Cautare

503 de rezultate pentru "asirom vienna insurance group" (4.61 secunde)
Anuntul facut de Stere Farmache vine pe fondul iesirii de la Bursa a companiei de asigurari Asirom, a carei ultima zi de tranzactionare a actiunilor a fost 12 aprilie.
Evident, aceasta este o medie, valorile pot varia in functie de mai multi factori", a precizat Marius Flori, director ASIROM, sucursala Dolj.
Marius Flori, director ASIROM, sucursala Dolj, spune ca oamenii se gandesc automat la moarte atunci cand aud de asigurarile de viata, dar ignora faptul ca politele pot asigura mai multe categorii de riscuri.
OMNIASIG, Asigurarea Romaneasca - ASIROM, UNITA, BT Asigurari Transilvania, GENERALI Asigurari, BCR Asigurari, ASIBAN, Societatea Comerciala de Asigurare-Reasigurare ASTRA si ALLIANZ TIRIAC Asigurari.
CSA a aprobat prelungirea autorizatiei de practicare a asigurarii RCA in 2007 pentru Omniasig, Asirom, Unita, BT Asigurari, Generali, BCR Asigurari, Asiban, Astra si Allianz-¥iriac.
Reamintim ca la 15 decembrie CSA a aprobat mentinerea autorizatiei de vanzare RCA pentru societatile Omniasig, Asirom, Unita, BT Asigurari, Generali, BCR Asigurari, Asiban, Astra si Allianz ¥iriac.
Pana acum nu au fost solicitari prea multe, pentru ca lumea inca nu stie", a explicat Marius Flori, director la ASIROM, sucursala Dolj.
În acelasi timp, conducerea ASIROM Craiova spune ca „se trece la acest sistem de calcul deoarece nu este logic ca un client care raporteaza daune mari sa plateasca la fel cu altcineva care nu a raportat daune“.Tarifele pentru asigurarea Casco urmeaza un trend crescator, dar se poate întâmpla si sa scada în cazul proprietarilor care nu raporteaza daune.
Polita de asigurare a Asirom acopera si moartea animalului ca urmare a unor boli sau a accidentelor survenite in timpul unei interventii chirurgicale practicate de urgenta de un medic veterinar in vederea mentinerii vietii animalului de companie.
Se poate incheia contractul de asigurare RCA cu oricare dintre societatile de asigurare autorizate (Allianz-Tiriac Asigurari, Asiban, Asirom, Astra, BCR Asigurari, BT Asigurari, Generali, Omniasig, Unita, Ardaf, ABC Asigurari-Reasigurari, Asitrans, Interamerican, OTP).
La Asirom, zona geografica si varsta cantaresc greu la calcularea pretului. Zonele I inseamna risc redus de accident si deci o polita mai ieftina.
Cresteri mari se observa la ARDAF, spre exemplu, in timp ce tarifele au crescut intr-un ritm normal la Asirom, BCR sau Generali.
Din cauza crizei, aceste firme renunta la unele masini si, in consecinta, la contractele Casco", a spus Marius Flori, director Asirom Dolj.
S-au platit si despagubiri de 30.000 de euro, spre exemplu, la nivelul limitelor maxime din 2007", au declarat surse din cadrul Asirom Craiova.
Cei care au fost implicati in accidente usoare si nu au acel formular trebuie sa vina la noi pentru a-l obtine", a precizat Marius Flori, directorul ASIROM Dolj.
Dintre companiile care si-au publicat tarifele pentru asigurarea RCA in 2010, cea mai mare majorare se vede la Asirom, in medie cu 35% fata de 2009 (in calcul au fost luate masinile cu o capacitate cilindrica a motorului de 1.201-1.400 de centimetri cubi si cele cu o capacitate de 1.601-1.800 de centimetri cubi).
- intrari la obiective - asigurare medicala - se incheie persoanelor cu varsta pana la 79 ani (inclusiv), este asigurare de tip STANDARD si este incheiata la Societatea de Asigurare CITY INSURANCE.
Circa 95% din firme s-au confruntat ti se vor confrunta cu fenomenul de intarziere la plata crentelor din partea clientilor", a declarat Eugen Anicescu, credit insurance manager la Coface Romania.
Alta „englezeala“ la ING Bank este partea de „Life Insurance“. Pentru necunoscatori, acest lucru înseamna asigurari de viata si tot mai multe banci s-au acreditat la Comisia de Supraveghere a Asigurarilor pentru astfel de servicii.
Schema de garantare a depozitelor din SUA, Federal Deposit Insurance Corp (FDIC), va avea costuri de circa 980 milioane dolari in urma celor trei falimente.
google-analytics.com