Cautare

766 de rezultate pentru "art" (3.39 secunde)
art.29 alin.(5), referitoare la constituirea unui depozit, in contul Autoritatii Electorale Permanente, de catre fiecare partid politic, alianta politica, alianta electorala, organizatie a cetatenilor apartinand minoritatilor nationale, candidat independent, cu valoare de 5 salarii minime brute pe tara pentru fiecare candidat;
Incalcarea art. ... Modificarea art. ... Astfel, se observa din analiza art. ... Astfel, potrivit art. ... Astfel, conform art. ... De asemenea, confiscarea - masura de siguranta in dreptul penal, potrivit art. ... Modificarea art.
"Cu majoritate de voturi, constata ca modificarea alin.(6) al art.126 din Constitutie, in sensul introducerii sintagmei "precum si a celor care privesc politicile financiare si bugetare ale Guvernului, in conditiile legii contenciosului administrativ" este neconstitutionala, deoarece are ca efect suprimarea liberului acces la justitie, incalcandu-se astfel limitele revizuirii prevazute de art.152 alin.(2) din Constitutie".
de art. ... de art. ... la art. ... de art. ... la art. ... de art. ... art. ... 113.047 euro), este motivata prin aceea ca nu este realizata conditia prevazuta de art.
Ora de Pilates la Shape Art Pilates /Autoare:
Plecand de la aceste premise, compania Tehno Art Solution organizeaza incepand cu data de 18 mai 2015, cursuri de calificare si de reconversie a personalului angajat. ... Ghidul complet al cursurilor organizate de catre Tehno Art Solution poate fi consultat pe pagina de Internet:
ART. ... ART. ... ART. ... ART. ... ART. ... Art. ... Art. 277: Este interzisa casatoria dintre persoane de acelasi sex. Nici parteneriatele civile nu sunt acceptate de legea romaneasca.
Art.106. ... Art. ... Art. ... Testul este obligatoriu sa fie promovat in perioada de suspendare - chiar daca perioada de suspendare se majoreaza cu 30 zile, tot esti obligat sa promovezi testul ptr ca se considera ca esti in perioada de suspendare Art.106.
"Aceste date de natura financiara, precum si prognozele efectuate de autoritatile abilitate in domeniu contureaza imaginea unei crize economice profunde, care poate pune in pericol stabilitatea economica a Romaniei si, prin aceasta, ordinea publica si siguranta nationala." Trecem peste confuzia pe care premierul Emil Boc o face invocand, in motivarea legilor sale, siguranta nationala, in timp ce Art.53 se refera la un cu totul alt concept, si anume cel de securitate nationala, dar acesta e doar un amanunt pentru premierul Boc, profesor in Drept constitutional.
In primul rand, infractiunea de calomnie (ca si cea de insulta) a fost dezincriminata de cinci ani, articolele 205 si 206 din Codul penal fiind abrogate prin dispozitiile art.
Logo Google pentru 90 de ani de la nasterea lui Art Clokey Google sarbatoreste, miercuri, 90 de ani de la nasterea lui Art Clokey. ... Cei 90 de ani de la nasterea lui Art Clokey sunt celebrati printr-un logo Google special.
Modificarea art. ... Se are in vedere in primul rand asezarea in cuprinsul actului, respectiv obiectul de reglementare al art. ... O asemenea reglementare privind categoria de lege apare, de asemenea, inutila, avand in vedere dispozitiile art. ... Dispozitiile art. ... Or, justitia se realizeaza, potrivit art. ... Prin absurd, daca dispozitiile art.
CCR s-a pronuntat, dar legea nu va intra in vigoare Curtea Constitutionala a decis ca art. ... Pentru ca legea USL nu modifica si art. ... Cu toate acestea, varianta art. ... Conform acestei ordonante, art. ... "Prin derogarede la art. ... Derogarea de la art.
264/2012 privind modificarea art. ... CCR a luat act ca ulterior sesizarii de neconstitutionalitate a PLx264/2012, Guvernul a emis o ordonanta de urgenta prin care a instituit o "derogare de la art.5 (2) referitor la cvorumul de participare la vot". ... "Constata ca Legea pentru modificarea art.
Conform aceleiasi surse, Curtea a respins de asemenea, ca inadmisibila, obiectia de neconstitutionalitate privind dispozitiile art.I pct.77 (cu referire la art.52 alin.(3)), pct.108 (cu referire la art.62 alin.(12) si (13)) si pct.112 )(cu referire la art.623) din acelasi act normativ.
-, in virtutea Legii Minelor art. ... Potrivit dispozitiilor art. ... Ulterior, mostenitorii au depus plangere impotriva conducerii SC DOBROMIN SA prin care au solicitat conform legii 10 art. ... In contractul de privatizare se introduce art.
- prorogarea aplicarii prevederilor art. ... (6), art. ... e) si g) si art. ... 1/2011, cu modificarile si completarile ulterioare, art. ... b) si c) ale art. ... In plus, se propune prorogarea pana la data de 1 ianuarie 2018 a termenului prevazut la art.
La 5 ani de la moartea lui Alexandru Ioan Grosu, la Galeria Elite Prof Art Gallery a avut loc vernisajul unei noi expozitii de sculptura si pictura, in memoriam Alexandru Ioan Grosu, invitat Mihail Gavril. ... Expozitia poate fi vizitata la Galeria Elite Prof Art Gallery Str.
Art Implant detine topul aparatelor si al materialelor stomatologice. ... Design versus igiena Clinica Art Implant din Bucuresti, situata pe Bd. ... Art Implant detine toate certificatele de conformitate pentru pardoseli, perdele, draperii, var lavabil, mobilier, etc.
Are dreptul la pensie de urmas si sotul supravietuitor, indiferent de varsta, pe perioada in care este invalid de gradul I sau II, daca durata casatoriei a fost de cel putin un an (art.
google-analytics.com