Cautare

176 de rezultate pentru "ateliere" (6.97 secunde)
Mihaela Bilic - conferinta despre psihonutritie si un mod sanatos de a slai 17 octombrie, ora 13:30, Demisol â€" ateliere pentru copii Mini Zucchini 17 octombrie, ora 17:00, Demisol â€" degustare de vin 1000 de Chipuri” 18 octombrie, ora 12:00, Gradina Verona â€" gateala cu Mircea Dinescu
Sala se numeste Apolodor din Labrador si este amenajata la mezaninul Bibliotecii, fiind un spatiu alternativ, destinat copiilor prescolari, unde, pe langa colectia de carti din literatura romana si universala pusa la dispozitie, vor fi organizate periodic si diferite ateliere creative (desen, modelaj, teatru, jocuri interactive etc.).
Locurile se ocupa in ordinea inscrierii. Mai multe detalii despre atelier la adresa revdepov.ro/ateliere/sffsi Event pe Facebook Scriitorul Lucian Dragos Bogdan:
Intalniri, ateliere, conferinte, declara Florin Radulescu, directorul Muzeului Municipal Calarasi. Restaurarea vechii poste ar costa in jur de doua milioane de euro.
Programul a mai cuprins: colocviul international Etnomuseologica, prezentari de carte, targul mesterilor populari, teatru ambulant, ateliere interactive de creatie mestesugareasca.
Vineri, 29 iulie si sambata, 30 iulie, de la ora 19.00, Gradina Botanica din Bucuresti devine destinatie de vacanta in mijlocul orasului si gazda a doua seri de filme scurte, muzica jazz, proiectii multimedia si ateliere.
Incepand din luna Februarie, atelierul Casa cu Arome isi deschide portile pentru ateliere experientiale olfactiv-gurmande, de creatie parfum sau aromaterapie in stil frantuzesc, german sau oriental, cat si pentru clienti ce isi doresc un parfum cu adevarat natural de colectie sau personalizat, de corp sau de ambient.
A studiat arta, design-ul de moda si multimedia design-ul, este professor de arta si organizeaza ateliere cu copii, dar si cu corporatisti.
Tot ce inseamna partea de productie se face in ateliere din Bucuresti. Chiar daca pe cartea de vizita sunt director creativ al brandului Muna Radu, ma preocup de toate etapele premergatoare productie, de la alegerea tesaturilor, conceptul colectiei, realizarea prototipurilor.
Acestea vin sa completeze o agenda generoasa de proiectii, evenimente si ateliere dedicate benzilor desenate, una dintre cele mai semnificative ssi constante surse de inspirațtatie pentru filmul de animatie.
Acestea vin sa completeze o agenda generoasa de proiectii, evenimente si ateliere dedicate benzilor desenate, una dintre cele mai semnificative ssi constante surse de inspirațtatie pentru filmul de animatie.
Sute de mii de titluri, multe disponibile in premiera, peste 800 de evenimente editoriale si profesionale, derulate non-stop pe parcursul celor cinci zile ale targului, personalitati ale peisajului cultural national, numeroase ateliere de creatie si evenimente dedicate celor mai tineri vizitatori, constituie reperele majore ale acestei editii.
Programul Art Safari Kids 2018 Programul Art Safari Kids 2018 este dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 3-12 ani si ofera ateliere de creatie si tururi ghidate sustinute de elevii Scolii Lauder-Reut si British Council pe un traseu expozitional redesenat pe intelesul copiilor.
Leonardo, Michelangelo, Donatello si Raphael vin in premiera in Romania si vor petrece trei zile amuzante alaturi de clientii centrului comercial. In plus, jocuri video, face paiting, ateliere creative si o zona foto speciala completeaza distractia.
Festivalul aduce in fiecare vara la Bucuresti legende ale jazzului international in concerte si ateliere cu acces liber pentru public.
Spectacole mobile, spectacole fixe si ateliere sustinute de artisti din Danemarca, Slovacia, Spania, Franta, Italia, Portugalia si Romania vor fi organizate la Bucuresti, timp de 4 week-end-uri, in perioada 13 iulie - 5 august 2018, in cadrul celei de a zecea editii a Festivalului International de Teatru de Strada B-FIT in the Street.
Cu ocazia editiei a VIII-a Nocturnei Bibliotecilor, Biblioteca Nationala a Romaniei propune publicului de toate varstele, sub genericul Pactul lecturii, un program care include ateliere de lectura, de creativitate si de educatie, expozitii, concerte, dezbateri, lansari de carte, tururi de biblioteca.
10:30 - Ateliere teatrale : - prof.univ.dr. Daniela Vitcu - asist.univ. Ionut Dulgheriu - ora: 12:00 - Trupa Gigantii a Scolii Gimnaziale nr.1, Cuza Voda:
Ateliere de: opincarit, cusut, podoabe traditionale, realizat ii, incondeiat oua, sezatori traditionale. Suveniruri: opinci magnet, opinci breloc, opinci brosa, ii in miniatura, semne de carte, bratari tricolor, papioane tricolor, saculeti cu lavanda.
La muzeu se desfasoara, in afara vernisajelor de pictura si sculptra si alte manifestari culturale, precum lansari de carte, serate muzicale, ateliere de ceramica, modelaj si sculptura sun indrumarea lui Florin Radulescu.
google-analytics.com