Cautare

1071 de rezultate pentru "asigurarea" (4.07 secunde)
In cadrul aceleiasi comisii se analizeaza, avizeaza si se initiaza o serie de propuneri privind infiintarea de catre consiliu a unor institutii social-culturale si sanitare si pentru asigurarea bunei lor functionari, sprijinire a actiunilor stabilite pentru asigurarea conditiilor de organizare si desfasurare a activitatilor stiintifice, cultural-artistice, sportive si de tineret, precum si actiuni de ocrotire a sanatatii populatiei.
Din cate se pare, mediatizarea cazului ar fi stricat planurile armatorului Bright Balkan Shipping, Giorgios Stefanou (foto), care miza pe o derulare cat mai discreta a evenimentelor, asa cum se mai intamplase deja de cateva ori, coincidenta sau nu, in aceeasi zona a golfului Aden, pentru a incasa asigurarea.
Directiile de Sanatate Publica vor verifica si supraveghea conditiile de asigurare a asistentei medicale in unitatile sanitare, respectiv asigurarea stocurilor de medicamente de urgenta, in special a medicamentelor pentru patologiile determinate/agravate de canicula, functionalitatea generatoarelor de rezerva, asigurarea rezervelor de apa proprii ale unitatilor sanitare.
"Tinand cont de faptul ca actualul Guvern functioneaza intr-o maniera neconstitutionala dupa modificarea compozitiei acestuia, tinand cont de faptul ca actualul Guvern se afla intr-o stare de ilegitimitate prin asigurarea unei functionari a unui tip de "Guvern 2 in 1", tinand cont de abuzurile masive si premeditate care au condus la epurarea administratiei publice centrale si locale romanesti si inlocuirea acesteia cu o camarila de partid, in scopul impiedicarii unui masiv plan de fraudare pus la punct de regimul Basescu-Boc si tinand cont de faptul ca, in mod oficial, de ieri Traian Basescu a anuntat ca Guvernul nu si-a propus sa scoata tara din criza pentru ca nu poate din motive de lipsa de solutii economice reale in fata crizei profunde pe care o traversam, Partidul Social Democrat a luat decizia de a sustine introducerea unei motiuni de cenzura care sa conduca la inlaturarea actualului Guvern.
scoaterea Romaniei din criza economica, politica si morala, asigurarea stabilitatii politice si institutionale, asigurarea bunei guvernari a Romaniei bazata pe principiile competentei, transparentei, corectitudinii si cheltuirii eficiente si transparente a banului public, reformarea clasei politice prin promovarea unor lideri politici responsabili si dedicati interesului public, refacerea prestigiului international al Romaniei.
203/2003 care aproba liniile directoare si criteriile dupa care trebuie dezvoltata infrastructura in Romania, precum si asigurarea interoperabilitatii cu infrastructura europeana. ... Programul National de Autostrazi a fost conceput ca un act necesar pentru constructia de autostrazi in Romania, dar si pentru asigurarea transparentei si raspunderii utilizarii banilor publici.
Astfel, se urmareste sustinerea persoanelor cu handicap prin directionarea fondurilor Loteriei Romane exclusiv pentru plata prestatiilor sociale ce revin persoanelor incadrate in grad de handicap, construirea de centre de recuperare, centre respiro, locuinte protejate pentru copii si adulti cu handicap asigurarea transportului gratuit precum si asigurarea fondurilor pentru reinsertia sociala si profesionala.
Conform documentului, principala preocupare a presedintelui Traian Basescu ar fi asigurarea organizarii alegerilor de catre actuala putere, "dar mai ales de a se salva de la o eventuala suspendare si scoaterea sa in afara vietii politice".
Infiintat in mod teoretic ca "o constructie politica de centru-stanga, care are drept obiectiv introducerea in Romania a guvernarii progresiste si asigurarea stabilitatii politice pe termen lung", UNPR nu a avut practic nicio doctrina inca de la inceput.
- Consilierea profesionala si informarea a peste 500 de someri de lunga durata - Organizarea a cel putin 2 burse de locuri de munca - Asigurarea serviciilor de mediere pentru 200 de persoane aflate in cautarea unui loc de munca - Realizarea de programe de formare profesionala pentru minim 70 de persoane - Sprijinul prin consultare si asistenta in inceperea unei activitati independente sau initierea unei afaceri pentru cel putin 50 de persoane - Asigurarea schimburilor de experienta si bune practici in Spania Aceasta initiativa a fost salutata de viceprimarul Clujului, Radu Moisin care prin cuvintele sale si-a exprimat bucuria demararii acestor activitati din domeniul social.
In acest context, Laszlo Tokes ii transmite sefului statului o "Initiativa pentru asigurarea reprezentarii parlamentare echitabile a minoritatilor nationale", pe care de altfel i-a prezentat-o si la inceputul anului 2008.
Intre obiectivele si masurile avute in vedere, pe termen scurt, se numara "implementarea corecta a legislatiei europene in domeniul energiei ("Pachetul 3 energie") si asigurarea independentei reglementatorului, prin trecerea ANRE in subordinea Parlamentului".
Aceasta echivaleaza cu asigurarea unei cresteri economice inclusive, concretizate intr-o mai echilibrata repartizare a veniturilor in societate. ... Prin limitarea deficitului bugetar si a datoriei publice vom contribui la asigurarea procesului dezinflationist si la stabilitatea cursului de schimb al monedei nationale;
Fostul sef de stat le-a spus candidatilor USL la fotoliile de parlamentari ca viitorul Parlament trebuie "sa elaboreze politicile tarii la nivel national si asigurarea integrarii noastre in plan international", astfel incat Romania sa-si puna in valoare potentialul agricol intr-un context international in care problema hranei este foarte importanta.
Acestia observa, de asemenea, ca stabilirea unei Conferinte interparlamentare bazata pe acest articol ofera parlamentelor nationale o provocare unica pentru a lua in considerare rolul lor in asigurarea responsabilitatii si legitimitatii democratice in UE, in contextul unui cadrul unei politici financiare, economice si bugetare mai integrate.
La summitele organizate pe tema dezarmarii si promovarii stabilitatii internationale s-a pus accent pe solutionarea divergentelor pe cale diplomatica pentru asigurarea pacii si securitatii internationale.
110.000 tone de pacura pregatite pentru iarna 2004/2005 Pregatirea pentru sezonul rece inseamna pentru CET Constanta si asigurarea stocului de combustibili necesar functionarii instalatiilor de producere a energiei termice pe tot parcursul lunilor de iarna.
Reamintim ca in urma cu trei ani a existat chiar si un proiect de lege in acest sens, care s-a oprit in momentul in care reprezentantii statului au declarat ca vor sa infiinteze o societate de asigurare care sa se ocupe in mod special de asigurarea locuintelor.
Desi asigurarea animalelor de companie este inca un moft in Romania, exista companii de profil care au astfel de produse. ... Ionescu a mai aratat ca asigurarea animalelor de companie “este destul de putin solicitata si nu se vand mai mult de cateva zeci de polite pe an“.
S-a urmarit modul in care angajatorii respecta prevederile legale referitoare la angajarea si salarizarea personalului, organizarea activitatii de protectie a muncii, pregatirea si instruirea personalului, supravegherea starii de sanatate a angajatilor, asigurarea masurilor de protectie privind lucrul la inaltime si asigurarea masurilor de protectie la lucrarile de sapaturi.
google-analytics.com