Art Implant detine topul aparatelor si al materialelor stomatologice. A fost prima Clinica din Europa care a comandat un Unit Dentar prototip (care nu se fabricase inca), Unit care are incorporata toata aparatura anexa, necesara intr-un cabinet dentar.
Dispune de toata aparatura necesara pentru orice tip de tratament, aparatura de o calitate exceptionala care contribuie la confortul pacientului si a actului medical.

Design versus igiena

Clinica Art Implant din Bucuresti, situata pe Bd. Corneliu Coposu, nr. 35, etaj 1, sector 3, Bucuresti, se deosebeste de toata celelalte clinici prin designul aparte regasit in fiecare colt al acestei clinici, dar si prin faptul ca orice produs, orice obiect din cadrul acesteia este autorizat si se incadreaza in normele cabinetelor si de igiena sanitara europeana.
Art Implant detine toate certificatele de conformitate pentru pardoseli, perdele, draperii, var lavabil, mobilier, etc.

Uniturile dentare

Uniturile dentare fac parte din colectia Castellini, clasa Skema 8, produse in Italia si Anthos 5 by Castellini.
Echipamentele lor, de unica generatie, ofera medicului dentist posibilitatea de a-si desfasura activitatea usor, dar in acelasi timp asigurand un confort maxim pacientului.
Piesele unitului sunt de o calitate superioara, fabricate de W&H International, cu rulmenti ceramici si fibra optica, silentioase si eficiente.
Vin in sustinerea acestora compresorul si aspiratia chirurgicala - Turbo Smart, fabricate in Italia de Cattani - formand astfel un ansamblu perfect de maxima calitate si siguranta.

Instrumentarul

Clinica Art Implant a achizitionat o gama variata de instrumentar de maxima calitate, ce vine in sprijinul medicului, dar in acelasi timp oferindu-i pacientului siguranta si confort.
Astfel, pentru partea de stomatologie generala, Clinica are la dispozitie o gama variata de produse realizate de Medesy - The art of Quality, Italia, iar pentru chirurgie si implantologie le vine in ajutor liderul instrumentelor, AESCULAP partener B BRAUN - Sharing Expertise. Toate instrumentele si trusele sunt ambalate in vid, in pungi speciale de unica folosinta si sterilizate conform normelor europene.
Pentru detalii si programari accesati site-ul www.artimplant.ro sau sunati la nr. de telefon 021-321-1111/ 021-321-2222 sau la mobilul 0731321111.