Cautare

2461 de rezultate pentru "astea asigurari" (2.75 secunde)
Allianz Tiriac, Omniasig Vienna si Asirom detin primele trei locuri in topul primelor zece companii de asigurari din Romania in functie de primele brute subscrise in primele sase luni ale acestui an, cu o valoare cumulata de peste 1,71 miliarde lei, arata datele publicate luni de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor din Romania (CSA).Pe segmentul asigurarilor generale, primul loc este ocupat de Allianz Tiriac, cu prime subscrise in perioada mentionata de peste 645 milioane lei, in timp ce domeniul asigurarilor de viata este dominat de ING Asigurari de Viata, cu prime subscrise in valoare de peste 273 milioane lei.Potrivit datelor CSA, Allianz Tiriac domina topul asiguratorilor in functie de primele brute subscrise din asigurari generale.
Propaganda cu ce au la indemana Unele primarii au delegat 2-3 angajati care au ca sarcina de serviciu popularizarea asigurarilor, altele lipesc afise iar cele mai multe acorda asistenta agentilor trimisi de companiile de asigurari si ofera informatii oamenilor atunci cand trec pe la Primarie cu alte treburi.
Sistemul national de asigurari de sanatate trebuie sa reintre in normalitate.
Sistemul national de asigurari de sanatate trebuie sa reintre in normalitate.
E un lucru poate mai dificil de procesat de catre un fost pasager din dreapta la raliurile degeaba, dar voturile astea nu au acelasi regim cu sticla de tuica pe care ti-o da tata socru drept rasplata ca nu-ti bati nevasta.
Au luat cuvantul Constantin Bogdan Matei, Ministrul Tineretului si Sportului, Franz Weiler, Presedinte Director General UNIQA Asigurari, Anelise Moldovan, Marketing & Communication Manager, Porsche Romania, Corina Vasile, Director Comunicare, Raiffeisen Bank, Sergiu Petre,Corporate Brand Manager, OMV Petrom, Ramona Ciocodei, Communication Manager, McDonalds Romania, Ionut Ionescu, Marketing Manager, Kvantumsport, Adina Enea-Category Manager Specialities & Baked RO, Intersnack Romania, Razvan Ionescu, Director de Marketing, Impact, Elena Gheorghita, Marketing Manager, Hervis Romania, alaturi de Valeria Racila van Groningen, Presedintele Bucharest RUNNING CLUB si Paolo Ottone, Director General Bucharest RUNNING CLUB.
Fostul director al Casei de Asigurari de Sanatate Olt este pe cale sa revina la sefia acesteia. Tiberiu Mateescu a castigat concursul organizat de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate pentru ocuparea postului vacant.
Cu toate ca nu au intrat inca in vigoare normativele privitoare la pensiile private, aceste produse financiare au aparut deja in Romania, unele de mai multi ani, insa imbracand mai mult forma unor asigurari de viata.
La aniversarea a zece ani de prezenta pe piata romaneasca si in Constanta, ING Asigurari de Viata isi anunta intentia de a-si consolida pozitia si de a-si diversifica serviciile, prin lansarea activitatii pe piata pensiilor facultative si a pensiilor private.
Majorarea punctului de pensie la 45% din salariul mediu pe economie, programata pentru 1 ianuarie 2009, ar putea fi devansata cu câteva luni daca bugetul de asigurari sociale va termina anul 2008 pe excedent, a anuntat ministrul muncii, Paul Pacuraru.
Conform calculelor ARI, daca 500.000 de muncitori romani ar plati pentru o perioada de 15 ani o suma de 100 de euro lunar, noua miliarde de euro, aproape jumatate din imprumutul de la FMI, ar putea intra in vistieria statului, la bugetul de asigurari sociale.
Ieri, in urma primirii unei simple instiintari de la o societate de asigurari, am descoperit faptul ca si eu voi fi victima unei colosale escrocherii, pusa la cale chiar de catre statul roman. ... Ceilalti beneficiari sunt societatile de asigurari.
UNIQA Asigurari, partener la editia 2015 a Raiffeisen Bank Maratonul Bucuresti, eveniment sportiv care are loc pe 3-4 octombrie, cauta cei mai inventivi, galagiosi si muzicali suporteri pentru concurentii alergatori.
Toti alergatorii care participa la probele evenimentului sportiv Raiffeisen Bank Maraton Bucuresti, din 2-4 octombrie, sunt asteptati la cortul UNIQA Asigurari pentru a-si testa gratuit sanatatea.
Bucharest Running Club anunta ca aproximativ 7000 de participanti au luat startul la cea de-a patra editie a UNIQA Asigurari. ... Castigatorii UNIQA Asigurari 10Km individual au fost Gavril Stefandin Italia la categoria barbați, cronometrat cu 30min 17secsi la categoria femeiIvancescu Oana Diana cu 38 min 35sec.
In contextul in care mastectomia poate avea si un puternic impact social asupra pacientei, aceasta limitandu-si relatiile interumane din cauza faptului ca se simte stanjenita de lipsa unuia dintre sani, Biro Rodica, presedintele Casei de Asigurari de Sanatate Targu Mures, a transmis care sunt facilitatile acordate de sistemul de asigurari sociale de sanatate pacientelor diagnosticate cu cancer de san:
Dintre acestea, cele solutionate prin procedura de constatare amiabila au avut o pondere insemnata in portofoliul Porsche Asigurari, compania din cadrul Porsche Finance Group care ofera polite CASCO pentru clientii grupului. Principalele cinci tipuri de evenimente inregistrate in anul 2014, in cazul masinilor asigurate CASCO prin Porsche Asigurari:
Totodata, in temeiul articolului 122 din Statutul Filialei CAA, Consiliul Filialei Casei de Asigurari a Avocatilor (CAA) Constanta a convocat Adunarea Generala Ordinara a Filialei CAA.
Reducerea cotei contributiei de asigurari sociale cu 5 puncte va fi un sprijin concret pentru piata muncii din Romania!
In plus, de anul viitor, companiile de asigurari isi vor stabili singure tarifele pe care le vor practica. ... Cu toate ca aceasta majorare le-ar rotunji suficient veniturile, companiile de asigurari recunosc voalat ca taxa nu este echitabila.
google-analytics.com