Cautare

176 de rezultate pentru "ateliere" (5.25 secunde)
Doar cainii vagabonzi se mai aciueaza pe la colturile fostelor ateliere si sectii unde se produceau tigaretele. Marcile Carpati, Marasesti, Snagov au ramas o simpla amintire pentru localnicii din Targu Jiu, locul unde vreme de peste 65 de ani se fabricasera aceste "diavolesti placeri".
Seminarul consta in ateliere practice, experientiale care ofera o serie de metode ce vizeaza transformarea resursei umane in capital uman, avand aplicabilitate imediata.
Acolo vor fi laboratoare, adevaratele ateliere de cercetare, de creare de soft, de spatii comerciale, expozitii. "Va fi un spatiu prin care vom crea peste 600 de locuri de munca si conditii bune pentru desfasurarea activitatii de cercetare in domeniul IT", a precizat Ion Vladimirescu.
Mai exact, la confluenta dintre cartierele Berceni si Ferentari, pe locul ansamblului Tesatoriilor Reunite - fabrica ce astazi nu mai functioneaza - si a unor depozite si ateliere improvizate.
Au loc, de asemenea, ateliere pentru copii si concursul cu premii "Se cauta brutarel", destinat clientilor magazinului, mari si mici.
Pe durata evenimentului, aici au loc peste 50 de evenimente si activitati precum ateliere, piese de teatru, concerte de Craciun, spectacole de magie, parade si multe altele.
Intre 16 si 18 mai 2012, la noul sediu alBibliotecii Nationale din Bucuresti vor avea loc conferinte, ateliere si expozitii dedicate industriei IT.
Astfel, timp de o noapte, fiecare biblioteca participanta la Nocturna Bibliotecilor va incerca sa isi surprinda vizitatorii cu oferte inedite, de la vizite de sedii, proiectii de filme, concerte, lansari de carte, ateliere de creatie pana la intalniri cu autori, concursuri, expozitii si demonstratii de virtuozitate artistica.
Pe ulitele satului vor mai fi actori si cantareti, lansari de carte, ateliere de colinde si teatru de umbre. Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti face un dar special:
Sunt fine si delicate, lucrate 100% manual in ateliere traditionale. "Avem doua colectii: una de vara si una de iarna si targul de martisor - organizat de mine si de sora mea, Ana Opris.
ateliere de creatie pentru copii, plimbari cu trasuri si ponei in zone special amenajate. In seara de 23 iunie, pe scena festivalului vor rasuna nume sonore ale folclorului romanesc:
Pe parcursul celor cinci zile, vizitatorii pot lua parte la ateliere de creatie, unde pot realiza chiar ei diverse obiecte.
Iar cand "am ajuns mare" si am avut ocazia sa vad niste ateliere de olarit in Budapesta si in Strasbourg, am stiut ca trebuie sa deschid Ch’artist la Bucuresti.
Targ de Sfantul Andrei la Muzeul Taranului Mestesugari, ateliere, teatru pentru copii, bucate traditionale 29 noiembrie - 1 decembrie 2013 De vineri, 29 noiembrie, pana duminica, 1 decembrie, de la 10 de dimineata la 6 pe seara, mestesugari priceputi si artizani din toata tara vin la Muzeul National al Taranului Roman cu obiecte frumos lucrate:
Editia de anul acesta include concerte de muzica traditionala si simfonica, ateliere de mestesugarit, degustari de produse locale si vizite in casele mesterilor din Tara Maramuresului.
Compania de teatru Lupeto este o companie de teatru independent care organizeaza spectacole grandioase, amuzante si educative, pentru toate varstele, evenimente cu personaje cunoscute din povesti sau inventate de ei, cursuri de teatru, ateliere si multe alte activitati dezvoltate si sustinute intr-un mod inovator.
"Sub indrumarea profesorilor Anca Maria Ciofirla, Ioan Ladea, Nelu Predoi si Andrei Mihnea Calinescu, tinerii, unii dintre cei mai buni de la profilul arte vizuale, vor aprofunda pictura peisagistica printr-o serie de ateliere de lucru in aer liber, in locuri diverse, semnificative, cu scopul de a cauta sa transpuna, prin arta, esenta unica a naturii, istoriei, culturii si etnicitatii dobrogene", a declarat Stefan Pricop, responsabilul pentru comunicare al proiectului.
Aceasta este pictor obiecte decorative si pictor publicitar si a expus in diverse ateliere de pictura.
Ateliere speciale la Top Beauty Trade Show Duminica, 4 Octombrie, la TopLine (Bd. Regina Maria, nr. 14), va fi ziua dedicata atelierelor speciale pentru consumatorii de frumusete.
Artisti, ateliere, galerii (eseuri, cronici, interviuri), Ed. Karta Graphic, Ploiesti, 2009, editia I; Ed. Detectiv, Bucuresti, 2011, editia a II-a;
google-analytics.com