Cautare

4690 de rezultate pentru "antena 1 pitesti 16 04 2010 test drive daster" (7.44 secunde)
GdS a avut în drive test un model Chevrolet Epica full. Concluziile? Surprinzator de favorabile.
De asemenea, vizitatorii expozitiei de ambarcatiuni de agrement de la Mangalia vor avea ocazia sa participe si la test-drive-uri cu modelele de veliere Bavaria expuse.
Doua motorizari sunt disponibile pentru noua generatie Ka un diesel de 1.3 l si un propulsor pe benzina de 1.2 l. Noi am avut parte in timpul drive test-ului de motorul pe benzina care dezvolta 69 de cai-putere.
Construirea tronsoanelor Sibiu-Pitesti si Comarnic-Brasov va incepe pana in 2013 Ministerul Transporturilor va incepe pana in 2013 lucrarile de construire a doua importante proiecte de infrastructura rutiera, anume tronsonul de autostrada Pitesti-Sibiu si cel de pe Valea Prahovei, care leaga localitatile Comarnic si Brasov, a spus ieri ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, in cadrul unui seminar dedicat infrastructurii rutiere.
Probabil ca v-ati dat seama deja ca vorbim de tehnologia SSD (solid state drive), practic cea care va lua locul tehnologiei magnetice prezenta in harddisk-uri de mai bine de 25 de ani. PQI specifica o rata de transfer maxima de 60 MB/s pentru drive-ul de 256 GB.
1. ... Instaleaza-ti un drive solid Hard drive-ul reprezinta cea mai mare cauza pentru incetinirea calculatorului, astfel ca unul de calitate te poate ajuta enorm, desi este scump. ... Pur si simplu reconfigurarea modalitatii in care informatia este stocata pe drive.
Ea a anuntat concertul drive-in Cum Era, pe 31 mai, la Romexpo, ora 20.00. Conceptul drive-in inseamna ca participantii la eveniment vor urmari show-ul din masinile personale. ... Am primit mai multe solicitari pentru a sprijini organizarea de diverse evenimente de tip drive-in.
Nemultumit de raspunsul pe care l-a primit la o interpelare precedenta, senatorul PSD de Arges Serban Valeca i-a adresat premierului Emil Boc inca o interpelare in care ii atrage atentia asupra situatiei in care se afla Arpechim Pitesti:
Comisia parlamentara speciala care repartizeaza timpii de antena pentru campania premergatoare referendumului a stabilit ca Traian Basescu va avea acces la posturile publice de radio si televiziune doar pe timpii cedati de un partid politic.
Talk show-ul "Vorbe grele", prezentat de Victor Ciutacu, nu va mai fi prezent in grila de toamna a postului Antena 2, jurnalistul urmand sa realizeze emisiunea la o alta televiziune si sa isi continue activitatea la Jurnalul National, unde este redactor-sef.
Gadea, anunt privind revenirea la Antena 3. ... Andi Sarbu) Mihai Gadea revine la Antena 3 dupa o absenta de cateva zile.
Motiunea de cenzura este un test pentru coalitie.
In mod normal, cantitatea de sange prezenta in tubul digestiv este nesemnificativa si nu influenteaza rezultatul acestui test.
Magda Marincovici) Cancerul pulmonar si bronhopneumopatia obstructiva cronica (BPOC) ar putea fi detectate printr-un simplu test de halena (aerul expirat din plamani), promit cercetatorii de la University Colorado Cancer Center (SUA) si cei de la Institution Nobel Prize-winning University Technion Haifa (Israel).
Mariustuca.ro / Un test, efectuat la domiciliu, poate depista HIV in 15 minute (Autoare: Magda Marincovici) Un autotest pentru depistarea HIV va fi disponibil in Franta, la sfarsitul lunii iunie, anunta Liberation si Europe 1.
Un test de sange, detector de anomalii genetice la fat, descopera cancerul la viitoarea mama (Autoare: Magda Marincovici) Un test sanguin efectuat pentru detectarea anomaliilor cromozomice ale fatului ar putea permite, totodata, depistarea precoce a cancerului la viitoare mama.
'In data de 29.03.2010 am adresat primului ministru al Guvernului Romaniei, Emil Boc, o interpelare intitulata "Nerespectarea termenului de raspuns la interpelari", prin care ii semnalam ca nerespectarea termenului de raspuns la interpelari prevazut de art.63 alin.4 din Regulamentul Senatului (cel mult doua saptamani) a devenit o practica a membrilor Guvernului Romaniei.
"Orice test pe baza de antigen ar trebui, in principiu, validat de un test PCR." Asta a declarat ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, in direct la Antena 3. ... Legea din Romania da voie autoritatilor sanitare sa diagnosticheze cu Covid-19 pe oricine iese pozitiv la un test rapid.
Miercuri a fost lansat in Romania noul Iveco Stralis AS, evenimentul fiind marcat prin trei manifestari de mare amploare care au avut loc la sediul Cefin Romania, situat pe autostrada Bucuresti-Pitesti.
Tribunalul Arges a admis la inceputul saptamanii cererea Petrom de suspendare a deciziei Agentiei de Mediu Pitesti, potrivit Mediafax. ... Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Pitesti a decis, la finele lui mai, sa suspende autorizatia de mediu a Rafinariei Arpechim Pitesti.
google-analytics.com