Cautare

1244 de rezultate pentru "ardeal fotbal" (2.95 secunde)
El a adaugat ca la momentul votarii motiunii de cenzura toti deputatii PDL din Ardeal vor primi din partea Opozitiei intrebarea "sunteti de acord cu segregarea Facultatii de Medicina din Targu Mures", iar raspunsul lor va fi facut public in colegiile de unde vin.
Tehnicianul CS Turnu Severin spera ca elevii sai sa nu repete greselile din meciul cu Dinamo si sa fie mai agresivi in partida de astazi, din Ardeal Formatia CS Turnu Severin "deschide"
In 1850 organizeaza din bani proprii tipografia diecezana la Sibiu, care tiparea numai carti in limba romana (abecedare, povestiri biblice etc.), in 1853 infiinteaza Telegraful Roman, singurul ziar cu aparitie neintrerupta pana astazi, iar in 1855 reorganizeaza invatamantul teologic si pedagogic romanesc din Ardeal ca institut (seminar cu doua sectii si trei ani de studii).
- Ridica-te, Stefane, si vezi-ti fiii - Tu, Ardeal, Tu, Ardeal, iti suntem osteni - Traiasca, sa traiasca Moldova, Ardealul si Tara Romaneasca!
Ciorba ca in Bihor, Cotlet a la Crama Veche din Ardeal, Tocana cu jumari de la Maramu’, Pasca de ciocolata din Ardeal sau cu smantana din Dobrogea, Ciorba Radauteana, Drob din carne de vita din Moldova, Pulpa de miel cu mamaliguta ca-n Moldova, Ardei umpluti cu sarmalute din Muntenia si multe alte bucatate romanesti minunate - iti vor umple mesele in Sarbatoare!
"Suntem din Orastie, Ardeal, si am venit cu haine de piele naturala, dar si blanuri superbe. In perioada asta, facem reducere de 30 - 40% la blanuri, iar la hainele de piele avem reduceri de 50%.
Viorica, o moldoveanca dracoasa s-a maritat in Ardeal si locuia cu socrii. Intr-o zi sotul Ion era la serviciu iar soacra voia sa zugraveasca bucataria dar nu avea bidinea.
Pzitia transanta fata de pretentiile greco-catolice din Ardeal au facut din çnalt Prea Sfintia Sa alaturi de çPS Bartolomeu Anania, arhiepiscopul Vadului, Feleacului si Clujului, purtatorii de stindard ai romanismului si ortodoxismului din Ardeal.
aceea de a da liber aberatiei care poarta numele de "Ordonanta Gojdu", punandu-si in cap toata Biserica Ortodoxa din Ardeal.
Atacand dur sprijinul politicienilor "asa-zisi de dreapta" acordat greco-catolicilor, Inalt Prea Sfintia Sa a avertizat ca, cel putin in mitropolia pe care o pastoreste, exista marele pericol ca preotii sa se implice in viata politica si sa apere drepturile ortodocsilor din Ardeal.
Soferul a pretins ca este seful CSAT pe Ardeal, pentru a cere nu mai putin de 55 de mii de euro ca sa opreasca o ancheta fictiva in care ar fi fost vizat sotul femeii.
"Cand urmaresc un meci de fotbal la televizor, tresar si acum cand vad o intrare mai dura. ... "In tur, echipa Pandurii a jucat cel mai frumos fotbal.
Pentru echipa de fotbal, dl. primar - asta e de notorietate, nu va spun povesti - are un proiect pe terenul de fotbal din centrul orasului. ... Aduce investitori, dand echipa de fotbal afara din oras! ... Pai mi-ati spus despre echipa de rugby, echipa de fotbal si...
Care este pozitia dumneavoastra fata de clubul de fotbal Universitatea? ... Echipele de fotbal sunt proprietatea cuiva. ... Acum, cel care spune ca nu vrea sa ajute echipa de fotbal nu e interesat de Craiova si nu are nici o treaba cu fotbalul.
- Astigmatismul este o boala oftalmologica manifestata printr-o deformare de cornee care atrage o refractie defectuoasa a razei de lumina in globul ocular - E, de fapt, o aberatie de sfericitate a corneei, astfel incit corneea nu are o dioptrie uniforma pe toata suprafata sa, fiind diferita de la un meridian la altul - In aceasta situatie, razele de lumina care o traverseaza, nu se vor proiecta pe retina intr-un singur focar, ci in focare diferite si imaginea astfel formata va fi neclara si deformata - O cornee normala este rotunda si neteda ca o minge de fotbal.
Avea marimea a trei terenuri de fotbal. Cand Heseltine le-a cerut martorilor sa precizeze mai clar ce au vrut sa spuna, martorul a spus ca estimarea era precisa deoarece l-au vazut chiar deasupra a trei terenuri de fotbal alaturate.
Avea marimea a 3 terenuri de fotbal. Cand Heseltine le-a cerut martorilor sa precizeze mai clar ce au vrut sa spuna, martorul a spus ca estimarea era precisa deoarece l-au vazut chiar deasupra a 3 terenuri de fotbal alaturate.
A promis locuinte, aqua-parcuri si fotbal pe paine. ... Banii publici investiti s-au topit fara niciun rost intr-un club de fotbal mediocru, cu o conducere slaba, numita de Kiss Alexandru si primarul Petru Filip.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat, miercuri, ca nu are in vedere amanarea alegerilor locale, programata pentru vara acestui an, singura sa grija fiind ca acest scrutin sa nu se suprapuna cu perioada de desfasurare a Campionatului European de fotbal.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata "Nimic despre fotbal", pe care o puteti citi in continuare. Printre atatea stiri despre fotbal, rezultate si meciuri - ce sa-i faci, a inceput Cupa Mondiala!
google-analytics.com