metropotam.ro: In Bucuresti s-a inaugurat prima partie acoperita de ski, cu o lungime de 32 de metri
In Bucuresti are loc Santa Claus Kingdom - cel mai mare eveniment tematic indoor dedicat iernii. Regatul si-a deschis portile pe 28 noiembrie 2014 in partea de nord a Bucurestiului si ramane deschis pana pe 7 ianuarie 2015.
Printre atractiile de aici se numara si prima partie acoperita de ski din Bucuresti, cu o lungime de peste 32 de metri si 6 metri inaltime. Alte atractii: patinoar acoperit, partie de tubbing, carusel, zona de biciclete si karting cu pedale, perete de escalda, trambuline si jocuri gonflabile.
Spatiul de 5000 de metri patrati in care se desfasoara Santa Claus Kingdom este amplasat pe Soseaua Pipera, in incinta Atlas Business Center - se poate ajunge cu metroul (statia Aurel Vlaicu) si RATB (autobuzele 112 si 135).
Pe durata evenimentului, aici au loc peste 50 de evenimente si activitati precum ateliere, piese de teatru, concerte de Craciun, spectacole de magie, parade si multe altele.
Santa Claus Kingdom include si o zona de restaurante, precum si mici magazine de suveniruri de unde vizitatorii pot cumpara produse specifice Craciunului.
Preturile biletelor de intrare incep de la 25 de lei si includ accesul la spectacolele si atractiile din Regat.