"Basescu mi-a trasat o tinta pe spate, astfel incat toti jegosii lui portocalii sa modifice un adevar elementar. Sigur ca voturile trebuie numarate. Intr-adevar, numaratoarea trebuie facuta pe bune. Sa vii si sa spui: AM CASTIGAT! e jegos si in spiritul propagandei pe care o fac baietii astia de cand se stiu", a spus Mircea Badea indignat, in emisiunea pe care o realizeaza la Antena 3, "In gura presei".
"2% ar fi diferenta intre Basescu si Geoana conform exit-pollurilor. Foarte putin! Deci, 150.000 de cetateni au votat in plus pentru Geoana fata de cei care au votat pentru Basescu", a mai spus Badea.
"Sunt unii care si-au descoperit vocatia de disident. L-au idolatrizat timp de patru ani si jumatate pe Basescu, l-au promovat. Nimic nu mi se pare mai dizgratios decat propaganda. Ma dezgusta genul de purtari ale acestor oameni. In primul rand, eu mi-as dori sa piarda Basescu. Mi se pare trist ca 5.000.000 de oameni l-au votat pe Basescu", a mai precizat Mircea Badea in emisiunea sa, spunand ca nu e nici fan Mircea Geoana, dar ca ar da orice ca sa nu mai iasa Basescu.
"Basescu se va descurca, pentru ca e un mare smecher. Sigur ca nu va pleca pe mare. Ce, credeati ca va pleca pe mare? In momentul in care Basescu nu va mai fi presedinte, va incepe dosarul Flota. Sa nu credeti ca baietii lui din partid il plac pe Basescu pentru ca e baiat simpatic. Inclusiv propagandistii se vor orienta dupa urmatorul corn al abundentei. Videanu se va descurca, Udrea la fel, Berceanu - la fel, dar Basescu sigur ca va pica inclusiv in partidul lui. Singura lui sansa este sa devina liderul opozitiei in cazul in care pierde alegerile - si eu cred ca le pierde", a mai spus Mircea Badea.