a obtinut al patrulea mandat de primar de Targu Jiu, cu peste 70%, iar la Consiliul Local Targu Jiu USL a obtinut aproximativ 65% din voturi.
Peste 5.000 de profesori din Gorj au actionat in instanta Ministerul Educatiei si Cercetarii, in incercarea de a obtine drepturi salariale neincasate in perioada 2001 - 2004, cuantumul acestora depasind 100 de miliarde de lei vechi.
Nicolae Badea, Stefan Vuza, Gruia Stoica si Cristian Burci sunt doar câtiva dintre afaceristii români care se înghesuie sa preia Avioane Craiova.
Nicolae Badea, Stefan Vuza, Gruia Stoica si Cristian Burci sunt doar câtiva dintre afaceristii români care se înghesuie sa preia Avioane Craiova.
e jegos si in spiritul propagandei pe care o fac baietii astia de cand se stiu", a spus Mircea Badea indignat, in emisiunea pe care o realizeaza la Antena 3, "In gura presei".
Daca liberalii doljeni il anuntasera deja pe Pavel Badea candidat in cursa interna din cadrul USL, pesedistii taraganeaza sa faca un anunt oficial si, cel mai probabil, nici nu isi vor mai anunta candidatul, ci impreuna cu PNL vor anunta candidatul comun.
Traian Basescu apare in doua filmulete electorale care circula pe Internet, in care ii parodiaza cu ajutorul unor actori pe Mircea Badea, realizatorul emisiunii "In gura presei" de la Antena 3 si pe Mihai Gadea si Valentin Stan, protagonistii emisiunii "Sinteza Zilei" difuzata de acelasi post de televiziune.
Mihai Bendeac se amuza de Mircea Badea care nu vrea sa se insoare la "In puii mei". Mihai Bendeac l-a parodiat pe Mircea Badea, prezentatorul emisiunii "In gura presei" care a fost pus in situatia de a se casatori in direct cu iubita lui Carmen Bruma.
google-analytics.com