Cautare

1071 de rezultate pentru "asigurarea" (2.61 secunde)
Cum iti verifici pe internet asigurarea la masina. ... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rca&hl=ro Aplicatia RCA cauta asigurarea dupa numarul de inmatriculare al autovehicului sau seria de caroserie.
- indiferent de varsta si de durata casatoriei, daca decesul sotului sustinator s-a produs ca urmare a unui accident de munca sau a unei boli profesionale si daca nu realizeaza venituri lunare dintr-o activitate profesionala pentru care asigurarea este obligatorie ori daca acestea sunt mai mici de 35% din castigul salarial mediu brut.
Si, totusi, diversitatea, diferenta dintre noi, nu este un argument valid pentru discriminare.Interzicerea discriminarii a fost posibila odata cu impunerea egalitatii de sanse ca un drept fundamental, asa cum se manifesta acesta in toate statele din Uniunea Europeana.Tocmai diferentele dintre oameni, valorificarea acestora, stau la baza noii conceptii privind egalitatea de sanse, adica acea teorie si practica politica si sociala conform carora toate fiintele umane sunt libere sa-si dezvolte capacitatile personale si sa aleaga fara limitari impuse de roluri stricte.Concret, ca politica publica, egalitatea de sanse are in vedere asigurarea participarii depline a fiecarei persoane la viata economica si sociala.Romania dispune, in prezent, de legislatia care face posibila aplicarea conceptului egalitatii de sanse, iar legislativul si-a facut datoria in acest domeniu.
Prin aceste masuri urmarim nu numai asigurarea continuitatii partidului nostru, ci si atingerea obiectivului firesc - accederea la guvernare. ... Numirea lui Dorel Onaca in pozitia a doua a urmarit, cumva, asigurarea unei "majoritati” la nivelul conducerii dupa retragerea liderului en-titre Corneliu Vadim Tudor?
Uneori, proprietarii vest europeni apeleaza la retelele de traficanti pentru a putea incasa asigurarea de pe automobil, ei intra in legatura cu infractorii, acestia preiau masina, o aduc in Romania si o vand, apoi proprietarul o declara furata, incaseaza asigurarea si o parte din banii de pe vanzare.
• necesitatea asigurarii prompte si transparente, incepand cu anul 2007, a finantarii proiectelor de investitii in infrastructura, a necesitatilor provocate de retrocedarea/restituirea activelor imobiliare, precum si suplimentarii fondurilor necesare derularii unor programe/proiecte care beneficiaza de • finantare din fonduri europene, • asigurarea unui mecanism de utilizare a veniturilor existente si viitoare incasate din procesul de privatizare, • faptul ca destinatiile prevazute a fi finantate nu beneficiaza de resurse bugetare suficiente, fiind necesara asigurarea surselor de finantare corespunzatoare incepand cu exercitiul bugetar aferent anului 2007, • precum si faptul ca veniturile din privatizare existente in contul curent al Trezoreriei Statului sau in contul in valuta deschis la Banca Nationala a Romaniei constituie surse de finantare lichide si utilizabile imediat, care nu au asociate alte costuri, fiind practic cele mai ieftine surse de finantare avute la dispozitie,in temeiul art.
xxx Nemultumiti ca nu si-au primit asigurarea, supravietuitorii de pe cargoul Calarasi fac dezvaluiri fulminante privind scufundarea navei Dupa cum se stie, in data de 15 iunie 1997, cargoul Calarasi (armator: ... Nemultumiti ca nu si-au primit asigurarea, mai multi navigatori si familiile acestora s-au prezentat la compania Navrom.
"Putina lume stie ca in camerele unde vor fi utilizate aragazuri sau arzatoare pe gaz metan este obligatorie aerisirea 'prin constructie', adica asigurarea transferului de oxigen permanent prin rosturile ferestrelor si chiar prin cele care leaga caramida.
Premierul a afirmat ca primariile, administratiile locale si serviciile deconcetrate din intreaga tara trebuie sa verifice permanent stocurile de combustibil si a materialelor necesare pentru eventuale actiuni de deszapezire dar si asigurarea functionarii la parametri optimi a energiei electrice si a celei termice.
In consecinta, va comunicam ca Bogdan Olteanu nu este interesat sa beneficieze de asigurarea asistentei medicale organizate si coordonate de SPP", se arata in comunicatul de presa al Cancelariei presedintelui Camerei Deputatilor.
"Scopul principal al politicilor ecologice il constituie asigurarea unui mediu curat pentru sanatatea populatiei, dar si spargerea cercului vicios al saraciei si deteriorarii mediului, asigurarea unei cresteri economice curate, reale si inovative", a declarat Lificiu.
Argumentele expuse de senatorul Marinescu vizau asigurarea unor economii la bugetul de stat prin eliminarea a sase functii asimilate cu cea de secretar de stat cu privilegiile unui demnitar, armonizarea legislatiei cu cea a statelor membre UE, asigurarea unor analize obiective in cazul tuturor demnitarilor alesi sau numiti, precum si eliminarea incompatibilitatilor, a conflictelor de interese si discriminarilor din lege.
Noi suntem in grafic, am facut toate pregatirile conform calendarului, am contactat reprezentantii Romtelecom pentru asigurarea celor 491 de linii telefonice, am discutat despre asigurarea pazei in sectiile de votare, am gasit amplasamente pentru aceste sectii, iar cand va fi publicata ordonanta vom reveni cu o adresa prin care le vom comunica faptul ca pregatirile raman in atentia noastra", a spus subprefectul de Dolj.
In ceea ce priveste asigurarea masurilor de ordine si siguranta publica pentru desfasurarea referendumului din data de 19 mai, la nivelul ministerului a fost intocmit un plan de masuri privind asigurarea pazei sectiilor de votare, locatiei unde vor fi tiparite buletinele de vot si transportul acestora, planul urmand a fi aprobat de conducerea ministerului si transmis in teritoriu pentru punerea lui in aplicare.
In alta ordine de idei, Tariceanu a remarcat ca, in ceea ce priveste asigurarea apei potabile, exista probleme in unele localitati. ... identificarea grupurilor vulnerabile pentru asigurarea asistentei necesare;
Colegiul Director National al PD si-a definitivat, sambata, la Poiana Brasov, strategia postaderare, care are ca principii mentinerea stabilitatii monetare, asigurarea convergentei structurale la nivelul economiei reale si restructurarea cheltuielilor bugetare.
Continuand expunerea proiectelor din programul sau "Solidaritate pentru Constanta", Onaca a vorbit despre asigurarea unei protectii sociale reale in mod permanent si nu "numai de cateva ori pe an cum practica in prezent Mazare".
"Ma bucur ca propunerea Comisiei Europene in ceea ce priveste modificarile legislative aduse Politicii Agricole Comune intareste necesitatea unor alocari specifice pentru a sustine asigurarea culturilor si compensatiile financiare.
Potrivit acestuia, Romania isi va aduce in continuare contributia pentru asigurarea stabilitatii in lume, dar se doreste demararea rapida a unui proces de reducere a prezentei militare romanesti in Irak "Problema noastra este, evident, aceea de a contribui la asigurarea stabilitatii in lume, nu numai prin trimiterea de forte militare, dar si prin implicarea in efortul de reconstructie a acestor tari, fie ca e vorba de Afganistan, fie ca e vorba de Irak.
Astfel, Oleniuc se va ocupa de gospodarirea orasului (ceea ce inseamna ca va avea in grija salubrizarea si asigurarea curateniei, intretinerea drumuriulor, iluminatul public etc), de asistenta sociala, va reprezenta primaria in relatia cu asociatiile de locatari din Mangalia si va avea in grija si asigurarea ordinii si linistii publice.
google-analytics.com